LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

ναι ωραιο review παντως με SD κιολας πολυ καλυτερο της panny

Στις 42'' είναι λίγο μπλεγμένη η κατάσταση γιατί η PX80 έχει παρόμοια απόδοση και τελικά η απόφαση είναι θέμα προσωπικού γούστου και αναγκών.

Κυρίως αναφερόμουν στην 50άρα LG, που στην τιμή που έρχεται δεν έχει αντίπαλο κατά την γνώμη μου.

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Γιώργο , για την 50άρα LG , υπάρχει η 50άρα Samsung , οπότε έχουμε δίλημμα σε αυτή την φάση ...

Γιώργο , για την 50άρα LG , υπάρχει η 50άρα Samsung , οπότε έχουμε δίλημμα σε αυτή την φάση ...

Ναι απλά η Samsung Α4 δεν έχει εμφανιστεί στα μέρη μας ακόμα.

Με βάση τις τιμές των pixmania και technixx, καθόλου απίθανο να είναι και φθηνότερη από την LG.

Επιτέλους μου ήρθε.

1. Συσκευασία πολύ καλή, ίδιο μέγεθος με τη panny 50px7 που επέστρεψα λόγω πράσινης γραμμής
2. Εξωτερική εμφάνιση, όπως τη περίμενα, απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ
3. Τα υπόλοιπα συναγωνιστές μόλις βρω χρόνο, λόγω εργασίας δεν υπάρχει ούτε για δείγμα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Kαλορίζικη Κωνσταντίνε! Επιτέλους βρε παιδί μου! Ελπίζω να σου αρέσει όσο και σε εμένα και να την απολαύσετε όλοι στο σπίτι!
Αλλά περιμένω οπωσδήποτε φωτογραφίες και αναλυτικό ρηβιού, άντε γιατί όλο οι Πανασονάκηδες γράφουν! (γεια σου Χρήστο!)

Η LG επέστρεψε με το νέο firmware ΚΑΙ μία διόρθωση σε κάποια πλακέτα απ' ότι μου είπαν (;). Το τελευταίο το ψάχνω τί ακριβώς έκαναν και θα ενημερώσω.

Η LG επέστρεψε με το νέο firmware ΚΑΙ μία διόρθωση σε κάποια πλακέτα απ' ότι μου είπαν (;). Το τελευταίο το ψάχνω τί ακριβώς έκαναν και θα ενημερώσω.

[FONT=&quot]Για πιο λόγο έκανες firmware update? είδες κάποιο πρόβλημα ?
σε ειδοποίησαν από την [/FONT][FONT=&quot]LG[/FONT][FONT=&quot]? είδες διαφορά μετά ?[/FONT]

Μου έκανε δυο-τρεις φορές διακοπή στον ήχο, οπότε τους πήρα να την εξετάσουν. Πάντως είχα γρήγορη εξυπηρέτηση ΑΛΛΑ πίεσα όσο μπορούσα και μέσω τρίτων προκειμένου να την έχω. ΔΕΝ είμαι ενθουσιασμένος από το service της LG στην Θεσσαλονίκη.

Τον Κωνσταντίνο δεν βλέπω και ανησυχώ....Είτε ενθουσιάστηκε με την tv είτε δεν του άρεσε και έρχεται να με δείρει!

Τον Κωνσταντίνο δεν βλέπω και ανησυχώ....Είτε ενθουσιάστηκε με την tv είτε δεν του άρεσε και έρχεται να με δείρει!

Τώρα τελείωσα από εργασία, weekend υπόσχομαι για το δικό μου ταπεινό review.

2 στα γρήγορα:

αν βάζαμε το θέμα εικόνα καταρχάς στην άκρη, σε όλα παίρνει μόνο ΑΡΙΣΤΑ και όταν λέω όλα εννοώ στα πάντα, design manuals κτλ, τέτοια προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια δύσκολα συναντάς σε κονσουμεράδικα προιόντα.

