LG 47LA620S vs Panasonic TXL47ET60 ή κάτι άλλο?

Εντάξει παιδιά. Νομίζω γίνατε κατανοητοί.
Αντιλαμβάνομαι ότι γέρνετε έστω και λίγο στη Sony σε overall χαρακτηριστικά και απόδοση αλλά η ΕΤ60 στις 50" σας φτάνει.
Μακάρι να υπήρχε η Sony στις 50".
Λοιπόν, ευχαριστώ πάρα πολύ και σόρρυ που σας έπρηξα.
Θα αγοράσω είτε την 50ΕΤ60 ή την 47W805 λόγω apps και ui.
Μάλλον θα ρίξω κέρμα...:2thumb22sup:

Μην το κάνεις. :cool: Επίσης, κοίτα προσεκτικά από που σε συμφέρει η αγορά, έστω και αν αυτή γίνει με παράδοση από άλλη πόλη.

Γιατί το λες αυτό? Για την παράδοση εκτός πόλης εννοώ.
Σκεφτόμουν να πάω Κωτσόβολο και ας πληρώσω ακριβότερα.
Ο λόγος είναι ότι αν συμβεί κάτι στραβό την γυρίζω σε 15λεπτά.
Η γνώμη σου είναι να πάρω κάποια tv φθηνότερα και ας είναι από άλλη πόλη?
Δυστυχώς η πιο κοντινή πόλη είναι Θεσ/νίκη. Εννοώ με ποικιλία καταστημάτων.

Όπως σε βολεύει. Απλά τα 70-80 ευρώ της διαφοράς στην τιμή θα μπορούσες για παράδειγμα να τα επενδύσεις σε ένα εξωτερικό player ή μια επέκταση εγγύησης.

Μάλιστα. Μια που το ανέφερες έχεις την καλοσύνη να μου προτείνεις έναν πολύ καλό για ET60 ή Sony?
Οφτόπικ, το ξέρω, αλλά μια που το ανέφερες...:ears:

Εντάξει. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις και την υπομονή σας.
Αύριο κιόλας έφυγα για αγορά!

Re: Απάντηση: LG 47LA620S vs Panasonic TXL47ET60 ή κάτι άλλο?

Ετυχε να δω πανασονικ σε σπιτι και μου αρεσε σε σκουρα πλανα συμπεριφερεται σαν σαμσουνκ σειρα 6 για να μην πω αρκετα καλυτερα οσον αφορα την πληροφορια που θα χασουν και οι δυο σε σκουρα πλανα γκριζομαυρα.100hz ειναι και οι 2 ενω οι lg 50hz στη σειρα 6

Φέτος στην σειρά 6 από 6500 και πάνω το πάνελ είναι SPVA όπως ήταν στις περυσινές ES7000 και ES8000 , αντίθετα F6400 και F7000/8000 έχουν PSA (λίγο περίεργο σαν επιλογή θα έλεγα)...

samsung-f6400-sous-pix.jpg

We were expecting the UE46F6400 to have an S-PVA panel like the F6650 we reviewed last May. As it turns out, it's a PSA panel like the ones from the Samsung F7000 and F8000.

http://www.digitalversus.com/tv-television/samsung-ue46f6400-p15528/test.html#full-review

Samsung-F6650-dalle.jpg

To see what panel technology Samsung has going on here, we photographed the screen in macro mode to see how the subpixels are shaped. The picture above leaves no doubt. This is a Samsung-made S-PVA panel, the same type the company used in last year's ES6300 (UE40ES6300) and ES7000 series (UE40ES7000).

http://www.digitalversus.com/tv-television/samsung-ue46f6650-p15879/test.html#full-review

Black looks deep enough when the room is well lit, but with the lights off everything black becomes greyish. Sharp's UV²A LCD screens and Samsung's S-PVA give better contrast than this, with contrast typically of over 4,000:1 for black less than or equal to 0.05 cd/m².

http://www.digitalversus.com/tv-television/samsung-ue55f7000-p15536/test.html#full-review

Όλα αυτά βέβαια αν θεωρηθεί ως αξιόπιστο το εν λόγω site γιατί γενικά όσοι ασχολούνται με τεστ τηλεοράσεων γράφουν ο καθένας τα δικά του.

Last edited:
Όχι είναι άσχετες με το δικό σου το θέμα (εσύ είπαμε ότι θέλεις παθητικό 3D) απλά με την ευκαιρία που αναφέρθηκαν κάποια πράγματα από τον Πάνο είπα να τα αναφέρω ως πληροφορίες.

