Psixakias - MAKRO
AVClub Enthusiast
- 2 November 2007
- 1,081
λάθος!!! άλλα κατάλαβα .... ετοιμοπαράδοτη ειναι η 42άρα LG
:SFGSFGSF:Εγώ πάντως που την είδα εχθές στην Ηλεκτρονική στο Μαρούσι (την 42) έφυγα με ανάμεικτα συναισθήματα.:chinscratch: Έπαιζε ένα demo dvd της Sony :bang: και μου έδωσε την εντύπωση προηγούμενης γενιάς plasma με άτονα χρώματα και θόρυβο. Βέβαια πρέπει να αναφέρω οτι ήταν ρυθμισμένη από το μαγαζί και δεν υπήρχε τηλεκοντρόλ!!! Δεν είδα τηλεοπτικό σήμα (δεν υπήρχε η δυνατότητα) και όταν ζήτησα να δούμε οποιαδήποτε ταινία σε dvd μου είπαν οτι δεν έχουν... Από design όμως :twoguns:
Θέλω βέβαια να την ξαναδώ αφού όταν είδα την pc50 στο ΜΜ μου άρεσε πάρα πολύ (έπαιζε blue ray με σύνδεση component). :SFGSFGSF:
Συμπέρασμα: δεν ξαναπάω στην Ηλεκτρονική!!:7SFGSFG:
Σε αυτό το μαγαζί (Ηλεκτρονική) δεν περνάω ούτε απ' έξω... :twoguns:Συμπέρασμα: δεν ξαναπάω στην Ηλεκτρονική!!:7SFGSFG:
Ακούστε εδώ θέμα με την LG 42άρα...demo σε κατάστημα χωρίς να της έχουν δώσει πηγή να παίζει κάτι, και την είχαν με το NO SIGNAL για 3 μέρες πάνω ...
Πάω την βλέπω, και της δίνω αμέσως σήμα! Με το που άνοιγα την τηλεόραση, απλά να πάρει ρεύμα, και με μαύρο φόντο (έναρξης) έβλεπα το NO SIGNAL απο πίσω για 1 ώρα τουλάχιστον, μετά βαρέθηκα και έφυγα...
Έστω και κατά λάθος.....δυνατό test!!!!
Υ.Γ.: Τώρα τη πουλάς....ή την αφήνεις στο ράφι?????
![]()
εκεί δεν χωράνε οι πωλητές καλά καλά
...δεν ξέρω κάτι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.