Λεβέντες προσοχή στο IR. Δεν είχα ιδέα από tv και μιλάγατε για IR που δεν είδα ποτέ στη panasonic px7e που είχα (πιθανώς γιατί έφαγε άψογο στρώσιμο). Εδώ τα πράγματα δεν είναι τα ίδια, 25' λεπτα ant1 (ξέχασα να κάνω zoom) και έμεινε τετράγωνο το οποίο όμως έφυγε σε χρόνο dt μόλις άλλαξα κανάλι. Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα, αλλά θέλει προσοχή. Πολύ όμορφα χρώματα (τα οποία θα τα ξεχάσω για καμιά 20 μέρες μέχρι να τη στρώσω).
Για εικόνα δεν θα ήθελα να πως ακόμα γιατί έχω ρίξει όλες τις στάθμες κάτω από το μισό, οπότε...

Τι μενού είναι αυτά ρε παιδιά, ούτε στο GB corner, τέτοια :firstprize:

Κωστή να μιλήσουμε μέσα στο weekend απαραίτητα, ξέχνα τα μπάνια σου τις υποχρεώσεις σου και τα παιδιά σου, όπως καταλαβαίνει και συ ο ίδιος είναι θέμα υψίστης ασφαλείας

Την καλησπέρα μου στους φίλους.
Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει εαν την έχει δει κάπου σε DEMO, ώστε να την δω εμφανησιακά?
Περιοχή Αθήνα.

Επιπλέον, καθώς η τιμημένη μου CRT του 1993 (Philips MatchLine 100Hz ή πρώτη 100Ηz) παρέδωσε πνεύμα εχθές, είμαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αντικατάστασης.
Οπότε εαν υπάρχει κάποιος φίλος να μου προτείνει που μπορώ να την βρώ (είτε κατάστημα είτε electronic Shop) σε καλή τιμή ας μου στείλει PM.
Πήγα σήμερα σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, EXPERT (Ν. ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ), αλλά δεν υπήρχε τίποτα (ούτε κάν η 42 ώστε να δω το design).

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει εαν την έχει δει κάπου σε DEMO, ώστε να την δω εμφανησιακά?
Περιοχή Αθήνα.

Ο Psixakias είχε αναφέρει πως οι 42άρες είναι στημένες σχεδόν σε κάθε Πλαίσιο. Αν έχεις κάποιο κοντά στην περιοχή σου πέρνα μια βόλτα.

Οι τιμές για την 50άρα είναι γύρω στα 1500 .

Περιοχή Αθήνα.

Επιπλέον, καθώς η τιμημένη μου CRT του 1993 (Philips MatchLine 100Hz ή πρώτη 100Ηz) παρέδωσε πνεύμα εχθές, είμαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αντικατάστασης.
Οπότε εαν υπάρχει κάποιος φίλος να μου προτείνει που μπορώ να την βρώ (είτε κατάστημα είτε electronic Shop) σε καλή τιμή ας μου στείλει PM.
Πήγα σήμερα σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, EXPERT (Ν. ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ), αλλά δεν υπήρχε τίποτα (ούτε κάν η 42 ώστε να δω το design).

PLAISIO/MALL ΤΗΝ 42' την είδα το Σάββατο

Καλημέρα σε όλους!
Κωνσταντίνε εννοείται πάρε με για ό,τι θες. Μην το φαβάσαι το IR, εγώ δεν άντεξα τις ρυθμίσεις στρωσίματος ούτε 10 λεπτά και δεν έχω πρόβλημα (αλλά πρόσεχα, δεν προκαλούσα και την τύχη μου).
Χθες είδα 2001 Space odyssey στην LG, απλά καταπληκτική εικόνα σε βαθμό που αδυνατώ να φανταστώ τον εαυτό μου να αποζητά καλύτερη. (αν και είμαι σίγουρος πως υπάρχει/θα υπάρξει).
Τώρα μας καίει ο ήχος! Αν κάνω έρανο υπέρ αποκτήσεως του ιερού ενισχυτού Όνκυο 606 λες να δώσουν τίποτα γιαγιάδες ή θα φοβηθούν το 6(6)06;

Περιοχή Αθήνα.

