LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Στημένη 42' και στο πλαίσιο Αλίμου δίπλα σε 50 πλάσμα SAMSUNG...
Στα δικά μου μάτια η μικρή ήταν καλύτερη...

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Παιδιά καλημέρα, πέρασα σήμερα από γνωστό ψαγμένο μαγαζί και μόλις ανέφερα LG υπήρξε μια εμφανής δυσφορία.
Μου πρότειναν ανεπιφύλακτα Pana PX80, αλλά πάμε ψηλά και πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος.
Πείτε τη γνώμη σας παιδιά, λόγω LG να είμαι επιφυλακτικός?

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Παιδιά καλημέρα, πέρασα σήμερα από γνωστό ψαγμένο μαγαζί και μόλις ανέφερα LG υπήρξε μια εμφανής δυσφορία.
Μου πρότειναν ανεπιφύλακτα Pana PX80, αλλά πάμε ψηλά και πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος.
Πείτε τη γνώμη σας παιδιά, λόγω LG να είμαι επιφυλακτικός?

Ευχαριστώ

Δεν νομίζω να αναφέρεσαι στις 42άρες αφού PG6000 και PX80 έχουν παρόμοιες τιμές. Αν κατάλαβα καλά πέρασες να ρωτήσεις για 50PG6000 και σου πρότειναν την 50PZ80 η οποία κοστίζει 500-600 παραπάνω ?

Δεν το καταλάβα αυτο , γιατι δυσφορια?

Σε ορισμενα σημεια ειναι καλυτερη η Panasonic και σε αλλα η LG. Mαλλον ισοπαλια εχουμε. Εκτος αν παιζει τιποτα με τα περιθωρια κερδους και τα μπονους πωλησεων που δινει η καθε αντιπροσωπια....ζουμε σε πονηρους καιρους και παιζονται μεγαλα συμφεροντα...

Να θυμασαι παντα οτι την αληθεια θα την μαθεις μονο απο ανθρωπους που δεν εχουν κανενα συμφερον να σε πεισουν για την μια η την αλλη...

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Δεν νομίζω να αναφέρεσαι στις 42άρες αφού PG6000 και PX80 έχουν παρόμοιες τιμές. Αν κατάλαβα καλά πέρασες να ρωτήσεις για 50PG6000 και σου πρότειναν την 50PZ80 η οποία κοστίζει 500-600 παραπάνω ?

Προφανώς.
Αξίζει, ή να μην φοβάμαι λόγω LG ?
Φυσικά και δεν μου περισεύουν τα 500-600 παραπάνω, απλά προ 2-3μήνου κοίταζα για την PX7 ή την 50C96 (Samy), απλά το άφησα για να έρθουν τα καινούργια μοντέλα.
Βέβαια δεν έχω δει κάποιο review για την PZ80 ή την PX80 σε σχέση με την LG.

Στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης (Αθήνα), είδα την 42PG6000 και την 42PX80.
Και οι 2 μου άρεσαν, αλλά η PANA πρέπει να είχε στο τέρμα το Sarpness και ήταν χάλια.
H 50PZ80 έχω την εντύπωση ότι είναι FullHD το οποίο δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, καθώς η θέαση είναι SD.
Στο Πλαίσιο η παλιά PX7 έχει 1399 ενω η 50PX8 έχει 1700 (+200 από την PG6000).
O μόνος μου ενδοιαζμός είναι στο PANEL των LG το οποίο, είναι παρόμοιας 11ης γενιάς όπως των PANA ?
Είναι ισάξιας ποιότητας το πάνελ?

Ευχαριστώ θερμά για όποια απάντηση και βοήθεια.

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Μπήκα στο service menu (thanks Panos) αλλά δεν βλέπω πουθενά για ώρες λειτουργίας, καμιά ιδέα κανείς?

Να θυμασαι παντα οτι την αληθεια θα την μαθεις μονο απο ανθρωπους που δεν εχουν κανενα συμφερον να σε πεισουν για την μια η την αλλη...
Είσαι κολύ σωστός και έτσι είναι σχεδόν πάντα.
Εϊμαι σχεδόν έτοιμος να την πάρω την LG.

Δεν έχει κανέναν αριθμό που να μοιάζει για ώρες Κωνσταντίνε; Πες μου πως μπαίνεις να μπω κι εγώ (και πως βγαίνεις μην κάνουμε καμιά ζημιά).
Για πες πώς σου φαίνεται ως τώρα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

H 50PZ80 έχω την εντύπωση ότι είναι FullHD το οποίο δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, καθώς η θέαση είναι SD.

Σωστά.

O μόνος μου ενδοιασμός είναι στο PANEL των LG το οποίο, είναι παρόμοιας 11ης γενιάς όπως των PANA ?
Είναι ισάξιας ποιότητας το πάνελ?

Σε θέματα απόδοσης είναι παρόμοιας ποιότητας και αυτό είναι που μετράει στην τελική.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Και οι 2 μου άρεσαν, αλλά η PANA πρέπει να είχε στο τέρμα το Sarpness και ήταν χάλια.

