LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

bmw με κάψανε οι δικοί σου! Μου βάλανε λέει PCM γραμμή και δεν μπορώ να βάλω ADSL και πρέπει να τρέχω να κάνω αλλαγές και αιτήσεις!

Οφφ τόπικ μόουντ οφφ.

Eσυ δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα..Θα σε βγαλουμε εμεις απο το PCM και θα σε βαλουμε σε καθαρο δικτυο..απλα πηγαινε στην τεχνικη περιοχη ΟΤΕ της περιοχης σου...Που εισαι μηπως μπορω να βοηθησω?

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Off topic mode
Μία λύση για να φύγεις από το pcm έιναι να μετατρέψεις τη γραμμή σε ISDN... ;)

Μηπως ξερεις και τον Ανωνη Μπιρμπιλη εσυ?:drummer:

Πανόραμα Θεσσαλονίκης φίλε bmw. Μα μου φαίνεται τραγικό γιατί μαζί με την αίτηση για γραμμή έκανα ταυτόχρονα και για DSL. Δεν ήταν αυτονόητο να μην με βάλουν σε PCM;

Kαλορίζικη al6! (Αλέξη;) Από ρυθμίσεις, βάλτο στο expert 1 και παίξε εκεί γύρω. Κοντράστ γύρω στο 80, φωτεινότητα 50-55. Gamma υψηλό, μαύρο χαμηλό. Περιμένουμε φωτογραφίες, μην είσαι μοναχοφάης!

ΥΓ. Χθες βράδυ πέτυχα μπάλα στο σπορ+. Αν θέλετε με πιστεύετε, αλλά η εικόνα που είδα ΔΕΝ ξεχώριζε από HD βίντεος που βλέπουμε στα καταστήματα σε ντέμο δισκάκια....

Last edited:
Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

...Κατεβασα το breakin dvd.
Θα το χρησιμοποιω ετσι αν καταλαβα καλα, 2-3 ωρες την πρωτη μερα, 4 την επομενη κτλ. για 200-300 ωρες, ανεξαρτητα ομως τον χρονο που εχει λειτουργησει η tv κατα την διαρκεια της μερας σε sd ή dvd?
Θα βαλω και τις ρυθμισεις που αναφερθηκαν παραπανω σε αντιθεση κτλ., και ειμαι ενταξει ε?...
Διάρκεια στρωσίματος 150 ~ 200 ώρες (περισσότερες είναι υπερβολή ...νομίζω!)
Μετράνε όλες οι ώρες που παίζει η τηλεόραση και όχι μόνο οι ώρες του dvd στρωσίματος
Έξω τα λογότυπα των καναλιών
Ρυθμίσεις μέση και κάτω
Η τηλεόραση μπορεί να παίζει όσες ώρες θέλεις κάθε μέρα (αλλά με κανονική χρήση και όχι με υπερβολές)

Last edited:
Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Η τηλεόραση μπορεί να παίζει όσες ώρες θέλεις κάθε μέρα (αλλά με κανονική χρήση και όχι με υπερβολές)

δηλαδή πόσες ώρες ημερησίως κινούνται στα όρια της λογικής?

LG’s PG60 Series THX Display Certified

The 60-inch model 60PG60 is THX certified; certification of the 50-inch model 50PG60 is in process.

Οτι και να ειναι το THX Display Certification το εχει μονο η LG.

http://www.thx.com/news/20080107A.html

Κάποιος από τους ευτυχείς (αλλά λίγους) κατόχους την έχει συνδέσει με pc?

Στην προχτεσινή μου επίσκεψη στο macro, είδα την 60άρα plasma της LG (FullHD) να παίζει, και τελικά το μέγεθος έχει σημασία (όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα). Επίσης είδα και την 50pc35 (προηγούμενης γενιάς plasma) η οποία μου άρεσε αρκετά σε τηλεοπτικό σήμα και από απόσταση 2 μέτρων. Βέβαια η τιμή στο macro ήτανε πολύ υψηλή (1.500,00€ όταν στην αγορά έχει κάτω από 1.200,00), αλλά η εικόνα της με έκανε να αποφασίσω να αγοράσω plasma (και μάλλον lg). Είναι η καλύτερη επιλογή για τα λευτά και το μέγεθος 50in που με ενδιαφέρει.

καλορίζικη σε όσους αγόρασαν, τόσο την 50άρα, αλλά και την 42άρα που την καλοβλέπω κι εγώ.

Μια ερώτηση προς τους κατόχους της lg ,,Απο γωνία θέασης πως ανταποκρίνετε ; Δηλαδή κοιτώντας την απο το πλάι ,,,,,βλέπεις...; Η θολώνει...;

Μια ερώτηση προς τους κατόχους της lg ,,Απο γωνία θέασης πως ανταποκρίνετε ; Δηλαδή κοιτώντας την απο το πλάι ,,,,,βλέπεις...; Η θολώνει...;

Όλες οι πλάσμα (ανεξαρτήτως μοντέλου) έχουν μεγάλη γωνία θέασης λόγω τεχνολογίας. Αν κάνεις μια βόλτα σε μαγαζιά μπορείς να το παρατηρήσεις και μόνος σου.

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Σε κατάστημα που την είδα την προηγούμενη εβδομάδα δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο. Αντιθέτως μου έκανε κι εντύπωση το πόσο ζωντανά έπαιζε από οποιαδήποτε γωνία και να την κοίταζες.

Eχω και πλάσμα και lcd ,απλά ρωτάω για την συκεκριμένη την 50ρα, καμμία σχέση απο το πλάι η πλάσμα που έχω με την lcd ,,,σαφώς ανώτερη η πλάσμα...

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Σε κατάστημα που την είδα την προηγούμενη εβδομάδα δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο. Αντιθέτως μου έκανε κι εντύπωση το πόσο ζωντανά έπαιζε από οποιαδήποτε γωνία και να την κοίταζες.
Ο.κ ευχαριστώ φίλε Πάνο.

Eχω και πλάσμα και lcd ,απλά ρωτάω για την συκεκριμένη την 50ρα, καμμία σχέση απο το πλάι η πλάσμα που έχω με την lcd ,,,σαφώς ανώτερη η πλάσμα...

Άρα έχεις άποψη από πρώτο χέρι.

Αυτό που εννοούσα πριν είναι πως στις πλάσμα δεν παίζει ρόλο το μοντέλο, αλλά είναι καθαρά θέμα τεχνολογίας. Στις LCD από την άλλη παίζει ρόλο το μοντέλο γιατί έχει να κάνει με την τεχνολογία του πάνελ που χρησιμοποιείται.

Σαν πολυ αλτρουιστες δεν γινατε με την γωνια θεασης ?
Σιγα μην δωσω ενα κουβα λεφτα για να καθομε στη γωνια και να βλεπουν καλα οι αλλοι :flipout::flipout::flipout:

Τωρα αμα σπιτι σας την εχετε σε γωνια ............καλα να παθετε .
Αγου ξερετε οτι οταν κανεις σπιτι ,πρεπει να απαγορευσεις καθε ειδικο εντυπο (ακομα και απο εφημεριδα) να διαβαστει απο το εταιρον ημυσι .:grandpa:

Βάλτε ρε παιδιά καμιά φωτό κανένας άλλος ιδιοκτήτης, γράψτε εντυπώσεις και ρυθμίσεις. Πολύ μόνος νιώθω!
Έχουμε κανένα νέο τι κάνει η LG όταν παίρνει 24p; Πείραξε κανένας service menus;