LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Παιδιά ο άνθρωπος έπαθε burn in μετα από 90' αγώνα. Αυτά δεν γίνονται... :bang:

Είτε είχε προβληματικό πάνελ, είτε...

Οντως ειναι κουφο, ισως τα σκορ απο τους αγωνες επειδη τα γραμματα ειναι ασπρα να ειναι πιο επικίνδυνα...τι να πω...

Παραμένω 3 εβδομάδες χωρίς τηλεόραση.... απλώς σας ενημερώνω, επειδή μάλλον είμαι ο πρώτος που την έστειλε για επισκευή...

Μήπως να έβαζες καμιά φωνή;

Πίεσε και τον πωλητή πράλληλα με το σέρβις, και επικοινώνησε οπωσδήποτε με την αντιπροσωπεία της LG, θα τους τρίξουν αυτοί τα δόντια.

έχω επικοινωνήσει...όχι με τον πωλητή. Με την LG. Τον πωλητή δεν τον ανακάτεψα καθόλου προς το παρόν. Ο τεχνικός μου είπε ότι σήμερα μόλις ζήτησε αντικατάσταση.

Και επίσης, ότι δεν κατάφερε να εντοπίσει το πρόβλημα (άλλαξε 3-4 πλακέτες) και ότι μάλλον (!!!) φταίει η οθόνη.

Από βδομάδα τα σπουδαία.

To καλό είναι ότι θα πάρεις καινούρια τηλεόραση.
Άλλο κακό να μη σε βρει φίλε μου!

Λοιπόν, εξελίξεις... Μόλις τώρα, στις 6 το απόγευμα, ήρθε η νέα τηλεόραση. Όλα στήθηκαν, και είναι οκ...

Σκέφτομαι σοβαρά να μην τη στρώσω όπως την προηγούμενη, που την πήγαινα λάου λάου για 220 ώρες και μετά χάλασε....

Πάντως, το έβαλα το γνωστό δισκάκι και πάλι... Τσέκαρα και τις ώρες λειτουργίας, είναι πράγματι 0.

Για να δούμε!

Άντε μπράβο! Μάλλον σωστή φάνηκε τελικά η LG στη συμπεριφορά της, χαίρομαι.

Σιδερένια και καλοθέατη!

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

.... σωστή φάνηκε τελικά η LG στη συμπεριφορά της.....

.....:SFGSFGSF:

Το σωστό να λέγεται...!!!!

galanta...καλορίζικη η καινούρια σου τηλεόραση....:aktion033:

Λοιπόν, ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμη, αλλά θέλω να πω ένα πράγμα. Η τηλεόραση που χάλασε με αυτήν που παρέλαβα, την καινούργια, έχουν αισθητά διαφορετική ευαισθησία στο IR. Ενώ η πρώτη (που χάλασε) με είχε απογοητεύσει στο θέμα αυτό, η καινούργια δείχνει πιο ανθεκτική.

Κάποιος είχε πει ότι ποικίλει από φουρνιά σε φουρνιά, και μου είχε φανεί αβάσιμο. Τώρα βλέπω διαφορά. Θα περιμένω να περάσει ο καιρός για να βγάλω συμπέρασμα. Πάντως η αρχή είναι ενθαρρυντική.

'Αντε καλορίζικη φίλε galanta. Τελικά η LG ανταπεξέλθηκε στο καλό της όνομα.

BTW χθες έστησα (επιτέλους) το htpc μου και είδα τα πρώτα HD στην τηλεόραση και απλά μου πέσαν οι μασέλες... :music-smiley-005:
Αυτό βέβαια που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η καθαρότητα στο desktop και γενικότερα στην χρήση pc. Παιχνίδια ακόμα δεν έχω βάλει.
Α και τώρα σας γράφω κάνοντας browsing στην οθόνη. Αυτό για τους burn in φοβικούς...

Όταν μπορέσω θα ανεβάσω φωτό με το συστηματάκι μου...

Last edited:

'Αντε καλορίζικη φίλε galanta. Τελικά η LG ανταπεξέλθηκε στο καλό της όνομα.

BTW χθες έστησα (επιτέλους) το htpc μου και είδα τα πρώτα HD στην τηλεόραση και απλά μου πέσαν οι μασέλες... :music-smiley-005:
Αυτό βέβαια που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η καθαρότητα στο desktop και γενικότερα στην χρήση pc. Παιχνίδια ακόμα δεν έχω βάλει.
Α και τώρα σας γράφω κάνοντας browsing στην οθόνη. Αυτό για τους burn in φοβικούς...

Όταν μπορέσω θα ανεβάσω φωτό με το συστηματάκι μου...

Σε τι ανάλυση βλέπεις desktop φίλε? Καθαρότατα τα εικονίδια στην native 1360χ768 όντως, άλλα HD βλέπω σε 1920χ1080...

Σε τι ανάλυση βλέπεις desktop φίλε? Καθαρότατα τα εικονίδια στην native 1360χ768 όντως, άλλα HD βλέπω σε 1920χ1080...
Στην native 1360Χ768 και είναι super... :2thumb22sup:

Δεν είχα τσεκάρει καν οτί παίρνει τα 1920Χ1080. Θα κάνω πείραμα στα HD...

BTW έχουν περάσει 3 ώρες που κάνω browsing και δεν έχω πάθει burn in. Ρε μήπως μου δώσανε LCD και δεν το έχω πάρει γραμμή...? :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Βρες ένα καλό δικηγόρο να σε ξεμπερδέψει.....:aetsch:

Καλημέρα..:vroam:

Μααα... για χρήση με pc δεν είναι υποχρεωτικές οι LCD? Μπερδεύτηκα!
Τι λές τώρα HTPC και plasma...? Εγώ είχα ακούσει κάποιον που την συνέδεσε με το pc του και κάηκε η κάρτα γραφικών μαζί με την τηλεόραση, μάλλον από το πολύ burn in... :FSGSFGS4:

Τι λές τώρα HTPC και plasma...? Εγώ είχα ακούσει κάποιον που την συνέδεσε με το pc του και κάηκε η κάρτα γραφικών μαζί με την τηλεόραση, μάλλον από το πολύ burn in... :FSGSFGS4:

:flipout:

Και εγώ την έχω ξετινάξει την 42PX80 με web browsing, παιχνίδια και ματρόσκες και μέχρι στγμής μια χαρά. Μάλλον είναι προβληματική...