LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Επανέρχομαι, επειδή πρώτη φορά θα κάνω ιντερνετική αγορά προϊόντος μεγάλου ποσού θάθελα αν ξέρετε.... να μου λέγατε πως θα μπορώ να είμαι σίγουρος αν το προϊόν που θα μου σταλεί με αντικαταβολή είναι νομίμως εισαγόμενο και με τις απαραίτητες εγγυήσεις ισχύουσες.

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Eιναι απλο. Θα επικοινωνησεις με το καταστημα σε πρωτη φαση και θα ρωτησεις , σε δευτερη φαση θα επικοινωνησεις με την LG για να μαθεις αν οντως συνεργαζονται με το συγκεκριμενο καταστημα ωστε να τσεκαρεις αν σου λενε την αληθεια.

Επανέρχομαι, επειδή πρώτη φορά θα κάνω ιντερνετική αγορά προϊόντος μεγάλου ποσού θάθελα αν ξέρετε.... να μου λέγατε πως θα μπορώ να είμαι σίγουρος αν το προϊόν που θα μου σταλεί με αντικαταβολή είναι νομίμως εισαγόμενο και με τις απαραίτητες εγγυήσεις ισχύουσες.

αν μιλας για το γνωστο tech,οχι δεν εχει.

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Άλλο χωρις Ελληνικη εγγυηση, άλλο προιον λαθρεμποριου...

εαν σε ενδιαφερει πακετο με ps3 στα 1700 και κατι αν θυμαμαι καλα...

ΠΟΥ μπορουμε να βρουμε το πακετο αυτο??:FSGSFGS4:

Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια....περιμενοντας καποια καλη προσφορα,
εν οψη EURO 2008 .. εν οψη ελευσης νεων μοντελων ... πριν σκοραρω και εγω.... :BDGBGDB55:
Την χαμηλοτερη τιμη την εχω βρει απο Θεσαλονικη με 1430 , αλλα το θεμα τις 2ετης εγγυησης για μια plasma ειναι σοβαρη υποθεση...:drummer:

Ξέρεις κανείς εάν υπάρχει η 50PG6000 σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα σε επίδειξη ? Σε όσα έχω πάει δεν την έχουν... :-(

Ξέρεις κανείς εάν υπάρχει η 50PG6000 σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα σε επίδειξη ? Σε όσα έχω πάει δεν την έχουν... :-(
+1

Ούτε εγώ κατάφερα να τη δω.
Το περασμένο Σάββατο το πρωί δεν υπήρχε ούτε στο Μωλ, ούτε στο μέντια μαρκτ πάντως....

Το Πλαίσιο αναφέρει (την 42άρα) σαν ετοιμοπαράδοτη, άρα μπορεί να παίζει ανοιχτή σε κάποιο υποκατάστημα.

Psixakias τα φώτα σου ...

λάθος τιμή μάγκες!!!!
Remember 50C96 samsung????

Το προϊόν κατέβηκε

λάθος!!! άλλα κατάλαβα .... ετοιμοπαράδοτη ειναι η 42άρα LG

Μεταμόρφωση
Στουρνάρη
Μεσογείων
Καλαμαριά
Βουλιαγμένης
Κηφισιάς
Αμαρουσίου
Ευκαρπίας
Καλλιθέας

εγώ φταίω που δεν χαμπαριάζουν απο πλάσμα τηλεοράσεις αυτοί της περιφέρειας???