LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

ίσως έχετε ξαναπαντήσει στην ερώτηση :
γιατί διαλέξατε την LG αντί της Panasonic TH-42PX80;
ευχαριστώ

ίσως έχετε ξαναπαντήσει στην ερώτηση :
γιατί διαλέξατε την LG αντί της Panasonic TH-42PX80;
ευχαριστώ

Μαλλον για το καλυτερο design , τα πιο συγχρονα και αναλυτικα μενου ρυθμισεων , τα 4 HDMI , το σερβις/υποστηριξη και την καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικο σημα.

Η Panasonic εχει βεβαια πιο καλο μαυρο και αντιθεση και ειναι λιγοτερο ευαισθητη στο image retention.

η πανα δεν είναι καλύτερη ποιοτικά απο την LG (πρώην goldstar αν δεν κάνω λάθος)

Μαλλον για το καλυτερο design , τα πιο συγχρονα και αναλυτικα μενου ρυθμισεων , τα 4 HDMI , το σερβις/υποστηριξη και την καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικο σημα.

Η Panasonic εχει βεβαια πιο καλο μαυρο και αντιθεση και ειναι λιγοτερο ευαισθητη στο image retention.

Να προσθέσουμε και το θέμα τιμής

η πανα δεν είναι καλύτερη ποιοτικά απο την LG (πρώην goldstar αν δεν κάνω λάθος)

Μπορει στο παρελθον να ηταν αλλα πλεον στο ιδιο καζανι βραζουν.

Διαβασε και το νημα με τα προβληματα με τα πανελ (και οχι μονο) στις PX70

Κωστή επειδή είμαι στις 130 ώρες δεν μου λες σιγά-σιγά σε ποιες ρυθμίσεις έχεις καταλήξει να τις καρφώσω μια και καλή?

Αλήθεια που χάθηκες?

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Όχι και χάθηκα, έχω σπαμάρει τα μισά νήματα!
Άσε, παρήγγειλα τον Yamaha 861 και τώρα διαβάζω ότι δεν περνάει σήμα 24Hz. Τρελάθηκα! Τρέχω και δεν φτάνω!
Λοιπόν, την έχω στο expert 1 και κοντράστ 85, φωτεινότητα 50-55, όλα τα dynamic off, gamma high, black level low, εξοικονομηση ενέργειας ένα κλικ. Τα χρώματα δεν τα πείραξα καθόλου. Θερμοκρασία λευκού θερμό 1.

Μήπως μπορείς να τον αλλάξεις? τη συσκευασία την έχεις κρατήσει?

Δεν τον έστειλαν ακόμα, τους έστειλα αμέσως email και περιμένω απάντηση!
Οι ρυθμίσεις ΟΚ; Βάλε καμιά φωτό!

πες μας εντυπωσεις..με το euro τωρα που αρχησε? πως φαινεται η εικονα και η κινηση? παντως εχω την εντυπωση..πως οταν δειχνουν απο καμερα εντος γηπεδου κοντινα πλανα δειχνει καλυτερα..απο οτι με την κεντρικη καμερα επανω!

Αυτό που αναφέρεις, το παρατηρώ σε όλες τις TV

μπορείτε να μου διευκρινήσετε το θέμα, το ότι η LG έχει καλύτερη εικόνα στο τηλεοπτικό σήμα απ'ότι η panasonic.
ποιος ήταν έτοιμος να αγοράσει panasonic plasma και το γύρισε στην LG, ποιος ήταν ο λόγος;

ευχαριστώ

με αυτα τα καινουργια σηματα της ΕΡΤ που ειναι και μεγαλα και εντονα χρωματα ειδικα της ΕΤ3, εχει παρατηρησει κανεις κατοχος της ενλογω tv ή αλλης πλασμα..καποια υπονοια για σημαδι μετα απο καποια ωρα θεασης?

με αυτα τα καινουργια σηματα της ΕΡΤ που ειναι και μεγαλα και εντονα χρωματα ειδικα της ΕΤ3, εχει παρατηρησει κανεις κατοχος της ενλογω tv ή αλλης πλασμα..καποια υπονοια για σημαδι μετα απο καποια ωρα θεασης?

IEP, αλλά φεύγει σχετικά εύκολα. Ρε Κωστή εσένα δεν μένει καθόλου? τίποτα?

ποιος ήταν έτοιμος να αγοράσει panasonic plasma και το γύρισε στην LG, ποιος ήταν ο λόγος;

Εγώ.....:grandpa:!!!!!!

......:flipout::flipout::flipout:

Υ.Γ. 1: Αστειεύομαι έτσι...????

Υ.Γ. 2: Αν έχεις καταλήξει ότι θέλεις 42άρα plasma...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε απασχολεί...αν θα είναι Panasonic ή LG...πήγαινε δες τες και πάρε όποια σου αρέσει...καμία από τις δύο δεν θα σε απογοητεύσει...ή γοητεύσει...περισσότερο ή λιγότερο από την άλλη...

Μακάρι να κυκλοφορούσε μία 42άρα plasma....στα 1.000 ...που να είχε τα θετικά και των δύο...

...εν αναμονή των Samsung plasma....λέτε?????.....μακάρι...για το καλό των καταναλωτών...!!!!

150 ώρες. Γύρισα όλες τις ρυθμίσεις όπως πρότεινε ο Κωστής.
Αυστρία Κροατία, άψογα χρώματα, γωνίες θέασης, κίνηση, όλα καλά.
Δόξα στον Αλλάχ τα λεφτά μας πιάσανε τόπο. :worshippy:

Στα περιβόητα menu της μπορείς να ρυθμίσεις να κινείται σε τακτά χρονικά διαστήματα η εικόνα, το οποίο βοηθάει πολύ για την αποφυγή του IR.
Εψαξα περισότερο και την λειτουργία λίστας προγράμματος για τα ψηφιακά κανάλια, με μια κουβέντα θα σας φύγει το τσερβέλο :music-smiley-005:

Κώστα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος, μου έφυγε ένα άγχος! Αν μπορείς να δεις και λίγο HD θα ενθουσιαστείς!
IR φυσικά και υπάρχει μετά από αρκετή ώρα στατικής εικόνας (περιορισμένο), απλά αδιαφορώ και δεν μασάω. LG είσαι!