Την Τρίτη θα την έχω κι εγώ.Τελικά όσο και αν το πάλεψα για να μην ξαναπάρω plasma λόγω αυξημένης κατανάλωσης,οι lcd είναι να ξερνάς σε τηλεοπτικό σήμα.Ακόμα και η led Samsung 55LE είναι για τα μπάζα σε τηλεοπτικό.
Εγω παντως που ειχα δει την 50A656 (πλασμα) και την 46Α956 (LCD) διπλα διπλα η εικονα ηταν σχεδον η ιδια σε σημειο που δεν ξεχωριζες ποιας τεχνολογιας ειναι η καθεμια.
Εγω παντως που ειχα δει την 50A656 (πλασμα) και την 46Α956 (LCD) διπλα διπλα η εικονα ηταν σχεδον η ιδια σε σημειο που δεν ξεχωριζες ποιας τεχνολογιας ειναι η καθεμια.
Τελικά Γιάννη είσαι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Hitech, και ας μην το διαβάζεις...
Καλορίζικη! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου...Την Τρίτη θα την έχω κι εγώ.Τελικά όσο και αν το πάλεψα για να μην ξαναπάρω plasma λόγω αυξημένης κατανάλωσης,οι lcd είναι να ξερνάς σε τηλεοπτικό σήμα.Ακόμα και η led Samsung 55LE είναι για τα μπάζα σε τηλεοπτικό.
Υ.Γ.:Αναφέρονται σε ΡΧ80, αλλά και οι άλλες δεν έχουν πρόβλημα..κατά τη γνώμη μου.gothrylos: Εγώ την είχα ξεχάσει(με είχε πιάσει ο ύπνος) για 9 ώρες περίπου με το wallpaper και τα εικονίδια των windows. Δεν έχω βάλει και screensaver. Κανένα πρόβλημα! Πολύ ανθεκτική η Panny σ' αυτό το θέμα. Πραγματικά μη φοβάστε τίποτα.
καλημερα παιδια!
επειδη με ενδιαφερει και μενα η εν λογω, μια ερωτηση καθοτι ασχετος απο νεες τεχνολογιες
η τηλεοραση θα μπει στο σαλονι, αλλα ειτε εγω, ειτε η γυναικα μερικες φορες ξεχνιομαστε μπροστα στο τζακι και μας παιρνει ο υπνοςκατα τη διαρκεια μιας ταινιας και δεν ειναι λιγες οι φορες που ξυπνωντας, η ταινια εχει τελειωσει και το πλεηερ δειχνει το μενου της ταινιας.
αυτο θα ηταν καταστροφικο για μια πλασμα? (burn-in)
αν ας πουμε συμβει καποια φορα να μεινει η εικονα εκει 5-6 ωρες?:violent-smiley-030:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.