LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Παιδιά παραλαμβάνω σήμερα την 50pg6000 μετά από παραγγελία σε Internetiko κατάστημα. Μου είπαν μάλιστα ότι θα με βοηθήσουν να την στήσω και στο έπιπλο (η βάση της βιδώνεται εύκολα αλήθεια)?

Το μεγαλύτερο θέμα για μένα και δεν επέλεξα την 6500 από το πλαίσιο ήταν ότι η ελληνική αντιπροσωπεία που μίλησα ήταν σίγουρη ότι η διεθνής εγγύηση ήταν 1 αντί για 2 χρόνια. Και ότι μπορεί να έμπλεκα με ανταλλακτικά κλπ.

Εντυπώσεις από αύριο :)

(Κανά πρόχειρο Tip για το στρώσιμο για να μη ψάχνω όλες αυτές τις σελίδες plz?)

Παιδιά παραλαμβάνω σήμερα την 50pg6000 μετά από παραγγελία σε Internetiko κατάστημα. Μου είπαν μάλιστα ότι θα με βοηθήσουν να την στήσω και στο έπιπλο (η βάση της βιδώνεται εύκολα αλήθεια)?

Το μεγαλύτερο θέμα για μένα και δεν επέλεξα την 6500 από το πλαίσιο ήταν ότι η ελληνική αντιπροσωπεία που μίλησα ήταν σίγουρη ότι η διεθνής εγγύηση ήταν 1 αντί για 2 χρόνια. Και ότι μπορεί να έμπλεκα με ανταλλακτικά κλπ.

Εντυπώσεις από αύριο :)

(Κανά πρόχειρο Tip για το στρώσιμο για να μη ψάχνω όλες αυτές τις σελίδες plz?)

Καλές θεάσεις φίλε.

Απλά βάλτην σε κάποιο mode χαμηλής φωτεινότητας που είναι για ταινίες. Νομίζω κάποιο από τα "Expert" που υπάρχει στην LG.

Ευχαριστώ φίλε..

Το expert είναι κάτι αντίστοιχο με το cinema των πανασονικ φαντάζομαι :)

Παιδια παρέλαβα πριν μια ώρα, όλα άψογα στην παράδοση, και εντυπωσιακή η τηλεόραση εμφανισιακά. Το ξενέρωμα βέβαια με τα αναλογικά κανάλια αναμενόμενο(έκανα εγκατάσταση επίγειας και δορυφορικής προχτές).

Θα σας πω εντυπώσεις στη συνέχεια και φυσικά φωτος

Καλορίζικη φίλε μου! Welcome to the club! :ernaehrung004:

Το expert mode σου δίνει περισσότερες παραμέτρους για να ρυθμίσεις την τηλεόραση σου. Καλού κακού μπες μια και στο service menu και κοίτα πόσες ώρες έχει η tv σου.

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Το ξενέρωμα βέβαια με τα αναλογικά κανάλια αναμενόμενο(έκανα εγκατάσταση επίγειας και δορυφορικής προχτές).

Yποψην οτι η 50LG6000 ειναι η δευτερη καλυτερη 50αρα στο τηλεοπτικο σημα που κυκλοφορει μετα τις (πολυ ακριβοτερες) αντιστοιχου μεγεθους Pioneer Kuro.

Αν δεν σε ικανοποιει αυτη πολυ δυσκολα θα σε ικανοποιουσε καποια αλλη.

Ναι φίλε Γιάννη αυτός ήταν και από τους βασικούς λόγους που την προτίμησα.

Δυστυχώς το μέγεθος αυτό δείχνει πόσο απαραίτητη είναι η μετάβαση στο high definition. Ανυπομονώ να δω HD υλικό.

Λοιπόν οι αντιπώσεις μου μετά από ένα 5ωρο θέαης είναι καλές. Είδα και τον αγώνα χτες βράδυ και η κίνηση ήταν μια χαρά. Βέβαια ακόμα και από τα 3,5 μέτρα η θολούρα των αναλογικών βγάζει μάτι ρε γαμώτο. Ειδικά στα γενικα-μακρινά πλάνα.Όπως έχετε αναφέρει και εδώ τα κοντινά είναι πολύ καλύτερα στα αθλητικά.

Ερωτήσεις προς κατόχους: Το "αθλητικο" mode το χρησιμοποιείτε? Είδα τον περισσότερο αγώνα με αυτό. Τα χρώματα ήταν λίγο περισσότερο έντονα (πολύ πράσινο το γκαζόν) αλλά δεν επαιξα με το χρώμα στις ρυθμίσεις. Γενικά ποιο θεωρείτε καλύτερο για αθλητικά?

Που ακριβώς βρίσκονται οι αντι burn-in ρυθμίσεις?