Άσε και εγώ την ψάχνω σε demo ένα μήνα τώρα.

Θα βρεις την 42άρα στο πλαίσιο (την έχουν στο mall), αλλά την έχουν με απλό dvd και δεν είναι τίποτα σπουδαίο το demo..

Στις lcd βλέπεις παίζουν μόνο HD demos ώστε να νομίζει ο κόσμος πως αυτή θα είναι η εικόνα που θα έχουν όταν την πάρουν σπίτι τους, και όταν την δουν με τηλεοπτικό σήμα μετά κλαινε τα λεφτά τους...

Από design είναι πολύ όμορφη, η εικόνα της 42αρας δεν με ενθουσίασε... αλλά πιθανότατα έφταιγε το DVD που έπαιζε ή οι ρυθμίσεις ή πάλι η 50αρα να έχει καλύτερη εικόνα... θέλω οπωσδήποτε να την δω να παίζει πριν την αγοράσω (αγαπητέ underdog ένα βρεθώ Θεσσαλονίκη θα κεράσεις καφέ ??? Pleaseeee !!!)

Έαν κάποιος τη δει σε κάποιο κατάστημα ας ενημερώσει...

ΥΓ Η πρώτη μου αγορά μετά τον στρατό ήταν μια Philips MatchLine 100Hz, τρομερή εικόνα είχε αλλά μου χάλασε μετά από 5 χρόνια όποτε και αγόρασα μια Sony και λίγο αργότερα μια plasma LG την οποία έχω 4 χρόνια τώρα. Σχετικά με την Philips την φοβήθηκε το μάτι μου, μια 29’’ μια 21’’ και 2 ηλεκτρικά σίδερα Philips που είχα χάλασαν πολύ γρήγορα

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Η πρώτη μου αγορά μετά τον στρατό ήταν μια Philips MatchLine 100Hz, τρομερή εικόνα είχε αλλά μου χάλασε μετά από 5 χρόνια όποτε και αγόρασα μια Sony και λίγο αργότερα μια plasma LG την οποία έχω 4 χρόνια τώρα. Σχετικά με την Philips την φοβήθηκε το μάτι μου, μια 29’’ μια 21’’ και 2 ηλεκτρικά σίδερα Philips που είχα χάλασαν πολύ γρήγορα

Eγω ειχα αγορασει πριν κανα χρονο κατι λαμπες Philips που ελεγαν πανω "8 years lamp life". Το αποτελεσμα ηταν οτι καηκαν μετα απο 2 μηνες!:rifle:

Σχετικά με την Philips την φοβήθηκε το μάτι μου, μια 29’’ μια 21’’ και 2 ηλεκτρικά σίδερα Philips που είχα χάλασαν πολύ γρήγορα

και 2 ηλεκτρικά ατμοσίδερα Philips τα οποια πηραν φωτια γιατι ειχε διαροη το νερο και μια 14" τηλεοραση με ωρες λειτουργιας κατω απο 200 καθως επαιζε μονο μια εβδομαδα τον χρονο.
ελπιζω να μην συμβαινει το ιδιο και στις καινουριες τηλεορασεις.
ειναι τα μονα προιοντα που μου χαλασαν πολυ νωρις μετα την αγορα τους.

Last edited:

Η 42άρα είναι στημένη και στο πλαίσιο της Αγ. Παρασκευής.
Απλά είναι τόσο κακορυθμισμένη που σε σύγκριση με τις διπλανές δείχνει χειρότερη.
Συνεπώς όσοι τη δείτε μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα...