LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Ωραία... και να πάρω την 6000 ή την 6500? Χθες έλεγαν στην τηλεόραση οτι θα γίνουν ψηφιακά τα κανάλια, αυτό σημαίνει οτι θα παίζουν HD? Δηλαδή θα χρησιμεύσει η extra λειτουργία της 6500?

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Ωραία... και να πάρω την 6000 ή την 6500? Χθες έλεγαν στην τηλεόραση οτι θα γίνουν ψηφιακά τα κανάλια, αυτό σημαίνει οτι θα παίζουν HD? Δηλαδή θα χρησιμεύσει η extra λειτουργία της 6500?
Σε 15 χρόνια μπορεί και να έχουμε ψηφιακό σε όλη την χώρα. Το HD δεν ξέρω αν το προλαβαίνουμε... :rolleyes:

Για μένα χτύπα την 6000 που έχει και την usb είσοδο.

Thanks.
Είχα LG μέχρι τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Θα την ξαναπροτιμήσω.

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Καλη μέρα σε ολους!

Eνδιαφερομαι για plasma tv 50 ειμαι μεταξη της LG50 PG6000 και της
samsung A457 η Α656

πια μου προτεινετε; με ενδιαφερει πρωτιστος να εχω οσο το δυνατον καλυτερη αποδοση σε αγωνες ποδοσφαιρου και μπασκετ (προκειται για
καφετερια)..

ευχαριστω εκ' των προτερων.

Επιτέλους ήρθε η ώρα, το WAF με κάποιο μαγικό τρόπο (πρηξαρχιδίνη) ανέβηκε οπότε σε συνδυασμό με τις νέες μειωμένες τιμές που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, έβαλα παραγγελία για μια 50PG6000 και απο αύριο θα είμαι σε αναμένα κάρβουνα για την παραλαβή! θα δακρυσω, επιτέλους βγαίνω απο το club των αναποφάσιστων!

Επιτέλους ήρθε η ώρα, το WAF :violent-smiley-030: με κάποιο μαγικό τρόπο :argue: ανέβηκε οπότε σε συνδυασμό με τις νέες μειωμένες τιμές που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, έβαλα παραγγελία για μια 50PG6000 :award: και απο αύριο θα είμαι σε αναμένα κάρβουνα για την παραλαβή! θα δακρύσω, επιτέλους βγαίνω απο το club των αναποφάσιστων! -bye-

Καλη μέρα σε ολους!

Eνδιαφερομαι για plasma tv 50 ειμαι μεταξη της LG50 PG6000 και της
samsung A457 η Α656

πια μου προτεινετε; με ενδιαφερει πρωτιστος να εχω οσο το δυνατον καλυτερη αποδοση σε αγωνες ποδοσφαιρου και μπασκετ (προκειται για
καφετερια)..

ευχαριστω εκ' των προτερων.

Εφοσον την θελεις για θεαση αγωνων thn Lg δηλαδη πλασμα .

Εφοσον την θελεις για θεαση αγωνων thn Lg δηλαδη πλασμα .
akishellas κατ αρχην ευχαριστω για την απαντηση,

Εχω μια απορεια, θεωρεις οτι μονο η LG ειναι plasma , ωμος στο eshop και στο σαιτ της samsung αγγλιας αναφερεται ξεκαθαρα στα παραπανω μοντελα της samsung ως τηλεορασεις plasma.. και αυτο που με προβληματισε ειναι ενα νεο συστημα που φερουν για να αποφευχθει το burn in.. πιστευω οτι και κατι αντοιστιχο θα εχει και η LG στην οποια τεινω να καταληξω..(λογω αντιπρωσοπειας απ αυτα που εχω διαβασει στο forum..)

ps: γ αυτο δεν μου απαντουσε κανενας; ειπαμε νεος..αλλα δεν φταιω εγω

Σωστά, και οι δύο είναι πλάσμα και πολύ καλές.

Όποια και να διαλέξεις δεν θα χάσεις, πάρε την φθηνότερη ή αυτήν που θα βρεις σε μαγαζί που εμπιστεύεσαι για after-sale support.

