LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Τι ακόυω? Θα μας τιμήσεις με την παρουσία σου...? Σε καλέι στον δρόμο του ο Κορεάτης...? :ADFADF1:

Σε κανα διμηνο που θα παρω τηλ. θα την εχω σαν μια απο τις πρωτες επιλογες.-bye-

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Σε κανα διμηνο που θα παρω τηλ. θα την εχω σαν μια απο τις πρωτες επιλογες.
Μέχρι τότε θα μπορείς να μάθεις τα πάντα, γι αυτήν, από εμάς... -bye-

Λοιπόν τελικά δεν άντεξα και την έριξα την παραγγελιά... :guitarist:

Παρασκευή πρωί την παραλαμβάνω, πακέτο με μια LG 32LG3000 για την κρεβατοκάμαρα.

Παρόλα αυτά μην περιμένετε άμεσες εντυπώσεις. Αν δείτε το σπίτι που μετακομίζω πώς είναι, θα καταλάβετε...:helmet:

Last edited:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος και θα ήθελα την βοήθεια σας. Σήμερα παρήγγειλα την 37LG5000. θα ήθελα παρακαλώ πολύ την γνώμη σας. Έκανα καλή επιλογή ή θα τα κλαίω.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος και θα ήθελα την βοήθεια σας. Σήμερα παρήγγειλα την 37LG5000. θα ήθελα παρακαλώ πολύ την γνώμη σας. Έκανα καλή επιλογή ή θα τα κλαίω.
1ον) Καλώς ήλθες! :ernaehrung004:

2ον) Είσαι σε λάθος θέμα... :p

3ον) Δεν νομίζω να τα κλαις. Αλλά πάλι είναι πολύ γενικόλογο αυτό...

ευχαριστώ, και συγγνώμη. Ψάρακας τελείως.

Τώρα που το θυμήθηκα, μία συμβουλή σε όποιον κάτοχο τη συνδέσει με PS3 για Bluray. Στην ρύθμιση του PS3 για 24p output επιλέξτε Yes και όχι Auto! Αλλιώς στέλνει 60Ηζ και έχουμε το γνωστό 3:2 pulldown. (Το οποίο το χειρίζεται καλά παντως).
Χθες είδα το Bluray της Shakira και εντυπωσιάστηκα άλλη μία φορά με την κίνηση. Η τηλεόραση δεν θολώνει πουθενά, σε οσοδήποτε γρήγορες-απότομες κινήσεις της κάμερας ή των προβαλλομένων. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερη στον τομέα αυτόν, γιατί απλά είναι τέλεια!
Είδα και ένα ωραίο DVDάκι, άψογο και αυτό. (με μπάρες πάνω-κάτω, νο πρόμπλεμ). Έπαιξα και καμιά ώρα διπλό Simpsons, καθόλου IR. Είδα ελάχιστο IR από το μενού του DVD που έμεινε στην οθόνη για λίγο το οποίο εξαφανίστηκε αμέσως όμως. Παράξενο, γιατί σήματα καναλιών πχ δεν έχω δει ποτέ να μένουν...ίσως έφταιγε το πολύ υψηλό κοντράστ στο σημείο εκείνο (άσε που την έχω λιώσει στο 85 κοντράστ από την αρχή).

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Τώρα που το θυμήθηκα, μία συμβουλή σε όποιον κάτοχο τη συνδέσει με PS3 για Bluray. Στην ρύθμιση του PS3 για 24p output επιλέξτε Yes και όχι Auto! Αλλιώς στέλνει 60Ηζ και έχουμε το γνωστό 3:2 pulldown. (Το οποίο το χειρίζεται καλά παντως).
Χθες είδα το Bluray της Shakira και εντυπωσιάστηκα άλλη μία φορά με την κίνηση. Η τηλεόραση δεν θολώνει πουθενά, σε οσοδήποτε γρήγορες-απότομες κινήσεις της κάμερας ή των προβαλλομένων. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερη στον τομέα αυτόν, γιατί απλά είναι τέλεια!
Είδα και ένα ωραίο DVDάκι, άψογο και αυτό. (με μπάρες πάνω-κάτω, νο πρόμπλεμ). Έπαιξα και καμιά ώρα διπλό Simpsons, καθόλου IR. Είδα ελάχιστο IR από το μενού του DVD που έμεινε στην οθόνη για λίγο το οποίο εξαφανίστηκε αμέσως όμως. Παράξενο, γιατί σήματα καναλιών πχ δεν έχω δει ποτέ να μένουν...ίσως έφταιγε το πολύ υψηλό κοντράστ στο σημείο εκείνο (άσε που την έχω λιώσει στο 85 κοντράστ από την αρχή).