Καλημέρα,
εγώ θα μπω στο θέμα έστω και αργά (σε μόλις 12 ώρες γέμισε 3 σελίδες το θέμα)!
Είμαι κάτοχος της panasonic ΕΤ60 και πιστεύω μπορώ να σε βοηθήσω και στο τι κερδίζεις με αυτή αλλά και στο τι χάνεις.
Καταρχάς σε σχέση με sony είναι σε παρόμοια επίπεδα με τη sony να είναι καλύτερη στην επεξεργασία εικόνας και σε κάποια εξτρά (π.χ. NFC chip) αλλά αρκετά πιο ακριβή. Στο θέμα Panasonic 50ET60 VS Sony 47W805 θα έλεγα καθαρά panasonic λόγω μεγέθους.
Στο θέμα panasonic VS Lg LA620 (ή άλλη της σειράς LA6xx της LG) θα έλεγα καθαρά Panasonic (λόγω 100hz κυρίως).

Απο εκεί και πέρα όσον αφορά την Panasonic L50ET60 στην υπογραφή μου έχω link που μπορείς να δεις τις εντυπώσεις μου.

Όχι είναι άσχετες με το δικό σου το θέμα (εσύ είπαμε ότι θέλεις παθητικό 3D) απλά με την ευκαιρία που αναφέρθηκαν κάποια πράγματα από τον Πάνο είπα να τα αναφέρω ως πληροφορίες.

Εντάξει Υπερίωνα.
Είναι χρήσιμες πληροφορίες ούτως ή άλλως και ειδικά για μένα που είμαι noob σε τέτοια θέματα.
Ξέρεις τι ξέχασα να σε ρωτήσω?
Έχω διαβάσει τις διαφορές του παθητικού 3D και του ενεργητικού.
Εγώ είμαι μύωπας και άρα θα φοράω γυαλιά πάνω από γυαλιά. Γι'αυτό έλεγα να αποφύγω τις Samsung (ελέω ενεργητικού).
Ισχύει κάτι τέτοιο ή υπερβάλλω?
Αλλιώς η F6500 μου άρεσε αρκετά τολμώ να πω.

Καλημέρα,
εγώ θα μπω στο θέμα έστω και αργά (σε μόλις 12 ώρες γέμισε 3 σελίδες το θέμα)!
Είμαι κάτοχος της panasonic ΕΤ60 και πιστεύω μπορώ να σε βοηθήσω και στο τι κερδίζεις με αυτή αλλά και στο τι χάνεις.
Καταρχάς σε σχέση με sony είναι σε παρόμοια επίπεδα με τη sony να είναι καλύτερη στην επεξεργασία εικόνας και σε κάποια εξτρά (π.χ. NFC chip) αλλά αρκετά πιο ακριβή. Στο θέμα Panasonic 50ET60 VS Sony 47W805 θα έλεγα καθαρά panasonic λόγω μεγέθους.
Στο θέμα panasonic VS Lg LA620 (ή άλλη της σειράς LA6xx της LG) θα έλεγα καθαρά Panasonic (λόγω 100hz κυρίως).

Απο εκεί και πέρα όσον αφορά την Panasonic L50ET60 στην υπογραφή μου έχω link που μπορείς να δεις τις εντυπώσεις μου.

Βασίλη ευχαριστώ!
Να σου πω την αλήθεια είχα ήδη δει το review σου οπότε είχα άποψη.
Απ'ό,τι φαίνεται γέρνω λίγο στην ΕΤ60 σε σχέση με την 47W805.
Έχω αποκλείσει την LA620S εντελώς.

Last edited by a moderator:
Βασίλη ευχαριστώ!
Να σου πω την αλήθεια είχα ήδη δει το review σου οπότε είχα άποψη.
Απ'ό,τι φαίνεται γέρνω λίγο στην ΕΤ60 σε σχέση με την 47W805.
Έχω αποκλείσει την LA620S εντελώς.
:a0210:
Εντάξει Υπερίωνα.
Είναι χρήσιμες πληροφορίες ούτως ή άλλως και ειδικά για μένα που είμαι noob σε τέτοια θέματα.
Εγώ είμαι μύωπας και άρα θα φοράω γυαλιά πάνω από γυαλιά. Γι'αυτό έλεγα να αποφύγω τις Samsung (ελέω ενεργητικού).
Και εγώ μύωπας είμαι... Το να φοράς γυαλιά πάνω απο τα γυαλιά δεν είναι ότι καλύτερο αλλά όλες οι εταιρίες έχουν φτιάξει τα γυαλιά τους σε μέγεθος και σχήμα ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν και πάνω απο τα μυωπίας. Άλλωστε δεν γίνεται να άφηναν έξω τόσο "κοινό"! Τώρα στο ενεργητικό δεν αλλάζουν πολλά, απλά τα γυαλιά στο ενεργητικό είναι λίγο πιο βαριά (ελέω μηχανισμού συγχρονισμού, bluetooth & κλείστρων και φυσικά μπαταρίας)!
Εμένα πάντως παρότι μύωπας τα της panasonic (παθητικά) με έχουν βολέψει!