Βρήκα πολύ ενοχλητικό το ότι πατωντας τα πληκτρα 1-4 στο τηλεκοντρολ σου βγάζει για λίγα δευτερόλεπτα επιλογη μεταξυ αναλογικών και ψηφιακών και τελικα σε πηγαίνει στα ψηφιακά. αλλάζει κάπως αυτό?

Τέλος ως τώρα έχω συνδέσει μόνο έναν θαυματουργό tecview και βλέπω τα δορυφορικά. Ούτε καν DVD δεν έχω αλλά την άλλη βδομάδα δημιουργείται Htpc αποκολειστικά για το πλασματάκι εξοπλισμένο με ατελειωτες ματρόσκες και hd δέκτη. Αλήθεια από που νομίζετε ότι έχουμε καλύτερη εικόνα, από κεραία ή μέσω Nova?

ΥΓ. Image retention παρατήρησα τις πρώτες 2 ώρες μόνο μετά από κάποια μενού του δέκτη και από λογότυπα καναλιών. Σήμερα είναι πολύ μειωμένο το αφαινόμενο και πραγματικά δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Εγώ κολλάω το πρόσωπο μου στην Tv για να το δω, και φεύγει και αμέσως.

Υγ2. Φώτος υπόσχομαι να ποστάρω από υλικό από το htpc την άλλη βδομάδα. Να ευχαριστήσω τον Underdog και όλα τα άλλα παιδιά για τις ώρες που πέρασα διαβάζοντας όλο αυτό το thread που με οδήγησε στη νέα μου τηλεόραση.

Αν έχεις καλή λήψη θα παίρνεις καλύτερο αποτέλεσμα από κεραία παρά από NOVA.

Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν οι λοιποί κάτοχοι.

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Αν έχεις καλή λήψ θα παίρνεις καλύτερο αποτέλεσμα από κεραία παρά από NOVA.

Πολυ καλυτερο θα ελεγα εγω στα αναλογικα (εχω NOVA και τα περισσοτερα καναλια ειναι καρασυμπιεσμενα).

Ερωτήσεις προς κατόχους: Το "αθλητικο" mode το χρησιμοποιείτε? Είδα τον περισσότερο αγώνα με αυτό. Τα χρώματα ήταν λίγο περισσότερο έντονα (πολύ πράσινο το γκαζόν) αλλά δεν επαιξα με το χρώμα στις ρυθμίσεις. Γενικά ποιο θεωρείτε καλύτερο για αθλητικά?

Που ακριβώς βρίσκονται οι αντι burn-in ρυθμίσεις?

Βρήκα πολύ ενοχλητικό το ότι πατωντας τα πληκτρα 1-4 στο τηλεκοντρολ σου βγάζει για λίγα δευτερόλεπτα επιλογη μεταξυ αναλογικών και ψηφιακών και τελικα σε πηγαίνει στα ψηφιακά. αλλάζει κάπως αυτό?
Καλορίζικος στο club της PG6000! Είμαι σίγουρος οτί θα την ευχαριστηθείς... :a0210:

Γι αυτά που ρωτάς, έχουμε και λέμε...
1) Το sport mode δεν το χρησιμοποιώ. Προτιμώ να φτιάξω τις ρυθμίσεις μόνος μου.

2) Οι ρυθμίσεις για την αποφυγή του burn in βρίσκονται στο menu -> option -> ISM Method. Εκεί επιλέγεις το orbiter και καθάρισες.

3) Αυτό με τα κανάλια δεν αλλάζει. Εγώ επειδή έχω και τις 2 τηλεοράσεις σπίτι LG, το συνήθισα... :D

Κάνω το ποστ αυτό για τους εξής λόγους :

1. Ξεδιάντροπο bump στην τηλεορασάρα μας.

2. Για να εκφράσω ακόμη μια φορά την απόλυτη ικανοποίησή μου με την εικόνα της.

3. Για να θυμίσω πως κάποιοι χρωστάνε καμιά φωτό. Όχι τίποτα άλλο αλλά να μην νομίζουν ότι μόνο οι Κούρο(ι) έχουν να δείξουν!

Και κάποια αποτελέσματα / συμπεράσματα από το callibration:

Αντίθεση: 900:1
Λευκό: 166 nits
Ομοιομορφία pannel: 94%

IR: δημιουργείται εύκολα, αλλά εξαφανίζεται γρήγορα
Menu: Πολύ εύχρηστο με μεγάλη δυνατότητα ρυθμίσεων από εμπειρο χρήστη.

Συμπερασματικά: Τίμια για τα λεφτά της (€ 1400).

Τέλος, ενα ευχαριστώ στον απόλυτα επαγγελματία και ακέραιο άνθρωπο, τον Μανώλη τον Καστρουνή για τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Αν έχει χρόνο, ίσως σας πει περισότερα, οι δικές μου γνώσεις (παρα τις φιλότιμες προσπάθειες του Μανώλη) μέχρι εκεί φθάνουν..

ΑΠΟΡΙΑ. Η 6500 είναι πιο καινούργια από την 6000?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.