1) Θα τις τσεκάρω τις ρυθμίσεις.
2) Κι εμένα σκαλώνει το νύχι. Θα την ξανακοιτάξω με το φως της μέρας.
Τις δοκίμασα, αλλά στη φωτεινότητα έβαλα περισσότερο. Νομίζω 59-60 αντί του 51 που γράφουν.
Δεν είμαι κανένας ειδικός για να κρίνω, αλλά στο λίγο που είδα TV κάνοντας τις ρυθμίσεις (μετά δεν ξαναείδα), μου φαίνεται ότι θέλει πολύ ψάξιμο. Εκτός από τη φωτεινότητα του χώρου, σίγουρα εξαρτάται & από το είδος της εκπομπής που βλέπουμε. Π.χ. άλλες ρυθμίσεις θέλει μάλλον για αθλήματα, γιατί βλέποντας λίγο ποδόσφαιρο νομίζω ότι υπήρχε ένα μικρό τρεμούλιασμα λόγο γρήγορης κίνησης της εικόνας. Δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για να το ψάξω & να βρω τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις, οπότε ή εμπιστεύομαι αυτό που βρήκα, ή τις αλλάζω στα κουτουρού, ελπίζοντας να δείξει ακόμα πιο καλά. Μ' αυτά που γράφω σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ ότι έχει κακή εικόνα. Είναι πολύ καλή, απλά για να πετύχουμε το βέλτιστο θέλει ψάξιμο.
4) Μακάρι να υπήρχε περισσότερο υλικό 4k! Αν και το μέγεθος των ταινιών είναι θέμα (τουλάχιστον 40 gb)...
Με τα 1-2 συμφωνώ.6) Το magic remote συνηθίζεται εύκολα. Αν και σκέφτομαι να πάρω από Κίνα μεριά κάποιο τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο.
7) Δεν τρελάθηκα με τον ήχο των ηχείων. Λόγω ονόματος (Harman Kardon) περίμενα κάτι ποιοτικότερο...
8) Δυστυχώς, το κεντρικό ηχείο του 5.1 ηχοσυστήματος, το οποίο τοποθετείται στο κέντρο και μπροστά από την τηλεόραση, αφενός μεν εμποδίζει την σωστή σκόπευση του magic remote (κάποιος αισθητήρας βρίσκεται σε εκείνο το σημείο), αφετέρου δε κόβει γύρω στα 3 εκατοστά από το κάτω μέρος της οθόνης (λόγω του χαμηλού ύψους της)...
9) Αναμενόμενες οι smart δυνατότητες. Στα θετικά η δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών όπως η Plex.
Υ.Γ.2: Υπάρχει, άραγε, κάποια λύση για να μπορώ να αλλάζω κατά βούληση την ip της τηλεόρασης, ώστε να αποφεύγω διάφορα geoblock; Παίζει κάποια εφαρμογή τύπου Cyberghost που να μπορώ να της εγκαταστήσω;
Με τα 1-2 συμφωνώ.
Για τα 3-4-5 δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, έχω δει ελάχιστα TV.
6) Το θεωρώ πολύ καλό, ήδη όμως είχα παραγγείλει το Rii i8+από GB λόγω ενός αχρησιμοποίητου TV box MXIII-G που είχα πάρει πριν ~1 χρόνο από το BG. Λογικά θα βολεύει πολύ για πληκτρολόγηση για browsing. Δεν έχω ιδέα πώς θα το συνδέσω-χρησιμοποιήσω, πιστεύω όμως ότι θα βγει άκρη.
7-8) Η 49" που πήρα λέει κι αυτή για Harman Kardon, αλλά δεν έχει ηχοσύστημα 5.1, οπότε δεν υπάρχει αυτό το θέμα. Γενικά δεν είμαι πολύ απαιτητικός στον ήχο, μια χαρά μου ακούγεται.
9) Δεν έχω ιδέα τι εστί Plex (ούτε μπορώ να βοηθήσω στο ερώτημα του Υ.Γ.2 σου).
Απ' ό,τι κατάλαβα, εννοείς πως μπορείς να εγκαταστήσεις όποια Android app θέλεις;!
Η μνήμη της TV παίρνει επέκταση;
Το παρέλαβα, το σύνδεσα (τίποτα το ιδιαίτερο - απλά έβαλα το usb dongle του στη θύρα της LG) κι απευθείας δούλεψε μια χαρά.[...] Παρήγγειλα το Rii i8+, γιατί παντού διάβασα καλά λόγια κι είναι -επίσης- φωτιζόμενο (backlit). [...]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.