LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Ξέρει κάποιος γιατί να προτιμήσω την 6500 από την 6000,
στην 6500 πάντως δεν αναφέρει αν είναι 100 HZ

Κανά νέο την αγόρασε κανείς άλλος? εντυπώσεις?

Φίλε underdog πέρασαν 15 μέρες παρακολούθησης τι έγινε μέτρησε το γκολ ή ακυρώθηκε γιατί σκόραρε απ´ευθείας?
Περιμένουμε εντυπώσεις και από άλλο φίλο μια και είμαστε στα πρόθυρα αγοράς.

Φίλε underdog τι έγινε μέτρησε το γκολ ή ακυρώθηκε γιατί σκόραρε απ´ευθείας
ερωτώ γιατί είμαι στο κατώφλι του media mark.
Έχουν περάσει 20 περίπου ημέρες από την αγορά της όλο και κάτι παραπάνω θα έχεις προσέξει.
Αν υπάρχει και άλλος φίλος ας βάλει κιαυτός τις εντυπώσεις του γιατί σε έναν αναποφάσιστο
σαν εμένα υπάρχει το: Εις μάρτυς, ουδείς μάρτυς
.:ADFADF1:

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Τα γκολ πέφτουν βροχή! Εγώ λόγω δουλειάς και άλλων δεν μπορώ να τα πολυαπολαύσω!

Έβαλα και είδα λίγο 2001 Space Odyssey σε DVD. Φανταστική εικόνα, αν δεν έκλειναν και τα μάτια από τη νύστα...
Επίσης έπαιξα αρκετά LEGO STAR WARS. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο πολύ επηρεάζει το καλό μαύρο στην εμπειρία του gaming! Ίσως περισσότερο και από τις ταινίες, μεγάλη διαφορά! Με IR κανένα πρόβλημα, αλλά βέβαια δεν προκαλώ την τύχη μου με πολλές συνεχόμενες ώρες (έτσι κι αλλιώς βέβαια αν κάποιος βλέπει τα cinematics γίνεται το απαραίτητο -ψυχολογικά- διάλειμμα.)

Υπάρχουν διαφορές σε επίπεδο εξοπλισμού πέρα του ιντζάζ μεταξύ της 50άρας και της πανομοιότυπης 42άρας?

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Τα γκολ πέφτουν βροχή! Εγώ λόγω δουλειάς και άλλων δεν μπορώ να τα πολυαπολαύσω!

Έβαλα και είδα λίγο 2001 Space Odyssey σε DVD. Φανταστική εικόνα, αν δεν έκλειναν και τα μάτια από τη νύστα...
Επίσης έπαιξα αρκετά LEGO STAR WARS. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο πολύ επηρεάζει το καλό μαύρο στην εμπειρία του gaming! Ίσως περισσότερο και από τις ταινίες, μεγάλη διαφορά! Με IR κανένα πρόβλημα, αλλά βέβαια δεν προκαλώ την τύχη μου με πολλές συνεχόμενες ώρες (έτσι κι αλλιώς βέβαια αν κάποιος βλέπει τα cinematics γίνεται το απαραίτητο -ψυχολογικά- διάλειμμα.)

Ετσι, ετσι να μας εμψυχώνεις γιατί την περιμένω με αγωνία -bye-

Την Πέμπτη δεν ήταν να έρθει Κωνσταντίνε;

Ετσι μου είπαν αλλά δεν έχουνε παραλάβει ακόμα, ετσι όπως πάει το βλέπω για μετά το Πάσχα, αρνι και πλάσμα μαζί δεν γίνεται :ernaehrung004:

Ετσι μου είπαν αλλά δεν έχουνε παραλάβει ακόμα, ετσι όπως πάει το βλέπω για μετά το Πάσχα, αρνι και πλάσμα μαζί δεν γίνεται :ernaehrung004:

Καλύτερα μετά το Πάσχα,

γιατί άμα πέσουμε με τα μούτρα στο αρνάκι,

άντε μετά να καθαρίζεις το τηλεκοντρόλ από το λιπάκι :SFGSF8:

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Κριμα γιατι θα μπορουσες να ψησεις το αρνι πανω της...:flipout:

Πλασμα αντι για σουβλα η φουρνο ειναι η νεα προταση, και βλεπεις τηλεοραση και ψηνεις ταυτοχρονα...:flipout:

..
.
.
.
.

..

.
...

.
.
.ΥΓ. Πλακα κανω , οι καινουργιες πλασμα δεν καινε οπως παλια που ηταν σκετα καλοριφερ.

Πάντως μακάρι το χειμώνα να βγάζει λίγο ζεστούλα, γιατί δεν θα την παλέψουμε με το πετρέλαιο στα 120.....(όχι Hz). Όχι τίποτα άλλο, μένουμε και στο βουνό!

Γιάννη -bye- , οι plasma είναι φτηνιάρικες ψησταριές, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την Χ3500 η οποία είναι πολυτελείας, γιατί υποθέτω ότι με το νέο FW έπεσε η τάση και η ταχύτητα περιστροφής του ανεμιστήρα, για να μη κάνει σα κουνούπι, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία της να είναι ότι πρέπει για το αρνί :devil-smiley-029:

Υ.Γ.: Λες να κάνω λάθος...:nounder:????

Αααα, ξέχασα κι εγώ πλάκα κάνω :grinning-smiley-043 -bye- :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Δεν με ενδιαφερει η X3500 σαν ψησταρια γιατι μου πεφτει ακριβη...

Ασε που στην 40αρα δεν χωραει και το αρνι πανω...:Banane0:

Κι άμα κολλήσουν λιπάκια στο κρύσταλλο γύρω γύρω....βράστα. Στη Βιλαρίμπα ακόμη τρίβουν (τα μάτια τους όταν είδαν πλάσμα χεχε).

Κι άμα κολλήσουν λιπάκια στο κρύσταλλο γύρω γύρω....βράστα. Στη Βιλαρίμπα ακόμη τρίβουν (τα μάτια τους όταν είδαν πλάσμα χεχε).

Που θυμήθηκες βρε αθεόφοβε τη Βιλαρίμπα???? :flipout::flipout::flipout:

LG 5000 Τηλεόραση 47” τύπου TFT LCD
•DVB-T (Ψηφιακός Δέκτης)
•Aναλογία οθόνης 16:9
•HDMI x2
•XD ENGINE
•Ανάλυση εικόνας 1920 x 1080p
•Φωτεινότητα 500 cd/m2
•Δυναμικός Λόγος αντίθεσης 50.000:1
•Ψηφιακό κτενωτό φίλτρο
Tιμή: 1529
Πάει είμαι για το τρελάδικο, απ´την Κική (LCD 47´´) και την Κοκό (PG 6000)
ποιά να διαλέξω.
ίδια τιμή οι άτιμες Βοήθειαααααααααααα!!!!!!!!!1:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1: