LG 50 PG7000 / PLASMA: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG 50 PG7000: Μόλις κυκλοφόρησε...

Πάντως όποιος μπορεί να αγοράσει τηλεόραση βλέποντας το άθλιο τηλεοπτικό σήμα των καταστημάτων ή το HD που παίζει σχεδόν σε όλες θαυμάσια, θα ήθελα να με συνοδέψει στην επόμενη αγορά μου!

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το μεγαλύτερο ρόλο σε μια αγορά TV τον παίζουν

1. Οι χρήστες που την έχουν ήδη πάρει. Εντυπώσεις - Προβλήματα (τα οποία προκύπτουν ύστερα από χρήση και όχι από ολιγόλεπτη θέαση στα καταστήματα)
2. Reviews

Τώρα αν θέλουμε πάμε και μία βόλτα σε ένα κατάστημα να την δούμε κυρίως από αισθητικής πλευράς.
Όσο για το ότι όσο ψάχνουμε δεν αγοράζουμε, δεν διαφωνώ. Θα πρέπει να μάθουμε να ψωνίζουμε σύμφωνα με αυτήν που έχει τα λιγότερα ελαττώματα και πάντα σύμφωνα με το τι αντέχουμε να πληρώσουμε.

Τέλος στην παράθεση που έβαλα ο τύπος δεν είναι πρωτάρης σε TV. Φαίνεται ότι έχει περάσει και από άλλες πλάσμα. Για μένα η γνώμη του μετράει περισσότερο από κάποιον άλλο που δεν έχει αγοράσει πρόσφατα άλλη τηλεόραση. Αλλά μετράει μέχρι να διασταυρώσω με έρευνα αν αυτά που λεει ισχύουν ή όχι. Πάντως να τον αγνοήσω και να εμπιστευτώ μόνο τα μάτια μου σε ένα κατάστημα, το αποκλείω.

Αυτά και σορυ για το off-topic -bye-

Re: LG 50 PG7000: Μόλις κυκλοφόρησε...

Πάντως λογικά σκεφτόμενος, η 7000 πρέπει να είναι λίγο καλύτερη σε HD και λίγο χειρότερη σε SD από την 6000.
Μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις δεν δικαιολογούνται από πουθενά.
Εκτός αν ο τύπος θεωρεί μάπα και την 6000 και τα ματάκια του βλέπουν μόνο σε Κούρο, οπότε είναι λίγο φλούφλης και καλομαθημένος (ή κάτι από όσα είπε ο Γιώργος). :grinning-smiley-043

Κατά την γνώμη μου τα διάφορα φόρα και reviews είναι καλά για να λειτουργούν ενδεικτικά και να φτιαχτεί μια μικρή λίστα με πιθανές επιλογές. Μετά ο τρόπος τελικής επιλογής με το μικρότερο ρίσκο είναι η θέαση σε οικιακό περιβάλλον ή στην σπάνια περίπτωση που σε κάποιο κατάστημα υπάρχει σωστά σεταρισμένη.

Συμφωνώ πως δεν είναι τόσο εύκολο αυτό, αλλά μια οικογένεια είμαστε ... ας βοηθήσουμε κάποιους συμφορουμίτες που ενδιαφέρονται για την τηλεόραση που έχουμε στην κατοχή μας :a0210:

Σύμφωνα με το παρακάτω νέο το Bluetooth των PG7000/LG7000 χρειάζεται βελτίωση:

http://www.homecinemachoice.com/blogs/team_HCC/lg+bluetooth+woes

Eγω παντως πιστευω οτι σε μια πλασμα πρεπει να κοιταμε πρωτα (ακομη και πριν απο την ποιοτητα εικονας) 3-4 βασικα πραγματα:

Βuzzing-θορυβος ανεμιστηρων , θερμοτητα , καταναλωση , image retention

Η PG6000 τα καταφερνει πολυ καλα σε ολα εκτος ισως του image retention.

H PG7000 δεν νομιζω οτι θα κακη οπως λενε στο φορουμ αλλωστε ο αλλος εχει δοκιμασει οπως λεει τρεις διαφορετικες πλασμα και δεν του αρεσε καμια. Αυτο θα πει σιγουρα οτι ειναι και λιγο παραξενος.
Επισης ειμαι σιγουρος οτι οπως και η PG6000 ετσι και η PG7000 θα εχει πολυ καλο scaler για το τηλεοπτικο σημα σε αντιθεση με τις αντιστοιχες Panasonic (PZ80/85) που εχουν πολυ μετριο με αποτελεσμα να υστερουν σε τηλεοπτικο σημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50 PG7000: Μόλις κυκλοφόρησε...

οσο διαβάζεις φορουμς τηλεόραση δεν παίρνεις

Εχεις σκεφτεί οτι ο εν λογω χρήστης του avforums μπορει

α) Να ζει σε ενα φανταστικό κόσμο

β) Να του δειξανε μια Kuro 5090 και να του ειπανε οτι ολες οι TV παιζουν έτσι

γ) Να μην βλέπει καλά (5 βαθμους μυωπία, 5 αστιγματισμο και ολιγον στραβισμο) Τον ξέρεις ; τον εχεις δεί;

δ) Να εχει γεννηθεί αναποφάσιστος (αυτή ειναι χοντρή, αυτή ειναι ψηλή αυτή ειναι ετσι..)

ε) Να ειναι βαλτός

στ) Να ειναι ασχημος έως κακάσχημος και να μην του κάθεται καμμια (ή κανείς :flipout:) και να ξεσπάει βγάζοντας το άχτι του στα φόρουμς

ζ) Ο μπαμπάς του να είναι ένας από τους γέρους του muppet show :flipout:

η) Να μην κοιμήθηκε καλά

θ) Να μην του καθεται η γυναικα του (ή να την έπιασε με κανένα γκομενο με Kuro :AFADF0:)

i) Να μην πέτυχε η εγχείρηση αλλαγής φύλλου που έκανε πρόσφατα

Για ολους αυτους και πολύ περισσότερους (σοβαρούς) λόγους καλο ειναι να κρατάμε πισινες σε αυτά που διαβάζουμε και να εμπιστευόμαστε κυρίως τα μάτια μας..

Για την εν λογω TV θα τα λεμε αρκετά στο μέλλον

Παιδιά.. μου λείψατε :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

:SFGSFGSF:.....δώσε-δώσε ....πω πω γκάζια....:a0210:

...τι στο καλό, νίτρα σου βάλανε στο συνεργείο και γύρισες σίφουνας????...:vroam:

...για στείλε μου το φάρμακο με pm...:a0210:

Καλώς γύρισες...-bye-

Eσεις που γνωρίζετε σε πόσα λεπτά μπορεί να παρουσιάσει η tv
image retention?
Όσο για τα ερωτηματικά του Yperion σας λέω:
Θόρυβος ανύπαρκτος, (με κολλημένο το αυτί στους αεριστήρες της tv)
θερμότητα ελάχιστη, όσο για το usb θα το δοκιμάσω και θα σας πω.
Κατανάλωση ? Θα δείξει ο λογαριασμός της ΔΕΗ.

Σε ξένα φόρα για την PG6000, έχει αναφερθεί πρόβλημα με IR ακόμα και σε στατική εικόνα ενός λεπτού!

Όσο παιρνούν οι μέρες τόσο δικαιώνεται ο underdog που έγραφε
Στρώσιμο?
Ποιό στρώσιμο?
Με λογική χρήση δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα λειτουργεί Α Ψ Ο Γ Α !!!!!!!!!!!!!!!:guitarist:
Όσο για IR έρχομαι κι εγώ να γράψω IR ποιό IR.
Άσε που απόκτησα την τρέλα τώρα να βλέπω HD Βιντεάκια από το pc.
Πανέμορφα!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50 PG7000: Μόλις κυκλοφόρησε...

:SFGSFGSF:.....δώσε-δώσε ....πω πω γκάζια....:a0210:

...τι στο καλό, νίτρα σου βάλανε στο συνεργείο και γύρισες σίφουνας????...:vroam:

...για στείλε μου το φάρμακο με pm...:a0210:

Καλώς γύρισες...-bye-

:flipout: :slapface:

Re: Απάντηση: LG 50 PG7000: Μόλις κυκλοφόρησε...

