LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Γνωρίζει κανείς πότε κυκλοφορεί η 7000 και αν αξίζει να περιμένεις έναντι της 6000
καθώς και τιμή τι ακούγεται?
Δύσκολο πράγμα η αναμονή αλλά νομίζω πως πολλές φορές ωφελεί!
Xώρις να την έχει δει κανένας ακόμα, είναι δύσκολο να πούμε αν αξίζει.

Προσωπικά αν η απόσταση θέασης είναι 3m και κάτω, για την 50άρα, μόνο τότε θα το σκεφτόμουνα.

Όσον αφορά την τιμή, θα έλεγα οτί μια λογική τιμή είναι τα 1800 .

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Δηλαδή για να καταλάβω σε μένα που έχω 5,50 + αρκεί η 50 /6000?

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Τουλάχιστον τα brightness/contrast που ανανκοινώνονται είναι ίδια. Θα δούμε στην πράξη βέβαια...

Νομίζω η 6500 δεν έχει USB είσοδο.

Ευχαριστήθηκα Ολυμπιακούς πάντως αυτές τις μέρες στο πλάσμα, όσο έλειπα σιχάθηκα να βλέπω σε μέτριες-μικρές τηλεοράσεις και μόλις γυρίσαμε...είδα το φως το αληθινό με την κρυστάλλινη εικόνα της LG!

Μόλις τελείωσα την ανάγνωση όλου του νήματος.
Τι αποκόμισα;
Πολύ καλή εικόνα σε sd.
Ατελείωτα ποστ γράφτηκαν αλλά μόνο 5, 6 άτομα εντόπισα οτι την αγόρασαν.,
Οι δυο ανέφεραν σοβαρό πρόβλημα.
Επιρρεπής στο IR.

Το διάβασα με την ελπίδα να πάρω θάρρος από θετικά σχόλια για να την αγοράσω.
Δεν ξέρω αν συνέβη αυτό ή το αντίθετο.

Να κάνω τώρα και μια ερώτηση.
Έχω φτιάξει HTPC πρόσφατα και αγόρασα ενισχυτή τον οποίο δεν χρησιμοποίησα ακόμα. Δεν τον έβαλα καν στη πρίζα.
Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστώ αρκετές ώρες για ρυθμίσεις και τα μενού των ρυθμίσεων είναι κατά βάση στατικές εικόνες.
Θα μπορέσω να το κάνω αυτό ή θα πρέπει να έχω ένα χρονόμετρο με καμπανάκι να χτυπάει και να σταματάω άρον άρον πριν προλάβω να κάνω δουλειά;

όσο παρατηρώ τις τηλεοράσεις θεωρώ οτι οι πλάσμα με λιγότερα χρήματα μπορούν να δώσουν καλύτερη εικόνα στα τηλ. προγράμματα από τις LCD κι εμένα με ενδιαφέρουν μόνο αυτά.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το HD.

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Νομίζω η 6500 δεν έχει USB είσοδο.

Ευχαριστήθηκα Ολυμπιακούς πάντως αυτές τις μέρες στο πλάσμα, όσο έλειπα σιχάθηκα να βλέπω σε μέτριες-μικρές τηλεοράσεις και μόλις γυρίσαμε...είδα το φως το αληθινό με την κρυστάλλινη εικόνα της LG!

Εγώ νομίζω οτι η 6500 είναι πιο φορτωμένη αλλά απ´ότι διάβασα παραπάνω τη έχει μόνο το πλαίσιο το οποίο την κάνει παραεισαγωγή.

Αφού δεν σε ενδιαφέρει το HD ως πρώτη επιλογή θα έλεγα την LG 50PG6000 και ως δεύτερη επιλογή την Samsung PS42A456.
Ακόμα σε πολύ καλή τιμή μπορεί να βρείς την Samsung PS50C96HD, αν και περσινό μοντέλο είναι πολύ καλή.

Re: Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Εγώ νομίζω οτι η 6500 είναι πιο φορτωμένη αλλά απ´ότι διάβασα παραπάνω τη έχει μόνο το πλαίσιο το οποίο την κάνει παραεισαγωγή.

Η 6500 έχει δέκτη για λήψη επίγειων καναλιών σε HD mpeg4, αλλά δεν έχει USB.

Και τα δύο άχρηστα μου φαίνονται :D

Καλησπέρα σε όλους.

Το κοντέρ έχει ξεπεράσει αισίως τις 200 ώρες και οι εντυπώσεις από την TV άριστες.

Πολύ value for money αγορά αξίζει κάθε ευρώ της...

Ένα σχόλιο που θα ήθελα να κάνω είναι ότι σε σύνδεση με htpc όταν επιλέξω ανάλυση 1920χ1080 το αποτέλεσμα στις ταινίες είναι απίστευτα καλύτερο από τη native 1360χ768. Για ένα περίεργο λόγο τα χρώματα είναι τόσο πιο ζωντανά που είναι σαν να βλέπεις άλλη ταινία. Δυστυχώς βέβαια στο desktop είναι θολά αλλά συνηθίζεται.

Στις 200 ώρες είδα πολύ Tv (αναλογικά και nova), έπαιξα wii, είδα ταινόες hd από το Htpc και δοκίμασα αρκετά pc games (crysis κλπ).

Image retention υπάρχει πάντα, φαίνεται μόνο σε μαύρο φόντο και φεύγει αμέσως. Άδικη ανυσυχία μη σας απασχολεί....

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Καλησπέρα σε όλους.

