LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Αν ο Γιαννης παει με την γυναικα του να διαλεξουν tv βλεπω να φευγουν με samsung a656 η lg 6000 ολες εκει καρφωνονται.

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Δεν ξερω αν σου το ειπα αλλα φετος ημουν δικαστικος αντιπροσωπος στις Βολιμες..-

Αν ερθεις απο τα μερη μας εννοειται οτι θα συναντηθουμε για καφε ...

Η γυναικα μου και ο αδερφος μου ειναι δικηγοροι παρεπιπτοντως...

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Ηδη ειμαι με τις μπροσουρες και τα περιοδικα στο χερι...-bye-

Εψησα και την γυναικα οτι "χρειαζομαστε" καινουργια τηλεοραση και ειμαι ετοιμος και απο WAF...:flipout:

YΓ. Για οσους δεν ξερουν WAF= Wife Acceptance Factor , κοινως σε ελευθερη μεταφραση , Δεικτης Αποφυγης Παντοφλας (ΔΑΠ)...:flipout:

Κωστας ηθελα να γραψω αλλα ηταν μπροστα η γυναικα μου :flipout:

Αν και στην αρχή δε μου φαινόταν και πολύ της προκοπής το review - πάρα ήταν θετικά τα σχόλια - στη συνέχεια κάπως τα διορθώνει. Δε θέλω να κάνω το δικηγορο του διαβόλου, αλλά δε μπορεί μια τηλεόραση 1500 ευρώ να συγκριθεί με μια που έχει διπλάσια + τιμή. Εγώ προσωπικά θα κάνω πως δε διάβασα καν τα σχόλια του συγεκριμένου review περί Pioneer και κρατάω το ότι, απ'όσο φαίνεται, η 50pg6000 είναι αυτό που λέμε "τίμια" τηλεόραση για την τιμή της. Και από όσα διαβάζω στο Internet, περισσότερο βάρος θα δώσω στις απόψεις κάποιων μελών του forum, οι οποίοι είναι κάτοχοι της συγκεκριμένης τηλεόρασης και λιγότερο σε κάποια e-περιοδικά. Θα περιμένω να τη δω με α ίδια μου τα μάτια και μόνο τότε θα είμαι σίγουρος για το τι αξίζει
:ADFAD2:

Δε θέλω να κάνω το δικηγορο του διαβόλου, αλλά δε μπορεί μια τηλεόραση 1500 ευρώ να συγκριθεί με μια που έχει διπλάσια + τιμή.

Μην ξεχνας οτι η W3000 δεν εχει 100 Hz και αρα στις γρηγορες κινησεις πασχει απο motion blur.

Μην ξεχνας οτι η W3000 δεν εχει 100 Hz και αρα στις γρηγορες κινησεις πασχει απο motion blur.

Αναφερόμουν στην Pioneer, σε μοντέλα της οποίας γίνεται αναφορά στην αρχή του review. Λάθος μου που δεν το διευκρίνησα. Έτσι κι αλλιώς η W3000 είναι LCD και δε βρίσκω τη σύγκριση που κάνει ο εν λόγω κύριος και πολύ δόκιμη.

off topic

Άσε Γιάννη που χθες μου είπε ένα παλληκάρι σε μαγαζί ηλεκτρονικών ειδών ότι, αν περιμένω μέχρι τον Ιούνιο, η τιμή της 5080XD θα πέσει στα 1600-1700 ευρώ (χωρίς βάση και ηχεία) και ψήνομαι πολύ άγρια να κάνω την υπέρβαση στον προϋπολογισμό........
:7SFGSFG:

Αλλιώς, βουρ για 50PG6000. Φίλος μου στην Άρτα που ασχολείται με κλιματιστικά, μου είπε ότι η LG έχει μακράν το καλύτερο service.......

off topic

Άσε Γιάννη που χθες μου είπε ένα παλληκάρι σε μαγαζί ηλεκτρονικών ειδών ότι, αν περιμένω μέχρι τον Ιούνιο, η τιμή της 5080XD θα πέσει στα 1600-1700 ευρώ (χωρίς βάση και ηχεία) και ψήνομαι πολύ άγρια να κάνω την υπέρβαση στον προϋπολογισμό........

Δηλαδή οι 42άρες θα πάνε στο χιλιάρικο σε ένα μήνα ?

Too good, to be true :D

Δηλαδή οι 42άρες θα πάνε στο χιλιάρικο σε ένα μήνα ?

Too good, to be true :D

Συμφωνώ απόλυτα, για το λόγο αυτό και είμαι πολύ επιφυλακτικός και δεν ανέφερα ούτε μαγαζί, ούτε καν την πόλη (δεν είναι στην Άρτα). Όπως και να έχει, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.......

:rifle:

Μακαρι να φτασει τοσο χαμηλα...:award:

θα πάρω καμμία δεκαριά να τις έχω για τις δύσκολες εποχές.......

Μακαρι να φτασει τοσο χαμηλα...:award:

...........και να συμπαρασυρει και το πετρελαιο μαζι , αλλοιως θα την εχουμε και για θερμαντικο σωμα το χειμωνα .
Με τι πλασμα ζεσταινεσε ? θα ρωταμε ο ενας τον αλλον:flipout::flipout:

Οι περισσότεροι εδώ μέσα αρακολουθείτε τα πράγματα πολύ περισσότερο καιρό από ό,τι εγώ. Η Panasοnic 42PZ70 έκανε 2200 πριν από έξι μήνες αν είδα καλά, και τώρα έχει 1200..... Θα μου πείτε , άλλη πολιτική έχει η κάθε εταιρεία. Ωστόσο, δε το θεωρώ απίθανο εν όψει αλλαγής των μοντέλων της Pio και του EURO 2008 να δούμε τέτοιες τιμές. Ήδη κάποιο e-shop δίνει την 5080xd γύρω στα 2300 (χωρίς βάση και ηχεία παντα), αν και μάλλον πρόκειται για παραεισαγωγή

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Αλλιώς, βουρ για 50PG6000. Φίλος μου στην Άρτα που ασχολείται με κλιματιστικά, μου είπε ότι η LG έχει μακράν το καλύτερο service.......

Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το service της LG, έχω μια plasma 42'' και 4 κλιματιστικά LG, η Plasma αγορασμένη πριν από 3,5 χρόνια (και ακόμα παίζει άψογα). Λίγο μετά την αγορά της plasma ζήτησα να μου αναβαθμίσουν το firmware (κάπου είχα διαβάσει ότι βγήκε καινούριο) ήρθαν την επόμενη και σε 2 μέρες την είχα πίσω με νέο firmware και καλύτερη εικόνα !!!

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

:eek::eek::eek::eek::eek:
off topic