Μερικές απορίες (έχω αγοράσει την LG 42PG6000).
3. To "γαλαζί" λευκό σίγουρα γίνεται κάτασπρο μετά τις 1000 ώρες λειτουργίας? Με χαλάει λίγο αυτή η απόχρωση. Είναι το μοναδικό στοιχείο που δεν μου αρέσει, με όλα τα υπόλοιπα είμαι πολύ ικανοποιημένος.
4. Σε αντίθεση με τον underdog, τις πρώτες 2 ώρες που την χρησιμοποίησα άφηνε Image Retention όταν έπαιζα τα menu (μετά όμως έφευγε). Μάλλον φυσιολογικά να υποθέσω?
Κωστή να τρομάζω?
Ωχ! οχι ρε παιδιά μην τρομάζετε, έχω καταλάβει τι παίζει τελικά (δικό μου λάθος). Βλέπω "γαλαζί" λευκό γιατί ακολουθώ τις οδηγίες για "στρώσιμο", κι έχω κατεβάσει το contrast στο 45. Μόλις είδα το post σου είπα να το "ψάξω" λίγο κι έβαλα το contrast στο 100. Αποτέλεσμα: το λεύκο είναι κατάλευκο!
Οπότε αποσύρω το "γαλαζί" θέμα ως μη υπαρκτό και μάλλον το ερώτημα είναι το εξής: Μετά τις 1000 ώρες "στρωσίματος" θα μπορώ να έχω το contrast στο 100 (που δίνει το βέλτιστο αποτέλεσμα στο λευκό) χωρίς να κινδυνεύω?
Για το Image Retention, don't worry, τώρα δεν το βλέπω, αυτό συνέβη την πρώτη ώρα που έβλεπα την TV και τα settings ήταν σε VIVID (default), δηλαδή contrast σε 90 (μάλλον αυτό επηρεάζει, ιδιαίτερα την 1η ώρα λειτουργίας).
Τίποτα μόνιμο προφανώς, no image retention now.
Συνεπώς, sorry για την ανασφάλεια που σου δημιούργησα λόγω έλλειψης εξοικείωσης κατά την πρώτη επαφή με τις PLASMA... Η PG6000 έχει πολύ καλή εικόνα και το design της είναι υπέροχο! (σημαντικό για το WAF... Wife Acceptance Factor).