O Χριστός και ο Απόστολος, holy mother cow, η τηλεόραση ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Μόλις την έστησα και έχω πάθει σοκ. Θα της βάλω το γνωστό DVD σε λίγο για την ώρα NOVA σε Zoom 1, Cinema Mode και ΣΟΚ! Μαμάει. Πληροφοριακά την τσίμπησα απο www.avoutlet.gr Ήρθε σε μια μέρα. Άψογη εξυπηρέτηση και super τιμή. Η γυναίκε έχει πάθει 45 σοκ απο το μέγεθος. χεχε. παντόφλα ΟΛΕ! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Καλορίζικη και πολλές χαρούμενες ώρες μπροστά της... :a0210:

BTW και εγώ από το ίδιο μαγαζί την είχα πάρει. Και σε εμένα είχε έρθει σε μια μέρα και με καλή τιμή. Μπράβο τους.

Πρώτες εντυπώσεις:

• Το μέγεθος είναι δύσκολο να το χωνέψω, η τηλεόραση είναι μεγάλη!
  • Οι ατέλειες της SD είναι εμφανείς, η CRT δεν έχει ανταγωνισμό αλλά βλέπεις απροβλημάτιστα
  • Nova: O Dreambox δείχνει καλά σε ταινίες (χτες Skrek έπαθα πλάκα με την ποιότητα), Nova Sports για παντόφλες καιρός να γραφτώ στο petition
  • DVD δεν ενθουσιάστηκα με σύνδεση SCART, μάλλον θα δοκιμάσω component που έχει έξοδο το player αλλά σίγουρο επόμενο βήμα η αγορά νέας πηγής με HDMI
  • Τα χρώματα δείχνουν πολύ φυσικά και το μαυρο της για την ώρα μου αρέσει αλλα δεν έχω παίξει και με τις ρυθμίσεις, DVD στρωσίματος απο τις 8 το πρωι και θα το αφήσω μέχρι το βράδυ.
  • Είναι πολύ όμορφη τηλεόραση
  • Θα τη κρεμάσω (που έλεγε και η διαφήμιση) για να αυξήσω λίγο την απόσταση θέασης, τα 3,5 μέτρα είναι οριακά για 50αρα (για την ώρα)
  • Σε σχέση με κάτι LCD που έχω δεί σε φίλους (Sammy R86), Sony W4000 νομίζω οτι είναι άλλη κλάση
  • 2 άτομα που εχουν μεγάλες CRT έπαθαν ΗΤΤΑ οταν την είδαν για λίγο και αυτοπροσκαλέστηκαν για όλες τις μπάλες/μπάσκετ που προκειται να παίξουν φέτος :flipout: καθε μερα θα με πρήζουν, τη βλέπω την δουλειά
  • Μπορω και βλέπω πολύ ανετα υπο μεγάλες γωνίες, απο μπαλκόνι αλλά και την κουζίνα
  • Holy shit παιδιά αξίζει κάθε cent της και η τιμή πλέον είναι πολυ ελκυστική για να το σκέφτεται κανεις.
  • ΣΤΑ + η γυναίκα μου την φοβάται! lol
  • Χρειάζομαι νέο έπιλο, AV, Ηχεία, Player κλπ κλπ :deal:

Φίλε στέκει από τη μια να λες έχει ατέλειες σε sd και από την άλλη ότι έπαθαν ήττα οι φίλοι που έχουν crt.
Έχω κι εγώ καταλήξει να πάρω αυτή αλλά περιμένω το φίλο underdog που την έχει
να μου γράψει τι παίζει με εικόνα από pc (όχι παιχνίδια μόνο ταινίες) άσε που η αναμονή για την 7000 κοντεύει στο τέλος της.

Φίλε στέκει από τη μια να λες έχει ατέλειες σε sd και από την άλλη ότι έπαθαν ήττα οι φίλοι που έχουν crt.

Μάλλον λόγω μεγέθους εννοεί ο φίλος μας. Είπαμε, size matters!!!!!!!

Στο επίσημο site της LG αναφέρεται ότι είναι 1366*768p

Η PX είναι 1024*768.

Παίζει αυτό κανένα ρόλο όταν η τηλεόραση παίζει HD?

P.S

Αμαν με την PG7000 πότε θα έρθει επιτέλους για να δούμε τι θα πάρουμε!!!