LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

λάθος!!! άλλα κατάλαβα .... ετοιμοπαράδοτη ειναι η 42άρα LG

Γιατί μόνο η 42άρα ???
ε γιατί :slapface: ???

έχω πάει σε όλα τα καταστήματα σε ακτίνα 20 χιλιόμετρα από το Μαρούσι μπας και πετύχω κάπου την 50PG6000 αλλά τζάμπα έκαψα την βενζίνη και είναι και δύσκολες μέρες...

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

:SFGSFGSF:Εγώ πάντως που την είδα εχθές στην Ηλεκτρονική στο Μαρούσι (την 42) έφυγα με ανάμεικτα συναισθήματα.:chinscratch: Έπαιζε ένα demo dvd της Sony :bang: και μου έδωσε την εντύπωση προηγούμενης γενιάς plasma με άτονα χρώματα και θόρυβο. Βέβαια πρέπει να αναφέρω οτι ήταν ρυθμισμένη από το μαγαζί και δεν υπήρχε τηλεκοντρόλ!!! Δεν είδα τηλεοπτικό σήμα (δεν υπήρχε η δυνατότητα) και όταν ζήτησα να δούμε οποιαδήποτε ταινία σε dvd μου είπαν οτι δεν έχουν... Από design όμως :twoguns:
0
Θέλω βέβαια να την ξαναδώ αφού όταν είδα την pc50 στο ΜΜ μου άρεσε πάρα πολύ (έπαιζε blue ray με σύνδεση component). :SFGSFGSF:

Συμπέρασμα: δεν ξαναπάω στην Ηλεκτρονική!!:7SFGSFG:

:SFGSFGSF:Εγώ πάντως που την είδα εχθές στην Ηλεκτρονική στο Μαρούσι (την 42) έφυγα με ανάμεικτα συναισθήματα.:chinscratch: Έπαιζε ένα demo dvd της Sony :bang: και μου έδωσε την εντύπωση προηγούμενης γενιάς plasma με άτονα χρώματα και θόρυβο. Βέβαια πρέπει να αναφέρω οτι ήταν ρυθμισμένη από το μαγαζί και δεν υπήρχε τηλεκοντρόλ!!! Δεν είδα τηλεοπτικό σήμα (δεν υπήρχε η δυνατότητα) και όταν ζήτησα να δούμε οποιαδήποτε ταινία σε dvd μου είπαν οτι δεν έχουν... Από design όμως :twoguns:

Θέλω βέβαια να την ξαναδώ αφού όταν είδα την pc50 στο ΜΜ μου άρεσε πάρα πολύ (έπαιζε blue ray με σύνδεση component). :SFGSFGSF:

Συμπέρασμα: δεν ξαναπάω στην Ηλεκτρονική!!:7SFGSFG:

PC55 είναι 50''. :slapface:

Γι' αυτό εγώ ζήτησα και μου άνοιξαν την 50'αρα και με άφησαν μόνο μαζί της και με μία X3500 δίπλα για δύο ώρες....Κανονικό όργιο! Μόνο έτσι μπορείς να πάρεις σωστή απόφαση, αλλιώς είναι σαν να παίρνεις αυτοκίνητο χωρίς τεστ ντράιβ!

Ακούστε εδώ θέμα με την LG 42άρα...demo σε κατάστημα χωρίς να της έχουν δώσει πηγή να παίζει κάτι, και την είχαν με το NO SIGNAL για 3 μέρες πάνω ...

Πάω την βλέπω, και της δίνω αμέσως σήμα! Με το που άνοιγα την τηλεόραση, απλά να πάρει ρεύμα, και με μαύρο φόντο (έναρξης) έβλεπα το NO SIGNAL απο πίσω για 1 ώρα τουλάχιστον, μετά βαρέθηκα και έφυγα...

Κάντης ένα white wash. Μα καλά, τρεις μερές σε καινούριο πάνελ στατική εικόνα; Προσπαθούσαν να τη χαλάσουν;

όχι απλά οι πωλητές δεν γίνεται όλοι να ξέρουν αυτά που ξέρετε εσείς, είναι νέοι και ακόμα δεν ξέρουν τις διαφορές μεταξύ πλάσμα και LCD!

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Ακούστε εδώ θέμα με την LG 42άρα...demo σε κατάστημα χωρίς να της έχουν δώσει πηγή να παίζει κάτι, και την είχαν με το NO SIGNAL για 3 μέρες πάνω ...

Πάω την βλέπω, και της δίνω αμέσως σήμα! Με το που άνοιγα την τηλεόραση, απλά να πάρει ρεύμα, και με μαύρο φόντο (έναρξης) έβλεπα το NO SIGNAL απο πίσω για 1 ώρα τουλάχιστον, μετά βαρέθηκα και έφυγα...

Έστω και κατά λάθος.....δυνατό test!!!!

Υ.Γ.: Τώρα τη πουλάς....ή την αφήνεις στο ράφι?????

-bye-

Αν την "πλύνεις" θα φτιάξει πιστεύω....
Αν φτιάξει την αγοράζω με εκπτωσούλα 50%!

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Έστω και κατά λάθος.....δυνατό test!!!!

Υ.Γ.: Τώρα τη πουλάς....ή την αφήνεις στο ράφι?????

-bye-

Στο ράφι βέβαια, προς επίδειξη και όσο αντέξει... είναι κρίμα να βλέπεις σπουδαίες τηλεοράσεις να πηγαίνουν έτσι τσάμπα!
Σας έχω πει για μια 52άρα Χ2000 που ενώ την έβαζα demo σε ράφι έπεσε στο κεφάλι μου με το πάνελ, και έσπασε όλη???

πλακα πλακα psixakia δεν ανοιγεις θεμα με προσφορα εργασιας?

τοσα γατονια ειναι εδω μεσα ...ακου εκει 2 μερες στο no signal.....

Δεν μπορώ να τους το κάνω εγώ αυτό...θα με κυνηγάνε μετά και θα έχουν δίκιο!!!

Αλλά γεγονός είναι ότι άνθρωποι με μεράκι και αγάπη για αυτά τα προϊόντα, σπανίζουν στις μέρες μας, και το πιο σημαντικό αμερόληπτοι....