Plasma χωρίς στρώσιμο... only the brave. underdog:music-smiley-005:

Eισαι ηγετης...:award:

Μου δίνει ιδέες... :beatnik2:

BTW σήμερα παρέλαβα το ζώο. Μιλάμε μόλις την έβγαλε το παιδί από το ασανσέρ νόμιζα οτί κάνανε λάθος και μου στείλανε καναπέ... :flipout:

Να σαι καλά. -bye-

Όσο για τις εντυπώσεις, θα περιμένουμε καμιά βδομάδα μέχρι το αχούρι να μετατραπεί σε σπίτι... :builder:

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Καλορίζικη, τιμή, κατάστημα?

Με γειά και από εδώ. Άντε και να παίρνουμε σειρά!!
Λογικά την ερχόμενη εβδομάδα θα την δούμε και σε display σε ηλεκτρομάγαζα όπως μου είπαν από την αντιπροσωπεία.

Με γειά και από εδώ. Άντε και να παίρνουμε σειρά!!

Λογικά την ερχόμενη εβδομάδα θα την δούμε και σε display σε ηλεκτρομάγαζα όπως μου είπαν από την αντιπροσωπεία. :BDGBGDB55:

Θα περιμένουμε εντυπώσεις!! :grinning-smiley-043

Μεγεια Joe! Όντως κτηνώδης η LG! Βγάλτην επειγόντως από το κουτί και στρώσου στα γούστα!

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

γιατι ρε παιδια παιρνετε 50αρες?
για να σκασει ο Γιαννης απο το κακο του?:flipout:
τι θα τις κανουν τωρα τις 40-42"?

μεγεια σε ολους και καλες θεασεις

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

γιατι ρε παιδια παιρνετε 50αρες?
για να σκασει ο Γιαννης απο το κακο του?:flipout:

Ηδη ειμαι με τις μπροσουρες και τα περιοδικα στο χερι...-bye-

Εψησα και την γυναικα οτι "χρειαζομαστε" καινουργια τηλεοραση και ειμαι ετοιμος και απο WAF...:flipout:

YΓ. Για οσους δεν ξερουν WAF= Wife Acceptance Factor , κοινως σε ελευθερη μεταφραση , Δεικτης Αποφυγης Παντοφλας (ΔΑΠ)...:flipout:

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Ηδη ειμαι με τις μπροσουρες και τα περιοδικα στο χερι...-bye-

Εψησα και την γυναικα οτι "χρειαζομαστε" καινουργια τηλεοραση και ειμαι ετοιμος και απο WAF...:flipout:

YΓ. Για οσους δεν ξερουν WAF= Wife Acceptance Factor , κοινως σε ελευθερη μεταφραση , Δεικτης Αποφυγης Παντοφλας (ΔΑΠ)...:flipout:

Δεν ξερω αν σου το ειπα αλλα φετος ημουν δικαστικος αντιπροσωπος στις Βολιμες..πανεμορφο το νησι σου,με πολυ καλους ανθρωπους,πανεμορφη αρχιτεκτονικη και θαλασσα...απο αλλον πλανητη.
Οσους Ζακυνθινους γνωρισα ηταν πραγματι πολυ καλοι ανθρωποι,με βοηθησαν πολυ και μου εδωσαν και καποια τηλεφωνα για φετος το καλοκαιρι αν θελω να ερθω για διακοπες...-bye-