LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

http://i296.photobucket.com/albums/mm170/Bazzy77/IMG_2978.jpg

Καποιος στο AVsforums λεει οτι...

Ok, I've been researching the 0.09lx rating on these LGs and found a converter that can convert lx to fL better than I can. 0.09lx actually equals 0.0084fL. Very impressive and is basically equal to the 11G Panasonics(0.009fL). Niether can beat the 8G Kuros with their 0.004fL rating....and dont even think about comparing these to the upcoming 9G Kros with 0.001fL and better minimum luminance levels.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost.php?p=13630862&postcount=26

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

http://i296.photobucket.com/albums/mm170/Bazzy77/IMG_2978.jpg

Καποιος στο AVsforums λεει οτι...

Ok, I've been researching the 0.09lx rating on these LGs and found a converter that can convert lx to fL better than I can. 0.09lx actually equals 0.0084fL. Very impressive and is basically equal to the 11G Panasonics(0.009fL). Niether can beat the 8G Kuros with their 0.004fL rating....and dont even think about comparing these to the upcoming 9G Kros with 0.001fL and better minimum luminance levels.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost.php?p=13630862&postcount=26

το διαβασα αυτο Γιαννη μου(δεν μιλαω ποτε χωρις να εχω κατι απτο) αλλα ειναι δυνατον τα ματια μας να δουν την διαφορα.
τεσπα πλησιαζουν σιγα-σιγα τις pio και αφου δεν μας συμφερει να παρουμε μια ας παρουμε μια SKURO

... και μη κάνεις τον .... :smileJap: !!!!

:flipout::flipout::flipout:

στην τηλεοραση ειναι το μυαλο μου αλλα δεν με αφηνει να συγκεντρωθω το κοπελι συντεκνε.
ας εχει χαρη που ειναι σε πλασματακι.....

τελικα μεσα σε λιγοτερο απο δεκα μηνες οι υποψηφιοι αγοραστες πλασμα εχουν πολυ καλες επιλογες στα χερια τους και οικονομικες.
πολυ ωραια!!!
το ακους g10rg0s?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

το ακους g10rg0s?

Και ακούω και βλέπω, αλλά δυστυχώς έχω μπλέξει και δεν μπορώ να βάλω το χέρι στο βαζάκι με την μαρμελάδα ;)

Πάντως αν έψαχνα τώρα για 50άρα θα ήμουν μεταξύ της PG6000 και της νέας Samsung A456 και αν είχα περισσότερα χρήματα για ξόδεμα θα περίμενα τις νέες Kuro. Καλές και οι PZ80/85/800 και οι αναμενόμενες Samsung Α556/ LG PG7000 αλλά για άλλες χώρες μη τριτοκοσμικές.

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Μετά από πολύ σκέψη με βλέπω από βδομάδα να κάνω παραγγελιά μιας 50άρας PG6000. :beatnik2:

Δεν περιμένω την Samsung γιατί βρίσκω την PG6000 απλά ΚΟΣΜΗΜΑ και προτιμώ, αν γίνει κάτι, να έχω να κάνω με την αντιπροσωπεία της LG.

underdog δεν θα μείνεις για πολύ καιρό μόνος... -bye-

αν και δεν περίμενα να αλλαξοπιστήσω και να απομακρυνθώ απο τις panasonic, οι νέα γενιά των LG φαίνεται πολύ δυνατή...

Κοιτάζω για τηλεόραση από το Δεκέμβριο περίπου αλλά η αγορά θα γίνει πιθανότατα τον Ιούνιο...

Αλήθεια έχουμε κανενα σημάδι από τις full hd της LG? πρέπει να είναι η σειρά PG 60 αν δε κάνω λάθος... έχουν κυκλοφορήσει πουθενά?

ΥΓ. Έχω περάσει αρκετές ώρες σε μία LG PB65(2007 μοντέλο) και την βρήκα πολύ ικανοποιητική και χωρίς κανένα απολύτως ίχνος IR αν και δεν στρώθηκε καθόλου...

