LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

αμάν, φτιάξε ένα σκέτο !!!!!

με το τσιγκέλι θα στα βγάλουμε ???????:2thumb22sup:

Μην μου τον πειράζεις βρε Αντώνη τώρα που αποφάσισε να μου εμπλουτίσει την κατηγορία!!! :smash: :grinning-smiley-043

Συνέχισε Μανώλη -bye-

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

flickering δεν πρόσεξα αλλά δεν είμαι και ειδικός και δεν έψαχνα να το βρω. Μου άρεσαν πολύ τα χρώματα, το άσπρο που για πλάσμα νομίζω είναι πολύ λαμπερό και "άσπρο" χωρίς να γκριζάρει, και η κίνηση. Τα μενού δεν νομίζω να μπορούσαν να γίνουν πιό πρακτικά. Επίσης μου άρεσε που το τηλεοπτικό σήμα είναι ευκρινές και όχι θολό όπως έχω δει σε άλλες πλάσμα, ενώ δεν πιξελιάζει σαν LCD.
Έχει όσες εισόδους χρειάζομαι, ωραία εμφάνιση και καλή ανταπόκριση στο τηλεκοντρόλ. Αντανακλάσεις αρκετά έντονες. Αυτά σε γενικές γραμμές, δυστυχώς δεν την έχω παρατηρήσει πολλές ώρες. Το μαύρο εμένα με ικανοποιεί αλλά δεν έχω δει και πολλές σε ιδανικές-οικιακές συνθήκες.

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

flickering δεν πρόσεξα αλλά δεν είμαι και ειδικός και δεν έψαχνα να το βρω. Μου άρεσαν πολύ τα χρώματα, το άσπρο που για πλάσμα νομίζω είναι πολύ λαμπερό και "άσπρο" χωρίς να γκριζάρει, και η κίνηση. Τα μενού δεν νομίζω να μπορούσαν να γίνουν πιό πρακτικά. Επίσης μου άρεσε που το τηλεοπτικό σήμα είναι ευκρινές και όχι θολό όπως έχω δει σε άλλες πλάσμα, ενώ δεν πιξελιάζει σαν LCD.
Έχει όσες εισόδους χρειάζομαι, ωραία εμφάνιση και καλή ανταπόκριση στο τηλεκοντρόλ. Αντανακλάσεις αρκετά έντονες. Αυτά σε γενικές γραμμές, δυστυχώς δεν την έχω παρατηρήσει πολλές ώρες. Το μαύρο εμένα με ικανοποιεί αλλά δεν έχω δει και πολλές σε ιδανικές-οικιακές συνθήκες.

Θα ήθελα να μην χρησιμοποιήσετε την δυναμική αντίθεση.

Την έχω στο off τη δυναμική, γενικά δεν με ενθουσιάζουν αυτά τα "επεμβατικά"...

Την έχω στο off τη δυναμική, γενικά δεν με ενθουσιάζουν αυτά τα "επεμβατικά"...

Και πολύ καλά κάνετε. Επίσης έχει πολύ καλή ομοιομορφία το panel της(πολύ σημαντικό αυτό).

Μου δίνετε την εντύπωση πως έχετε ολοκληρωμένη άποψη αλλά δεν τη λέτε. Αν είναι για να μη με στεναχωρήσετε για κάτι, μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει πρόβλημα! Γνωρίζω πως όλα τα ηλεκτρονικά έχουν τους περιορισμούς και τα ελατώματα τους αλλά και πως ό,τι δίνεις παίρνεις στη ζωη!

Μου δίνετε την εντύπωση πως έχετε ολοκληρωμένη άποψη αλλά δεν τη λέτε. Αν είναι για να μη με στεναχωρήσετε για κάτι, μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει πρόβλημα! Γνωρίζω πως όλα τα ηλεκτρονικά έχουν τους περιορισμούς και τα ελατώματα τους αλλά και πως ό,τι δίνεις παίρνεις στη ζωη!

Δεν έχω λόγους για να σας στεναχωρέσω αλλά δυστυχώς επειδή θα υπάρχει παρουσίαση της σε περιοδικό του χώρου που θα βγει αυτο τον μήνα δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά.

Βurn in είδατε?

Burn in/image retention δεν είδα καθόλου, παρόλο που δεν έχω settings στρωσίματος. Βέβαια ΔΕΝ προκάλεσα την τύχη μου και ούτε πρόκειται να το κάνω , αν και πχ είδα ολόκληρη ταινία με μπάρες πάνω κάτω.

Δεν έχω λόγους για να σας στεναχωρέσω αλλά δυστυχώς επειδή θα υπάρχει παρουσίαση της σε περιοδικό του χώρου που θα βγει αυτο τον μήνα δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά.

Βurn in είδατε?

Mήπως θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε με κάποιο τρόπο,γιατί κάποιοι μπορεί να σκέφτονται την αγορά της...? :smile:

Αν γνωρίζετε, η απεικόνιση των 24p πώς επιτυγχάνεται; Αν είναι με 3:2 είναι πολύ ομαλό. Μήπως κάνει 72Hz;(αν και δεν το πιστεύω καθώς είναι πολύ "ελίτ" χαρακτηριστικό το συγκεκριμένο).

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Ειναι σχετικά απλό. Με ελεγχόμενο φωτισμό δωματίου (π.χ. φωτα κλειστα) αλλάξτε το input(είσοδο) στο οποίο δεν έχετε κάτι συνδέσει. Θα δείτε μια μαύρη οθόνη. Προσέξτε μέσα σε αυτή και εαν θέλετε καλύτερα εκτός άξονα.

Αν γνωρίζετε, η απεικόνιση των 24p πώς επιτυγχάνεται; Αν είναι με 3:2 είναι πολύ ομαλό. Μήπως κάνει 72Hz;(αν και δεν το πιστεύω καθώς είναι πολύ "ελίτ" χαρακτηριστικό το συγκεκριμένο).

Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά όντως η κίνηση ήταν πολύ καλή μέσω Sony s300, Pioneer lx70, Samsung 1400.

Είχατε πρόβλημα με burn in στο σετ που δοκιμάσατε; Για να προσέχω και εγώ αν υπάρχει ευαισθησία που διαπιστώσατε.

Ευχαριστώ για την προειδοποίηση! Θα αφήσω λίγο να ψηθεί με πιό μετριοπαθή settings, παρά το ότι δεν έχω παρατηρήσει κάτι ακόμη (και για να μην παρατηρήσω στο μέλλον!)

Eάν έχετε προτεινόμενες ρυθμίσεις κυρίως στα χρωματικά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.