LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Λοιπον μια και σε βρηκαμε μερικες καιριες ερωτησεις που ενδιαφερουν πιστευω καθε υποψηφιο αγοραστη PG6000...

1- Eχει ανεμιστηρες η τηλεοραση αυτη?
2- Ακουγεται buzzing η καποιος αλλος θορυβος με τον ηχο εντελως κλειστο?
3- Θερμαινεται στο πισω μερος? Γενικα βγαζει θερμοτητα σε λογικα επιπεδα?
4-Οταν βλεπεις ταινια μπορεις να επιλεξεις αντι για μαυρες μπαρες πανω κατω καποιο αλλο χρωμα πχ. γκρι οπως γινεται σε αλλες πλασμα?
5- Το image retention μειωθηκε μετα απο XXX ωρες λειτουργιας?
6- Πως αποδιδει σε τηλεοπτικο σημα και ΝΟVA (αν εχεις ΝΟVA)?

Αυτα προς το παρον...:ernaehrung004:

Αθόρυβη και παγωμένη (δυστυχώς, ήλπιζα να κάνω και οικονομία στο πετρέλαιο).
Ψύκτρες έχει Γιάννη.
Γκρι μπάρες σε πρόγραμμα 4:3 μπορείς να βάλεις, σε θέαση DVD (δηλαδή πάνω κάτω μπάρες) δεν το έχω ψάξει αλλά θα το δω και θα ενημερώσω!
NOVA δυστυχώς δεν παίζει ακόμα στο νέο σπίτι (λέω δυστυχώς λόγω μετριότατου τηλεοπτικού σήματος).
Το IR ή δεν υπάρχει καθόλου ή σε κάτι άσχετες στιγμές κάτι αχνοφαίνεται και εξαφανίζεται αμέσως. Γενικά αν είχες ποτέ RPTV είναι κάτι αντίστοιχο που δεν ενοχλεί.

ΥΓ Α, σε τηλεοπτικό σήμα όταν έχει καλό σήμα είναι τέλεια, αντίστοιχη με CRT, RPTV, SXRD κλπ. Στα ψηφιακά είναι Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ.

Τhanks για τις απαντησεις. :ernaehrung004:

Kατα 90% εχω αποφασισει την αγορα της μεσα στο Καλοκαιρι εκτος και αν προκυψει κατι αλλο στο επομενο διμηνο.

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Kατα 90% εχω αποφασισει την αγορα της μεσα στο Καλοκαιρι εκτος και αν προκυψει κατι αλλο στο επομενο διμηνο.

....το υπόλοιπο 10%.......???????????

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

το μικρόβιο του avclubαναποφάσιστου. :flipout:

....ανίατη ασθένεια......:ernaehrung004:

Γιάννη το έλυσε το πρόβλημα με το τζάντερ ο vipergrm..! :firstprize:

Βλέπω παρακολουθούμε και τις διεθνείς εξελίξεις. Το είχα δει και εγώ αλλά επειδή δεν ήταν σίγουρο δεν το ανέφερα γιατί θα μας την έπεφταν οι υγροκρύσταλλοι. Τελικά στα 72Hz γίνεται η αναπαραγωγή ή στα 48Hz ?

....το υπόλοιπο 10%.......???????????

Αναμένονται και οι Samsung.

Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν ειμαι σε λαθος θεμα(sorry αν ειμαι),απλα εχω παραγγειλει την LG 42PG6000 (παραλαμβανω αυριο) και θα ηθελα μερικες πληροφοριες.Ειχα LCD 32'' παλιοτερα Panasonic Viera και δεν γνωριζω πολλα πραγματα για τις Plasma οσον αφορα το στρωσιμο.Στρωσιμο πρεπει να γινει οπωσδηποτε? Αν ναι με ποιον τροπο ή τουλαχιστον τι πρεπει να προσεχω γενικως με το νεο μου αποκτημα.Ευχαριστω..

Φίλε Πάνο διάβασε όλο το θέμα και θα βρεις πολλά και ενδιαφέροντα. Για το στρώσιμο έχουν γραφτεί πολλά γενικώς. Εγώ δεν ασχολήθηκα, αλλά πολλοί το εφαρμόζουν.
Μην ξεχάσεις να ποστάρεις φωτογραφίες και εντυπώσεις!

Συναγωνιστές γιατι δεν μου τη φέρνουνεεεεεεεεεεεεεεεε

Ρώτα τουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Τέτοια θέλω να βλέπω... :2thumb22sup:

Στο έχω πει οτί ο Κορεάτης θα σε τραβήξει στο δρόμο του... :chinese:

Συναγωνιστές γιατι δεν μου τη φέρνουνεεεεεεεεεεεεεεεε
Έχεις μιλήσει μαζί τους? Τι σου λένε...?
Πάντως παίζει πρόβλημα με τις μεταφόρες λόγω της απεργίας των φορτηγών.
Μην ξεχνάς οτί μπορείς και να ακυρώσεις την παραγγελία σου... ;)

Μερικές απορίες (έχω αγοράσει την LG 42PG6000).

1. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βλέπω τις ώρες λειτουργίας στην PG6000?

2. Πήρα την LG 42PG6000 από το PLAISIO. Έκανα 3 φορές με επιμονή την ερώτηση στον πωλητή αν έχει εγγύηση αντιπροσωπίας LG (να μην είναι δηλαδή παρα-εισαγωγή). Με διαβεβαίωσε οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας LG και τις 3 φορές. Γιατί όμως συνεχίζω να έχω αμφιβολίες βλέποντας "ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ" ως την εταιρεία της εγγύησης, και το manual να είναι μια πολύ κακή φωτοτυπία? Έχω πέσει θύμα ή η "ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ" είναι ο επίσημος συνεργάτης της LG?

3. To "γαλαζί" λευκό σίγουρα γίνεται κάτασπρο μετά τις 1000 ώρες λειτουργίας? Με χαλάει λίγο αυτή η απόχρωση. Είναι το μοναδικό στοιχείο που δεν μου αρέσει, με όλα τα υπόλοιπα είμαι πολύ ικανοποιημένος.

4. Σε αντίθεση με τον underdog, τις πρώτες 2 ώρες που την χρησιμοποίησα άφηνε Image Retention όταν έπαιζα τα menu (μετά όμως έφευγε). Μάλλον φυσιολογικά να υποθέσω?

5. Αν πράγματι θέλουν στρώσιμο οι plasma και αν πράγματι αυτό επιτυγχάνεται μέσω του ειδικού DVD, γιατί δεν έρχοναι ήδη στρωμένες από το εργοστάσιο? (με 1000 ώρες λειτουργίας δηλαδή, για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο?)

Thanks

Μερικές απορίες (έχω αγοράσει την LG 42PG6000).

1. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βλέπω τις ώρες λειτουργίας στην PG6000?

2. Πήρα την LG 42PG6000 από το PLAISIO. Έκανα 3 φορές με επιμονή την ερώτηση στον πωλητή αν έχει εγγύηση αντιπροσωπίας LG (να μην είναι δηλαδή παρα-εισαγωγή). Με διαβεβαίωσε οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας LG και τις 3 φορές. Γιατί όμως συνεχίζω να έχω αμφιβολίες βλέποντας "ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ" ως την εταιρεία της εγγύησης, και το manual να είναι μια πολύ κακή φωτοτυπία? Έχω πέσει θύμα ή η "ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ" είναι ο επίσημος συνεργάτης της LG?

3. To "γαλαζί" λευκό σίγουρα γίνεται κάτασπρο μετά τις 1000 ώρες λειτουργίας? Με χαλάει λίγο αυτή η απόχρωση. Είναι το μοναδικό στοιχείο που δεν μου αρέσει, με όλα τα υπόλοιπα είμαι πολύ ικανοποιημένος.

4. Σε αντίθεση με τον underdog, τις πρώτες 2 ώρες που την χρησιμοποίησα άφηνε Image Retention όταν έπαιζα τα menu (μετά όμως έφευγε). Μάλλον φυσιολογικά να υποθέσω?

5. Αν πράγματι θέλουν στρώσιμο οι plasma και αν πράγματι αυτό επιτυγχάνεται μέσω του ειδικού DVD, γιατί δεν έρχοναι ήδη στρωμένες από το εργοστάσιο? (με 1000 ώρες λειτουργίας δηλαδή, για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο?)

Thanks

1. Για να δεις ώρες λειτουργίας πρέπει να μπεις στο service menu της τηλεόρασης. Ο τρόπος πρέπει να είναι ένας από αυτούς που αναφέρονται εδώ. Αν μπεις μην πειράξεις τίποτα, απλά δες τις ώρες λειτουργίας και βγες. Εννοείται πως με πειραγμένο service menu παύει να ισχύει η εγγύηση.

2. Λογικά η Παντεχνική θα είναι το εξουσιοδοτημένο από την LG service.

3. Αφήνω την απάντηση σε κατόχους γιατί νομίζω πως είναι θέμα ρυθμίσεων και όχι ωρών λειτουργίας.

4. Φυσιολογικό και όσο γράφει ώρες το φαινόμενο θα μειώνεται.

5. Κανένας κατασκευαστής δεν λέει πως το πάνελ πρέπει να στρωθεί. Είναι απλά προφύλαξη για να αποφύγεις πιθανά παρατράγουδα.

