.... σωστή φάνηκε τελικά η LG στη συμπεριφορά της.....
'Αντε καλορίζικη φίλε galanta. Τελικά η LG ανταπεξέλθηκε στο καλό της όνομα.
BTW χθες έστησα (επιτέλους) το htpc μου και είδα τα πρώτα HD στην τηλεόραση και απλά μου πέσαν οι μασέλες... :music-smiley-005:
Αυτό βέβαια που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η καθαρότητα στο desktop και γενικότερα στην χρήση pc. Παιχνίδια ακόμα δεν έχω βάλει.
Α και τώρα σας γράφω κάνοντας browsing στην οθόνη. Αυτό για τους burn in φοβικούς...
Όταν μπορέσω θα ανεβάσω φωτό με το συστηματάκι μου...
Στην native 1360Χ768 και είναι super... :2thumb22sup:Σε τι ανάλυση βλέπεις desktop φίλε? Καθαρότατα τα εικονίδια στην native 1360χ768 όντως, άλλα HD βλέπω σε 1920χ1080...
Τι λές τώρα HTPC και plasma...? Εγώ είχα ακούσει κάποιον που την συνέδεσε με το pc του και κάηκε η κάρτα γραφικών μαζί με την τηλεόραση, μάλλον από το πολύ burn in... :FSGSFGS4:Μααα... για χρήση με pc δεν είναι υποχρεωτικές οι LCD? Μπερδεύτηκα!
Τι λές τώρα HTPC και plasma...? Εγώ είχα ακούσει κάποιον που την συνέδεσε με το pc του και κάηκε η κάρτα γραφικών μαζί με την τηλεόραση, μάλλον από το πολύ burn in... :FSGSFGS4:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.