Θα ήθελα παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας και τα ''φώτα '' σας για το πρόβλημα μου μετην τηλεόραση μου.Αγόρασα την τηλεόραση απο το Πλαίσιο στις 30 12 2013.Στις 17 1 2016 18 μέρες μετα την λήξη της διετούς εγγύησης της συσκευής,παρουσιάστηκε ένα άσπρισμα στο πάνελ στην αριστερή κάτω γωνία της,'οπως την κοιτάμε.Η υπόλοιπη δε οθόνη δεν έδειχνε σωστά χρώματα και μαύρο.Σαν πρώτο βήμα προσπάθησα μήπως και υπάρχει καποια λύση αναβάθμισης!? ή πρακτική!? στο ιντερνετ.Μην μπορώντας να κάνω κάτι ,επικοινώνησα ημέρα 19 1 2016 με την LG εξυπηρέτηση πελατών και την άλλη μέρα ήρθα σε συννενόηση με την εταιρεία σέρβις GM ELECTRONICS(Μανωλόπουλος) να πάρουν την τηλεόραση για επισκευή στις 21 1 2016 ,όπως και έγινε.Σύσταση του υπευθύνου σέρβις επειδή η εκτίμηση απο την ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ηταν βλάβη στο πάνελ,ζημιά με μεγάλο κόστος επισκευής,να επικοινωνήσω με την LG και να ζητήσω ,παρακαλέσω ,επειδή η ζημιά είναι μόλις είκοσι μέρες απο την λήξη της εγγύησης ,να γίνει μια επέκταση για να καλυφθώ ή στην χειρότερη να έχω κάποια έκπτωση στην αντικατάσταση.Αυτό έγινε την Δευτέρα 25 1 2016 και σήμερα 27 1 2016 μου απάντησε κάποιος κ Δαμιανός απο την εξ πελατών οτι το αίτημα μου απορύφθηκε.
Τι κάνω τώρα.....Περιμένοντας την γνωμάτευση του σέρβις και το κόστος επισκευής θέλω την βοήθεια σας για τα βήματα που πρέπει να κάνω απο δώ και περα,και αν υπάρχει κάποια παρόμοια περίπτωση που να έχει βρεθεί κάποια λύση.Η αγορά της τηλεόρασης ήταν 950 Ε τώρα μια αντίστοιχη τηλεόραση είναι στα 500 Ε.Είχε αγοραστεί με δόσεις και δεν έχει ξεχρεωθεί ακόμα και φυσικα το Ατυχο αλλα και ΑΔΙΚΟ της υπόθεσης είναι μια τέτοια ζημιά στις 20 μέρες απο την λήξη της εγγύησης!!!!
Κάθε παρατήρηση σχόλιο οδηγια είναι καλοδεχούμενη και βοηθα στην απόγνωση των ημερών!!!
Ευχαριστώ Γιάννης.
Τι κάνω τώρα.....Περιμένοντας την γνωμάτευση του σέρβις και το κόστος επισκευής θέλω την βοήθεια σας για τα βήματα που πρέπει να κάνω απο δώ και περα,και αν υπάρχει κάποια παρόμοια περίπτωση που να έχει βρεθεί κάποια λύση.Η αγορά της τηλεόρασης ήταν 950 Ε τώρα μια αντίστοιχη τηλεόραση είναι στα 500 Ε.Είχε αγοραστεί με δόσεις και δεν έχει ξεχρεωθεί ακόμα και φυσικα το Ατυχο αλλα και ΑΔΙΚΟ της υπόθεσης είναι μια τέτοια ζημιά στις 20 μέρες απο την λήξη της εγγύησης!!!!
Κάθε παρατήρηση σχόλιο οδηγια είναι καλοδεχούμενη και βοηθα στην απόγνωση των ημερών!!!
Ευχαριστώ Γιάννης.