Καλησπέρα,

είχα αποφασήσει να πάρω την Panasonic 42PX80 μέχρι που κατέληξα ότι η 42" δεν ήταν αρκετές.

Διαβάζοντας άπειρα threads εδώ και στο avforums έχω πλέον αποφασήσει για την LG 50". Η απορία μου είναι εαν η PG6000 αξίζει 280 παραπάνω από την PG3000; Το 4ο HDMI δεν με απασχολεί, ούτε το διαφορετικό πλαίσιο.

Επειδή δεν έχω καταφέρη να τις δω από κοντά, έχει τόσο διαφορά η έξτρα αντίθεση;

Δεν έχω πρόβλημα να τα δώσω τα λεφτά, απλά σκεφτόμουν να πάρω και το ΧΒΟΧ360 (ώστε να ολοκληρωθεί η συλλογή μου από κονσόλες 3ης γενιάς) από την διαφορά μεταξύ των δύο.

Αν κάποιος τις έχει δει δίπλα δίπλα, παρακαλώ να μου πει εάν πιάνουν τόπο τα 280 παραπάνω.

Ευχαριστώ

2. Λογικά η Παντεχνική θα είναι το εξουσιοδοτημένο από την LG service.

Το manual είναι μια άθλια φωτοτυπία από ένα γενικό manual για LG τηλεοράσεις (το εξώφυλλο δεν υπάρχει καν, η 1η σελιδα είναι τα περιεχόμενα!), μέσα στο οποίο δεν υπάρχει καμμία αναφορά για την PG6000. Τα σκίτσα των τηλεκοντρολ είναι από άλλα μοντέλα της LG!

Αρχίζω να τα παίρνω με το ΠΛΑΙΣΙΟ αν καταλάβω οτι δεν μου πουλήσανε το "αυθεντικό" package (έχοντας ρωτήσει 3 φορές τον πωλητή).

Παρακαλώ μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος που έχει αγοράσει την 42PG6000 αν έχει και αυτός το ίδιο άθλιο manual της ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗΣ στο οποίο δεν αναφέρεται καν η συγκεκριμένη plasma?!!!

Τι παίζει?

Θα ήθελα και εγώ να ακούσω απόψεις ατόμων που έχουν δει και τις δύο. Εκτός από την αυξημένη αντίθεση τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που έχει η σειρά 6000 και λείπουν από την 3000 είναι:

• "Single Layer" σχεδιασμός
  • Καλύτερο σύστημα ήχου
  • Αναπαράγει jpeg, mp3 από την USB
  • Είσοδο HDMI στο πλάι
  • Δέχεται 1080p από component
  • Διαφορετικό τηλεχειριστήριο (νομίζω)
Μου κάνει εντύπωση η 50% διαφορά στην αντίθεση από την στιγμή που φοράνε το ίδιο πάνελ και έχουν την ίδια επεξεργασία.

Το manual είναι μια άθλια φωτοτυπία από ένα γενικό manual για LG τηλεοράσεις (το εξώφυλλο δεν υπάρχει καν, η 1η σελιδα είναι τα περιεχόμενα!), μέσα στο οποίο δεν υπάρχει καμμία αναφορά για την PG6000. Τα σκίτσα των τηλεκοντρολ είναι από άλλα μοντέλα της LG!

Αρχίζω να τα παίρνω με το ΠΛΑΙΣΙΟ αν καταλάβω οτι δεν μου πουλήσανε το "αυθεντικό" package (έχοντας ρωτήσει 3 φορές τον πωλητή).

Παρακαλώ μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος που έχει αγοράσει την 42PG6000 αν έχει και αυτός το ίδιο άθλιο manual της ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗΣ στο οποίο δεν αναφέρεται καν η συγκεκριμένη plasma?!!!

Τι παίζει?

Έχω κατεβάσει το επίσημο manual της 50PG6000 από την LG Global και είναι κοινό για τις νέες LCD και plasma της εταιρίας. Υποθέτω πως θα το επιβεβαιώσουν και οι κάτοχοι της τηλεόρασης. Δεν νομίζω πως είναι θέμα Πλαισίου ή Παντεχνικής.

attachment.php

Attachments

• LG manual.JPG
    LG manual.JPG
    83.4 KB · Views: 140

Έχω κατεβάσει το επίσημο manual της 50PG6000 από την LG Global και είναι κοινό για τις νέες LCD και plasma της εταιρίας. Υποθέτω πως θα το επιβεβαιώσουν και οι κάτοχοι της τηλεόρασης. Δεν νομίζω πως είναι θέμα Πλαισίου ή Παντεχνικής.

Μπορείς να βάλεις το link παρακαλώ για να το κατεβάσω?

Το δικό μου manual δεν έχει αυτή τη σελίδα που δείχνεις.