LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E

Η τελεια τηλεοραση plasma εχει panel Panasonic με σχεδιασμο και ευκολιες Samsung σε τιμη LG...:award:

+ χωρίς το Burn in των πλάσμα,κατά τα άλλα συμφονώ πλήρως με τον προλαλήσαντα.

παιδια κι εγω για panasonic πηγαινα αλλα δυστυχώς έκανα μια υποχώρηση για χάρη του design και πηρα LG. Επίσης σημαντικός παράγοντας υπήρξε και το θέμα εγγυσησης γιατί είμαι επαρχία και η Lg έχει το κορυφαίο. + οτι την βρήκα έστω και 150 φθηνότερα (ναι μ αυτήν παίρνεις και ένα media player)

Απάντηση: Re: LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

παιδια κι εγω για panasonic πηγαινα αλλα δυστυχώς έκανα μια υποχώρηση για χάρη του design και πηρα LG. Επίσης σημαντικός παράγοντας υπήρξε και το θέμα εγγυσησης γιατί είμαι επαρχία και η Lg έχει το κορυφαίο. + οτι την βρήκα έστω και 150 φθηνότερα (ναι μ αυτήν παίρνεις και ένα media player)

Εγώ πάντως δεν θα άφηνα την ποιότητα εικόνας για το design,και εάν ήθελα design Θα έπαιρνα Samsung.

Από θερμοκρασίες πώς συμπεριφέρεται η LG ?
H Panasonic που έχω είναι πιό κρύα και απο CRT.
Ενας απο τους λόγους που την επέλεξα ήταν ότι είναι χοντρή και κρύα.
Φοβάμαι τους συμβιβασμούς που κρύβονται πίσω απο ένα slim design...

χοντρή δεν την λες πάντως,9 εκατοστά πρέπει να είναι και η LG 6-7.Η panasonic έχει και ανεμιστήρες.

Last edited:
Απάντηση: Re: LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

Δεν έχει ανεμιστήρες η S20...

Από την G20 και πάνω πρέπει να έχουν ανεμιστήρες να φανταστώ;

H VT20 και η V20 έχουν ανεμιστήρες φέτος.

Μέχρι και την G20, φουρ-φουρ γιοκ... :flipout:

Re: Απάντηση: LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

Για plasma δεν θα πάρεις lg ή samsung,όπως και να το κάνουμε δεν φτάνουν τις panasonic.Και αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει ο κάθε ένας μας.Και plasma δεν μπορείς να τις συγκρίνεις στο κατάστημα,αφενός για τον φωτισμό,αφετέρου δεν ξέρεις τι ρυθμίσεις έχουν βάλει,εάν τις έχουν στρώσει κτλπ.

Αρκετά προκατειλημμένο σε βλέπω με την LG. Σίγουρα στο κατάστημα δεν μπορείς να κάνεις τις καλύτερες συγκρίσεις αλλά που αλλού θα βρεις όλα τα μοντέλα μαζεμένα.
Εγώ δεν νομίζω η διαφορά εικόνας να αξίζει τα 150. Αυτό που με επηρεάζει περισσότερο στο δίλημμα είναι η μεγαλύτερη αντοχή στο IR της pan. Σαν design προσωπικά δεν το συζητώ η Lg φέτος τόσο σε plasma και ιδίως σε LCD είναι αρκετά μπροστά.

Δεν είμαι προκατειλημένος με τις LG αλλά πως να το κάνουμε,η κάθε εταιρία είναι καλή σε ένα τομέα,δεν μπορεί παντού να είναι τέλεια,η LG είναι καλή στις lcd,και ο σχεδιασμός πάλι δεν αγγίζει Samsung,οι Panasonic είναι καλές στις Plasma,και έχουν ποιοτικότερη εικόνα.Αυτή είναι εικόνα αυτήν την στιγμή.

Δεν αμφιβάλω ότι η Panasonic είναι η καλύτερη εταιρία σε plasma μετά την αποχώρηση της pioneer αλλά εδώ ψάχνουμε το best value for money και νομίζω ότι οι U20-S20 και PK550 είναι αρκετά κοντά στα 750 με 900 ευρώ. Φαίνετε νομίζω και από τους κατόχους τον παραπάνω μοντέλων. Στις Samsung δεν βλέπω αντίστοιχη κίνηση.

Re: Απάντηση: Re: LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

Εγώ πάντως δεν θα άφηνα την ποιότητα εικόνας για το design,και εάν ήθελα design Θα έπαιρνα Samsung.

Αναγκαστικά φίλε μου έκανα εις γνώση μου την υποχώρηση γιατί εκεί που θα την βάλω η panasonic Με την βάση της βγαίνει μπροστά απο τον τοίχο 14cm ενώ η Lg 6. Βέβαια για να πω και την αλήθεια βασικός παράγοντας επίσης ήταν και το θέμα εγγύησης και αντι/πειας αφού είμαι Κρήτη και όχι Αθήνα και στην περίπτωση της Pan αν (λέμε αν ) πάθαινα κάτι θα δυσκολευονταν τα πράγματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 50PK550 ή Panasonic TX P50S20E ?

Αναγκαστικά φίλε μου έκανα εις γνώση μου την υποχώρηση γιατί εκεί που θα την βάλω η panasonic Με την βάση της βγαίνει μπροστά απο τον τοίχο 14cm ενώ η Lg 6. Βέβαια για να πω και την αλήθεια βασικός παράγοντας επίσης ήταν και το θέμα εγγύησης και αντι/πειας αφού είμαι Κρήτη και όχι Αθήνα και στην περίπτωση της Pan αν (λέμε αν ) πάθαινα κάτι θα δυσκολευονταν τα πράγματα.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές,το πλάνο αγοράς plasma χωρίζεται σε 3 κατηγορίς,Panasonic=ποιότητα εικόνας,Samsung σχεδιασμός,ευκολίες κτλπ,LG value for money.Διαλέγεις και παίρνεις.