1.απλα ειναι ρυθμισμενη σε δυναμικη και η αντιθεση στο τερμα για πιο εντυπωσιακα χρωματα.
2.πολυ σωστα αν η προτεραιοτητα του σου ειναι το τηλεοπτικο σημα.

Δεν έχει κανέναν αριθμό που να μοιάζει για ώρες Κωνσταντίνε; Πες μου πως μπαίνεις να μπω κι εγώ (και πως βγαίνεις μην κάνουμε καμιά ζημιά).
Για πες πώς σου φαίνεται ως τώρα;

Το πλήκτρο menu πατάς ταυτόχρονα σε tv και remote και κωδικό που σου ζητά δίνεις 4 μηδενικά. Βγαίνεις πατώντας return

Κωστή έχω εντυπωσιαστεί με τη προσοχή των Κορεατών σε κάθε λεπτομέρεια π.χ. το περίβλημα του remote θα μπορούσε να είναι όπως όλα αυτό προσπαθεί να κάνει σαν δέρμα.

Γιά όλους τους φίλους, οι ώρες είναι δίπλα στο UTT. Έχω 232, οπότε τέλος το στρώσιμο! (το ποιό; :flipout::flipout:)

Ένας τύπος στο avforums που άλλαξε την LG με PZ80 πάντως...την ξανααλλάζει με LG.
To service menu μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και νομίζω σηκώνει πείραγμα, ελπίζω να βγουν σύντομα προτάσεις online. Κι αυτοί στο HDTVtest δεν ποστάρουν τις καλιμπραρισμένες ρυθμίσεις τους μπας και ξεπατικώσουμε τίποτα.

Ένας τύπος στο avforums που άλλαξε την LG με PZ80 πάντως...την ξανααλλάζει με LG.

Δεν αντεξε τους ανεμιστηρες.

Αν δεν ειχατε και εμενα που ειχα μιλησει για το προβλημα αυτο (ανεμιστηρες/θερμοτητα/καταναλωση) πολλοι θα την ειχαν πατησει και απο το φορουμ μας.

Γιά όλους τους φίλους, οι ώρες είναι δίπλα στο UTT. Έχω 232, οπότε τέλος το στρώσιμο! (το ποιό; :flipout::flipout:)

To service menu μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και νομίζω σηκώνει πείραγμα, ελπίζω να βγουν σύντομα προτάσεις online. Κι αυτοί στο HDTVtest δεν ποστάρουν τις καλιμπραρισμένες ρυθμίσεις τους μπας και ξεπατικώσουμε τίποτα.

48 ΩΡΕΣ, έχω πολύ δρόμο ακόμα

Καλά, έγραψες 48 ώρες και δεν έκανες ούτε ρήβιου ούτε έβαλες καμιά φωτογραφιούλα; :slapface::slapface:-bye-

(Σόρρυ που δεν σε πήρα χθες, είχαμε κόσμο σπίτι και άμα άρχιζα να λέω για κοντράστ και retention θα με κοιτούσανε στραβά :smash:)

πηγα σημερα στην ηλεκτρονικη αθηνων εδω στα γιαννενα και ημουν προετοιμασμενος οτι δεν θα την εχουν στην εκθεση αλλα το γεγονος οτι δεν την ειχαν καν στους καταλογους για να μου δωσουν μια τιμη πραγματικα με εξεπληξε.Στα expert μου ειπαν 1800Ε.μηπως ξερει κανεις να μου πει,αν εχει ψαξει, καποιο αλλο μαγαζι.ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλά, έγραψες 48 ώρες και δεν έκανες ούτε ρήβιου ούτε έβαλες καμιά φωτογραφιούλα; :slapface::slapface:-bye-

(Σόρρυ που δεν σε πήρα χθες, είχαμε κόσμο σπίτι και άμα άρχιζα να λέω για κοντράστ και retention θα με κοιτούσανε στραβά :smash:)

Δεν πειράζει Κωστή, η ψυχοφθόρα διαδικασία του στρωσίματος συνεχίζετε, οπότε και να θες να ρυθμίσεις δεν μπορείς. Μετά τις πρώτες 50 ώρες τα χρωματά της πάντως βελτιώνονται αισθητά, χρωστάω το review αλλά ο υιος Πάνος δεν αφήνει καθόλου χρόνο.

πηγα σημερα στην ηλεκτρονικη αθηνων εδω στα γιαννενα και ημουν προετοιμασμενος οτι δεν θα την εχουν στην εκθεση αλλα το γεγονος οτι δεν την ειχαν καν στους καταλογους για να μου δωσουν μια τιμη πραγματικα με εξεπληξε.Στα expert μου ειπαν 1800Ε.μηπως ξερει κανεις να μου πει,αν εχει ψαξει, καποιο αλλο μαγαζι.ευχαριστω εκ των προτερων.

Τα πιο πολλα καταστηματα απο αυτα στελνουν με μεταφορικη...

http://www.skroutz.gr/s/41128/LG-50PG6000.html?keyphrase=50PG6000

Κριμα να δωσεις 300 ευρω παραπανω χωρις λογο.