γ) Να μην βλέπει καλά (5 βαθμους μυωπία, 5 αστιγματισμο και ολιγον στραβισμο) Τον ξέρεις ; τον εχεις δεί;

δ) Να εχει γεννηθεί αναποφάσιστος (αυτή ειναι χοντρή, αυτή ειναι ψηλή αυτή ειναι ετσι..)

ε) Να ειναι βαλτός

στ) Να ειναι ασχημος έως κακάσχημος και να μην του κάθεται καμμια (ή κανείς :flipout:) και να ξεσπάει βγάζοντας το άχτι του στα φόρουμς

η) Να μην κοιμήθηκε καλά

θ) Να μην του καθεται η γυναικα του (ή να την έπιασε με κανένα γκομενο με Kuro :AFADF0:)

Για ολους αυτους και πολύ περισσότερους (σοβαρούς) λόγους καλο ειναι να κρατάμε πισινες σε αυτά που διαβάζουμε και να εμπιστευόμαστε κυρίως τα μάτια μας..

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ........ +1 -bye- :slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50 PG7000: Μόλις κυκλοφόρησε...

Να σαι καλά με έκανες να γελάσω... και είχα μια δύσκολη μέρα στη δουλειά :D

ε) Να ειναι βαλτός

η) Να μην κοιμήθηκε καλά

Σε ξένα φόρα για την PG6000, έχει αναφερθεί πρόβλημα με IR ακόμα και σε στατική εικόνα ενός λεπτού!
Τι να πω... Σε μένα κόλλησε ο Dreambox και έδειχνε για καμιά ώρα την ίδια εικόνα. Στο reboot όντως είδα ένα αχνό IR, το οποίο μετά από 3 λεπτά που η τηλεόραση έπαιξε κανονικά εξαφανίστηκε.
IR με στατική εικόνα όχι ενός λεπτού, αλλά πενταλέπτου και δεκαλέπτου, δεν έχω δει ακόμη και αφού η τηλεόραση έχει ψιλοστρώσει μάλλον δε θα δω ποτέ...

Μην τη φοβάστε, αποφεύγουμε μόνο τις υπερβολές :grandpa: -bye-

Τι έγινε θα πάρει και κανένας άλλος την 7000
τι περιμένετε η τουβού είναι αστέρι.

Είμαι πολύ κοντά...το μόνο που με προβληματίζει είναι η χρήση PS3 που λόγω του γιού μου φοβάμαι ότι θα είναι μη ελεγχόμενη...οπότε το δίλλημα ανάμεσα σ'αυτή και σε μια LCD επανέρχεται...Αλήθεια με HTPC πως είναι?

Τέλεια!
Την έχω συνδέση με εξάμετρο καλώδιο HD κανένα απολύτως πρόβλημα.
Βέβαια το pc το χρησιμοποιώ μόνο για ταινίες.

Σε απλό τηλεοπτικό σήμα και DVD πως παίζει ?

Τέλεια!
Την έχω συνδέση με εξάμετρο καλώδιο HD κανένα απολύτως πρόβλημα.
Βέβαια το pc το χρησιμοποιώ μόνο για ταινίες.

Το τηλεοπτικό σήμα το παίρνω από τη Νοβα η οποία όπως γνωρίζεις
έχει από την πολύ συμπίεση άθλιο σήμα.
Τα γερμανικά κανάλια ZDF, DSF, RTL κλπ. είναι πολύ ικανοποιητικά θα έλεγα.
DVD δεν έχω για να σου πω, βλέπω τις ταινίες μέσω pc αν αργότερα τα οικονομικά μου
το επιτρέψουν και βρίσκω ταινίες στα dvd club θα πάρω ps3

Ελαφρώς καλύτερη η 33αρα Saba.
Aλλά μη ξεχνάτε και το μέγεθος μετράει.

Ποιά είναι τα κυριότερα προβλήματα στη θέαση κυρίως ποδοσφιρικών αγώνων στη Νόβα; (π.χ. πιξέλιασμα, θολούρα;). Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις και καλορίζικη η νέα σου τηλεόραση.