a_headjohn
Established Member
- 6 August 2008
- 246
ρε παιδια επειδη εχω βρει μτχ την 930 εχει καποιο θεμ αμε τα pixel ειναι λιγο μεγαλα περιεργα ή μου φενετε ?
ναι πλασμα εχω , ακομη και απο αποσταση μου φενεται λιγο περιεργη στο θεμα πιχελ , σε σχεση με την 910 στο ιδιο θεμα εχουν διαφορα ?
Δηλαδή τι διαφορά έχουν στο μέγεθος τα πιξελ μιας FullHD πλάσμα με μια fullHD Oled; Αυτό πρώτη φορά το ακούω...Όχι βρε μια χαρά είναι, έτσι είναι τα pixel. Μήπως είχες Plasma πριν ;
Δηλαδή σε ένα πάνελ ανάλυσης 1920X1080 100 ιντσών με ένα πάνελ ίδιας ανάλυσης 40 ιντσών τα πίξελ έχουν το ίδιο μέγεθος?Δηλαδή τι διαφορά έχουν στο μέγεθος τα πιξελ μιας FullHD πλάσμα με μια fullHD Oled; Αυτό πρώτη φορά το ακούω...
Ας δει ο φίλος, αν δε το έχει ήδη ελέγξει, μήπως η Oled είναι σε κάποιο mode μεγένθυσης του κάδρου, διότι αλλιώς διαφορά μεγέθους στα πιξελ ΔΕΝ υπάρχει, αν μιλάμε για ίδιας ανάλυσης πάνελ.
Δηλαδή τι διαφορά έχουν στο μέγεθος τα πιξελ μιας FullHD πλάσμα με μια fullHD Oled; Αυτό πρώτη φορά το ακούω...
Ας δει ο φίλος, αν δε το έχει ήδη ελέγξει, μήπως η Oled είναι σε κάποιο mode μεγένθυσης του κάδρου, διότι αλλιώς διαφορά μεγέθους στα πιξελ ΔΕΝ υπάρχει, αν μιλάμε για ίδιας ανάλυσης πάνελ.
Δηλαδή σε ένα πάνελ ανάλυσης 1920X1080 100 ιντσών με ένα πάνελ ίδιας ανάλυσης 40 ιντσών τα πίξελ έχουν το ίδιο μέγεθος?
Πως γίνετε αυτό?
Το ένα έχει μήκος 4μ πχ και το άλλο 1μ τα πίξελ είναι ίδια σε αριθμό και σε μέγεθος όπως αναφέρεις , τι μαγικά χρησιμοποιούν οι εταιρίες και συμβαίνει αυτό?
Έχω καταλάβει κάτι λάθος?
Ακριβώς και βέβαια μια διαφορά όπως είπες ακόμα και 10 - 12 ιντσών μεγαλύτερη σε ίδια απόσταση , δε δημιουργεί καμία διαφορά στο μάτι αν μιλάμε για 2μ και άνω.σωστα τα λες αλλα ο φιλος μας ειχε πλασμα οποτε ειναι απο 42 ιντσες περιπου και πανω και συγκρινει την oled που ειναι στανταρ σε 55..βαλε και 4μ αποσταση δεν νομιζω οτι ειναι τοση η διαφορα σε μεγεθος πανελ...ο leonid πιστευω οτι εννουσε ιδια αναλυση με ιδιο μεγεθος πανελ...
Pixel έδειχναν - δείχνουν και αυτές, με τη διαφορά ότι εκείνα ήταν - είναι αυτόφωτα, σε αντίθεση με τις lcd.Οι Plasma απ ότι θυμάμαι δεν έδειχναν pixels, αντίθετα με τις LCD - LED - OLED
Ειδα πριν λιγο για πρωτη φορα την 930 στον Κωτσοβολο Χανιων (1.999 )
Ο ευγενεστατος υπαλληλος μου ειπε οτι δεν ασχολειται κανεις με ρυθμισεις και οι τηλεορασεις παιζουν ουσιαστικα με out of the box ρυθμισεις.
Ο λογος που τον ρωτησα ηταν η εικονα της που υστερουσε σε φυσικοτητα απο μια Samsung 55 (νομιζω μοντελο 7500) διπλα της αλλα και γενικα απο πολλες αλλες κοντα της, σαν να ηταν στο dynamic αν μπορω να το περιγραψω καπως...επισης "πρασινιζε" εντονα. Το υλικο ηταν 1080p οπως μου ειπαν. Σαν αισθηση τελος ειχα οτι βλεπω εικονα lcd ενω περιμενα πιο plasma, ισως λανθασμενα.
Καταλαβαινω οτι ο χωρος και οι συνθηκες δεν ειναι ιδανικες αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατοχους της αν η πρωτη εικονα που ειδαν (πριν κανουν οποιαδηποτε ρυθμιση) ηταν αυτο που περιμεναν η απειχε αρκετα απο την εικονα που βλεπουν μετα τις ρυθμισεις τους.
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.