Το κοντέρ έχει ξεπεράσει αισίως τις 200 ώρες και οι εντυπώσεις από την TV άριστες.

Πολύ value for money αγορά αξίζει κάθε ευρώ της...

Ένα σχόλιο που θα ήθελα να κάνω είναι ότι σε σύνδεση με htpc όταν επιλέξω ανάλυση 1920χ1080 το αποτέλεσμα στις ταινίες είναι απίστευτα καλύτερο από τη native 1360χ768. Για ένα περίεργο λόγο τα χρώματα είναι τόσο πιο ζωντανά που είναι σαν να βλέπεις άλλη ταινία. Δυστυχώς βέβαια στο desktop είναι θολά αλλά συνηθίζεται.

Στις 200 ώρες είδα πολύ Tv (αναλογικά και nova), έπαιξα wii, είδα ταινόες hd από το Htpc και δοκίμασα αρκετά pc games (crysis κλπ).

Image retention υπάρχει πάντα, φαίνεται μόνο σε μαύρο φόντο και φεύγει αμέσως. Άδικη ανυσυχία μη σας απασχολεί....

Για πόση ώρα μπορείς να αφήσεις μια στατική εικόνα;

Δηλαδή μπορείς να παίζεις ένα παιχνίδι για ώρες όταν αυτό έχει σε κάποιο σημείο της οθόνης μια στατική μπάρα;

Έχω αφήσει το μενού του δορυφορικού μου δέκτη και το desktop των windows για αρκετή ώρα.Και στις αρχικές ώρες ένα μήνυμα σε σταθερό σημείο για 4 ώρες περίπου(είχε διακοπή ρεύματος και επανήλθε όταν έλειπα και άνοιξε η Tv)

Τίποτα μόνιμο μη φοβάστε για Burn-in. Τα όποια σημάδια φεύγουν σε δευτερόλεπτα.

Εγώ δυστυχώς μάλλον είμαι ο μόνος που του χάλασε... έχουν κλείσει 2 βδομάδες και δεν έχω νέα. Την πήρα στο Euro όπου δεν τη χάρηκα λόγω στρωσίματος, και πριν τους Ολυμπιακούς....τσαφ!

Εγώ δυστυχώς μάλλον είμαι ο μόνος που του χάλασε... έχουν κλείσει 2 βδομάδες και δεν έχω νέα. Την πήρα στο Euro όπου δεν τη χάρηκα λόγω στρωσίματος, και πριν τους Ολυμπιακούς....τσαφ!

Kαι του undergod του ειχαν αλλαξει μια πλακετα αν θυμαμαι καλα.

Η 6500 έχει δέκτη για λήψη επίγειων καναλιών σε HD mpeg4, αλλά δεν έχει USB.

Και τα δύο άχρηστα μου φαίνονται :D
Εμένα το usb ενώ το είχα (πριν την αγοράσω) σαν ψιλοάχρηστο, μου φάνηκε τελικά πολύ χρήσιμο, μιας και που δεν έχω στήσει το htpc μου ακόμα... :damnyou:

Τίποτα μόνιμο μη φοβάστε για Burn-in. Τα όποια σημάδια φεύγουν σε δευτερόλεπτα.
Ακριβώς...

Τα μάνιουαλ για τις πλάσμα τηλεοράσεις γράφουν οτι απαιτείται ειδικός χειρισμός στην αρχή ή μήπως είναι ράδιο αρβύλα το όλο ζήτημα;
Αν είχε τόσο μεγάλη σημασία το στρώσιμο θα έπρεπε η τηλ. να συνοδεύονται οπωσδήποτε και με τα ανάλογα DVD για το στρώσιμο.
Έστω με οδηγίες.
Έχουν σχετικές οδηγίες;

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Τα μάνιουαλ για τις πλάσμα τηλεοράσεις γράφουν οτι απαιτείται ειδικός χειρισμός στην αρχή ή μήπως είναι ράδιο αρβύλα το όλο ζήτημα;
Αν είχε τόσο μεγάλη σημασία το στρώσιμο θα έπρεπε η τηλ. να συνοδεύονται οπωσδήποτε και με τα ανάλογα DVD για το στρώσιμο.
Έστω με οδηγίες.
Έχουν σχετικές οδηγίες;

Όχι.

Όλα γράφουν για προσοχή με τις στατικές εικόνες, αλλά τίποτα για στρώσιμο.

Λοιπόν έχω νέα από τη χαλασμένη μου LG... σήμερα έκλεισαν 16 μέρες και δεν είχα καμία ειδοποίηση οπότε πέρασα ο ίδιος εκ νέου από το συνεργείο της περιοχής μου. (Αλεξανδρούπολη). Μου είπε ο τεχνικός ότι του έστειλαν 3-4 πλακέτες που θεωρούσαν ότι είχαν πρόβλημα, τις άλλαξε και πάλι δε δουλέυει, άρα λέει ότι μάλλον χάλασε η οθόνη και γι' αυτό θα γίνει αντικατάσταση, επειδή δεν υπάρχει ανταλλακτικό.

Πότε θα γίνει η αντικατάσταση, δεν το ξέρω, πάντως εμένα δε με ειδοποιεί κανένας μέχρι στιγμής, μόνος μου πηγαίνω...

Θα έχω μια καινούργια λοιπόν...άντε ξανά μανά στρώσιμο... λέω αυτή τη φορά να μην τη στρώσω, και στην άλλη που την έστρωσα, το IR ήταν εξώφθαλμο...