Καλύτερο θα ήταν πάντως να τα δεις (τα γυαλιά) και απο κοντά, σε όλα υτα καταστήματα θα βρεις τηλεοράσεις με ενεργό 3d ώστε να δοκιμάσεις τα γυαλιά τους! Αν βρεις και τις τηλεοράσεις που σε ενδιαφέρουν ακόμη καλύτερα για συμπεράσματα!

Εντάξει Βασίλη. Ευχαριστώ.
Αφού το λες κι εσύ μια χαρά.
Θα περάσω από Κωτσόβολο να κάνω δοκιμή με active γυαλιά.
Κατά τα άλλα παραμένω σε τροχιά ΕΤ60.
Εκτός και αν βγει 300ευρώ προσφορά στην 55W805!:firstprize:

Θα έλεγα από Panasonic η TX-LxxFT60 είναι αντίστοιχη της Sony KDL-W8,μιας και η FT60 έχει την επεξεργασία Hexa engine(που έχουν και οι WT60,DT60) και τη λειτουργία USB HDD Recording .

Σωστό , έχει αναφερθεί και πιο πάνω...

Και οι τρεις έχουν πάνελ IPS και τεχνολογία 3D FPR της LG , αλλάζουν κυρίως οι τελικές ρυθμίσεις στην εικόνα του κάθε κατασκευαστή και η επεξεργασία εικόνας (υπερέχει η Sony στο τελευταίο).

Κρίμα που δεν βγαίνει και σε 50" η W805/7.

Θα έλεγα από Panasonic η TX-LxxFT60 είναι αντίστοιχη της Sony KDL-W8,μιας και η FT60 έχει την επεξεργασία Hexa engine(που έχουν και οι WT60,DT60) και τη λειτουργία USB HDD Recording .

Μου αρέσει και αυτή, αλλά δυστυχώς ξεφεύγουμε στην τιμή λόγω ιντσών.
Αν είναι να τα δώσω τα 1100 έλεγα να μείνω στην 50ΕΤ60. Δεν ξέρω...
Δεν λέω σίγουρα, αλλά αν μπορέσω να το κάνω με δόσεις (Κωτσόβολος) θα σκεφτώ την 55άρα W805. Δεν έχω πιστωτική, με προπληρωμένη.
Είναι πολλά τα 1400 αλλά μου γυάλισε η άτιμη. Δύσκολο σενάριο πάντως γιατί υπάρχουν και άλλοι παράγοντες (λογαριασμοί, φροντιστήρια, γυναίκα(!)).

Σωστό , έχει αναφερθεί και πιο πάνω...

Κρίμα που δεν βγαίνει και σε 50" η W805/7.

Μεγάλο κρίμα!

Last edited by a moderator:
Εντάξει Υπερίωνα.

οπως εχω ξαναγραψει και σε αλλο ποστ θα σου προτεινα να μην διαλεξεις τηλεοραση με βαση το 3d...δεν θα ασχοληθεις πολυ με αυτον τον τομεα αφου δεν ειναι πολλες οι καλες ταινιες 3d και μετα απο λιγο θα σου φυγει ο ενθουσιασμος...διαλεξε με κριτηριο πρωτα μεγεθος-εικονα και μετα τα αλλα...

Όχι, με βάση την εικόνα και την αξιοπιστία της τηλεόρασης θα διαλέξω.
Το παθητικό 3D το ανέφερα σαν επιπρόσθετο για χρήση πού και πού.
Απλά, σαν μύωπας, ήθελα να ακούσω αν όντως κουράζει τόσο το ενεργητικό.
Σε καμία περίπτωση δεν θα πάρω τηλεόραση για το 3D της μόνο.

Όχι, με βάση την εικόνα και την αξιοπιστία της τηλεόρασης θα διαλέξω.
Το παθητικό 3D το ανέφερα σαν επιπρόσθετο για χρήση πού και πού.
Απλά, σαν μύωπας, ήθελα να ακούσω αν όντως κουράζει τόσο το ενεργητικό.
Σε καμία περίπτωση δεν θα πάρω τηλεόραση για το 3D της μόνο.

τωρα στο θεμα της αξιοπιστιας πως θα διαλεξεις????δυστυχως εχει γινει το θεμα τζοκερ (κι αν σου κατσει?)