Λοιπόν από χτες τοποθετήθηκε η νέα τηλεόραση στη θέση της!!!
Ταλαιπωρήθηκα αρκετά καθώς έμεινα χωρίς τηλεόραση για πάνω απο 10 μέρες αλλα ευτυχώς η αντικατάσταση με καινούργια έγινε, και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο Λουκα του καταστήματος ΜΜ ο οποίος ανέλαβε προσωπικά να με εξυπηρετήσει, καθώς λόγω παρέλευσης του 7ημερου DOA της LG ανέλαβε να γίνει αντικατάσταση και οχι επιδιόρθωση (βέβαια το κατάστημα είχε 14 μέρες DOA)! Από το σέρβις της LG πληροφορήθηκα επίσης και για βλάβη και στο τροφοδοτικό και ευτυχώς που την επέστρεψα πίσω!!!:hmmmm2:
Αυτή τη φορά ζήτησα να ανοιχτεί και να δοκιμαστεί η τηλεόραση πριν την παραλαβή.Ο υπάλληλος ήταν πρόθυμος και μάλιστα την ψάξαμε μαζί μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.Η ομοιομορφία του πάνελ είναι πάρα πολύ καλή σε near black (όχι τέλεια αλλά καμία σχέση με την προηγούμενη), χωρίς vertical banding και ανομοιομορφία φωτισμού σε όλο το πάνελ. Δεν εχω προλαβει ακομα να ρυθμισω την εικονα στα δικα μου γουστα αλλα στο cinema και το expert mode η τηλεοραση δειχνει πολυ καλα! Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά!
Τι σημαίνει vertical banding ? (Χαζός)
Είμαι ανάμεσα στην 910 ή 930 ποιά λέτε ;
Μη σε ανησυχει.
Κανενα απο τα 2 μοντελα δεν εχει θεμα με vertical banding.
Απο οσα εχω δει, ακουσει και διαβασει τα 2 μοντελα πρεπει να ειναι πολυ κοντα σε ολα. Δεν εχω μαθει για καποια ουσιωδη διαφορα. Ισως μονο το λειτουργικο που στην 910 ειναι πιο φρεσκο (αν και η LG αναβαθμισε και αυτο της 930 με firmware update). Δες τα και τα 2 απο κοντα και αν δε δεις διαφορες στην εικονα (που μαλλον δε θα δεις), παρε οποια βρεις πιο φτηνη, ή οποια σου αρεσει περισσοτερο σα σχεδιασμος.
Την 910 την δίνει 1689 σε 30 άτοκες αλλά επειδή δεν είναι ετοιμοπαραδοτη προτείνει την 930 1540 αλλά της έκθεσης που παίζει στο κατάστημα από Νοέμβρη. Μια διαφορά είναι ότι η 930V έχει 40W ήχο και η 910V έχει 20W
ποιος τη δινει 1689 ?
Εγω προτιμησα την 910 , κυριως για το νεοτερο software και γατι εχει λυσει το θεμα με τη (μικρη) κιτρινιλα που εχει η 930 σε πλαγια θεαση.
ΥΓ... στη Κρητη ειναι αυτοι που λες ;
Μη σε ανησυχει.
Κανενα απο τα 2 μοντελα δεν εχει θεμα με vertical banding.
Απο οσα εχω δει, ακουσει και διαβασει τα 2 μοντελα πρεπει να ειναι πολυ κοντα σε ολα. Δεν εχω μαθει για καποια ουσιωδη διαφορα. Ισως μονο το λειτουργικο που στην 910 ειναι πιο φρεσκο (αν και η LG αναβαθμισε και αυτο της 930 με firmware update). Δες τα και τα 2 απο κοντα και αν δε δεις διαφορες στην εικονα (που μαλλον δε θα δεις), παρε οποια βρεις πιο φτηνη, ή οποια σου αρεσει περισσοτερο σα σχεδιασμος.
ειναι διαφορετικη η βαση... η παλια ειναι πιο ωραια (της 930).
Για το Kuro ??
![]()
Αυτή τη βάση έχω για την Kuro , νομίζω θα κάνω δουλειά και με την LG ε;
Ίσως δεν φαίνεται καλά, άσε θα βάλω μια πιο χαρακτηριστική φ.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
![]()
Αυτό εννοώ. Ορίστε έφυγε η Kuro κι έρχεται η 910 !
Κάνει ε, μη μου πεις.
ΥΓ: Για κάποιον που ρώτησε, όχι, δεν χρειάζεται ειδική βάση τοίχου, είναι συμβατή με VESA...
http://avclub.gr/forum/showthread.p...Σχόλια?p=1057546986&viewfull=1#post1057546986400x400 θέλει (340 είναι η κάθετος, 200 η οριζόντιος πάνω, 195 κάτω)...