LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δηλαδή ειναι καλύτερη απο lcd σε κίνηση και χειρότερη απο plasma ; εγω που πήγα και τσεκαρα απο κοντα με στικακι δεν μπορω να πω πως παρατήρησα κατι ενοχλητικό ή τουλάχιστον στο μαγαζι. (εχω plasma panasonic gt50)

σε σκηνές που το πλάνο παρακολουθεί κάποιο θέμα, πχ έναν άνθρωπο που κινείται αλλά παραμένει σε σταθερό σημείο στο πλάνο, το background κινείται εμφανώς καρέ-καρέ. σε άλλες σκηνές με κίνηση διακρίνεται λιγότερο.

Σε ταινίες ή σε βίντεο; (Στα 24p ή σε 50/60i; )

Σε ταινίες ή σε βίντεο; (Στα 24p ή σε 50/60i; )

δεν έχω παρατηρήσει για να είμαι ειλικρινής.
Βλέπω μόνο τηλεοπτικό σήμα, NETFLIX μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής και streamάρω καμιά ταινία από PLEX.

σε σκηνές που το πλάνο παρακολουθεί κάποιο θέμα, πχ έναν άνθρωπο που κινείται αλλά παραμένει σε σταθερό σημείο στο πλάνο, το background κινείται εμφανώς καρέ-καρέ. σε άλλες σκηνές με κίνηση διακρίνεται λιγότερο.
Χρειάζεται ρύθμιση η τηλεόραση, δε δικαιολογείται αυτό που λες με τίποτα.

ειναι λιγο άσχετη η ερώτηση αλλα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης εγγύησης απο την lg? ξερω πως την επεκτάση τη δίνει καθε καταστημα. ενδιαφέρομαι για αυτην την tv και την εχω βρει σε σουπεε τιμουλα αλλα ειχα καλομαθει με την 5 ετη εγγύηση που ειχα με την τελευταία tv

Προφανώς ήταν προσφορές για πολύ λίγα κομμάτια.

Ηδη τώρα υπάρχουν τηλεοράσεις σε προσφορά με 1 ή 2 τεμάχια διαθέσιμα

Ναι δυστηχως...το άφησα και εγω να το σκεφτω λιγο μεχρι αυριο και πεταξε..

Εγώ θα πάω να ρωτήσω και στο κατάστημα γιατί μου ήρθε μήνυμα όλε οι tv μέχρι Κυριακή 20% εκτύπωση και από ότι βλέπω την 910 την έχει ακόμα 1839 στο site. ενώ θα έπρεπε να είναι 1599. Την έχω βρει βεβαια 1550 αλλου άλλα για το γαμώτο θα πάω να ρωτησω.

Εγώ θα πάω να ρωτήσω και στο κατάστημα γιατί μου ήρθε μήνυμα όλε οι tv μέχρι Κυριακή 20% εκτύπωση και από ότι βλέπω την 910 την έχει ακόμα 1839 στο site. ενώ θα έπρεπε να είναι 1599. Την έχω βρει βεβαια 1550 αλλου άλλα για το γαμώτο θα πάω να ρωτησω.

μαλλον βαλανε κραχτη 1-2 κομματια και μετα αυξησαν τις τιμες...ελεος

Παιδιά η τακτική είναι απλή με αυτές τις προσφορές, print screen και με την εκτύπωση στα χέρια πηγαίνεις στο κατάστημα. Ζητάς υπεύθυνο και ευγενικά τους λες ότι σε αυτή την τιμή προσφοράς αγοράζω τώρα την tv. Στις περισσότερες περιπτώσεις εννοείται κρα κάνουν να πουλήσουν και να κρατήσουν πελάτη.

Δεν κρατησα Printscreen, ε λεω θα ισχυει και αυριο...τεσπα την επομενη φορα

πηγα public και τους λεω πως εχω ενα mail που λεει -20% στις tv. μου λεει ναι αλλα εγινε καποιο λάθος .βεβαι πριν 2 μερες ειχα περάσει και μου λεει εσυ δεν ενδιαφέρεσαι για την 910. να δω τι μπορω να κανω λεει γιατι δικο μας λαθος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

του ειπα πως και άλλοι την ειδαν 1599 και τέτοια μου λεει δώσε μου τηλ να σε παρω να δω τι μπορω να κανω. πάντως πιστεύω αν το πιέσεις κάποιος μπορεί να την πάρει στα 1600. αν έχει ακόμα το mail στο λογαριασμό του

NETFLIX μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής και streamάρω καμιά ταινία από PLEX.

Σε αυτή τη λειτουργία η τηλεόραση (όπως όλες άλλωστε) δεν υποστηρίζει σωστή απεικόνιση των 24p. Για να μην βλέπεις telecine judder, ενεργοποίησε το frame interpolation (TruMotion) ή χρησιμοποίησε εξωτερικό player. Επίσης, δώσε μας ημερομηνία αγοράς για να σε βάλουμε στη λίστα... :p -bye-

δηλαδή ειναι καλύτερη απο lcd σε κίνηση και χειρότερη απο plasma ; εγω που πήγα και τσεκαρα απο κοντα με στικακι δεν μπορω να πω πως παρατήρησα κατι ενοχλητικό ή τουλάχιστον στο μαγαζι. (εχω plasma panasonic gt50)

Σε σχέση με την GT50 είναι εφάμιλλη με υλικό 24/50Hz, χειρότερη με υλικό 60Hz...

να συμπληρώσω πως μετα απο τηλ επικοινωνία απο public μου κανανε προσφορά τα 5 χρονια εγγύηση και τιμη 1839.

Η μαμά lg δίνει την επέκταση εγγύησης στα 249 ευρώ. Όποτε χοντρικά στη δίνουν 1600 + το κόστος επέκτασης εγγύησης. Καλή τιμή και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αρκεί να μην αλλάξουν την ολεντ με καμιά lcd, όπως κάνει η σάμσουνγκ στους κατόχους πλάσμα. Που τους δίνει την (κακή) 6800.