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Όταν λες αναμένονται το προλαβαίνουν το euro γιατί από εβδομάδας πάω για την 6000,
να περιμένω?

kourikos , εαν δεις το euro στην NET τότε πάρε την 6000 , εαν σε HD κανάλι τότε ή την 6000 ή την 7000 , αφού μελλοντικά θα βλέπεις και άλλα κανάλια σε HD ...

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Eπειδη οι εκπομπες σε SD θα ειναι μαζι μας για πολλα χρονια ακομη στην Ελλαδα εγω νομιζω οτι η PG6000 ειναι καλυτερη επιλογη και θα σου μεινουν και τα υπολοιπα λεφτα σε σχεση με την 7000.-bye-

Σας ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά.

image_mini

Το αντίστοιχο αμερικάνικο μοντέλο της PG7000 (PG60) είναι THX Certified. Πιθανόν το ίδιο αυτοκολλητάκι να υπάρχει και στην PG7000, ενώ σίγουρα θα το έχει και η Panasonic PZ800. Παρακάτω μία διαφωτιστική συνέντευξη στην οποία αναφέρονται τα κριτήρια που πρέπει να καλύπτει μία τηλεόραση :

Audioholics: ΤΗΧ Certified Display Program

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Μετά από πολύ σκέψη με βλέπω από βδομάδα να κάνω παραγγελιά μιας 50άρας PG6000. :beatnik2:

Δεν περιμένω την Samsung γιατί βρίσκω την PG6000 απλά ΚΟΣΜΗΜΑ και προτιμώ, αν γίνει κάτι, να έχω να κάνω με την αντιπροσωπεία της LG.

underdog δεν θα μείνεις για πολύ καιρό μόνος... -bye-

Χρονια πολλα σε όλους γεματα υγεια και ευτυχια

Μόνος ο Κωστής??? σε καμια περίπτωση η δικιά μου ερχεται τη Παρασκευη!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Μεγεια , αντε να παιρνουμε σειρα ενας ενας...-bye-

να σαι καλα Γιάννη, την περιμένω πως και πως (αν και για να λεμε την αληθεια η px7 παίζει μια χαρά τωρα στις 300ώρες που έχει, αλλα έχει και βεβαρημένο παρελθόν)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

να σαι καλα Γιάννη, την περιμένω πως και πως (αν και για να λεμε την αληθεια η px7 παίζει μια χαρά τωρα στις 300ώρες που έχει, αλλα έχει και βεβαρημένο παρελθόν)

Την Px7 τι θα την κανεις? Θα μπει σε κανα υπνοδωματιο?:ernaehrung004:

Θα μου την κάνουν αντικατάσταση με την LG, ήθελα να δω και τις SAMSUNG αλλά δεν μπορούσαν να με περιμένουν άλλο, οπότε LG=μονόδρομος, για 50PX8 δεν θα το συζήταγα. Τελικά αν το καλοσκεφτείς πάλι καλά που έβγαλε την γραμμή νωρίς :-)
Πάντως δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα 1. Κάποιοι μιλάνε για IR και ο Κώστας χωρίς στρώσιμο παίζει παιχνίδια χωρίς πρόβλημα. 2. Το μαύρο της λένε πως είναι κάπου ενδιάμεσα στην PX70 - PX80 και τώρα που βλέπω νέα posts ίσως να είναι καλύτερη από PX80. Το μόνο σίγουρο πρέπει να είναι πως θα είναι καλύτερη συνολικά από την 50PX8

Πάντως αν κρίνω από εδώ η LOGY τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ της μόδας:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Χρονια πολλα σε όλους γεματα υγεια και ευτυχια

Μόνος ο Κωστής??? σε καμια περίπτωση η δικιά μου ερχεται τη Παρασκευη!!!
Ωραία, να μεγαλώνει το club. Εγώ λόγω μετακόμισης, ακόμα δεν έχω ρίξει την παραγγελιά. Αλλά άυριο ή την Παρασκευή θα το κάνω.
Μεγεια , αντε να παιρνουμε σειρα ενας ενας...-bye-
Τι ακόυω? Θα μας τιμήσεις με την παρουσία σου...? Σε καλέι στον δρόμο του ο Κορεάτης...? :ADFADF1: