σε σκηνές που το πλάνο παρακολουθεί κάποιο θέμα, πχ έναν άνθρωπο που κινείται αλλά παραμένει σε σταθερό σημείο στο πλάνο, το background κινείται εμφανώς καρέ-καρέ. σε άλλες σκηνές με κίνηση διακρίνεται λιγότερο.
Σε ταινίες ή σε βίντεο; (Στα 24p ή σε 50/60i; )
Χρειάζεται ρύθμιση η τηλεόραση, δε δικαιολογείται αυτό που λες με τίποτα.σε σκηνές που το πλάνο παρακολουθεί κάποιο θέμα, πχ έναν άνθρωπο που κινείται αλλά παραμένει σε σταθερό σημείο στο πλάνο, το background κινείται εμφανώς καρέ-καρέ. σε άλλες σκηνές με κίνηση διακρίνεται λιγότερο.
Εγώ θα πάω να ρωτήσω και στο κατάστημα γιατί μου ήρθε μήνυμα όλε οι tv μέχρι Κυριακή 20% εκτύπωση και από ότι βλέπω την 910 την έχει ακόμα 1839 στο site. ενώ θα έπρεπε να είναι 1599. Την έχω βρει βεβαια 1550 αλλου άλλα για το γαμώτο θα πάω να ρωτησω.
σε σκηνές που το πλάνο παρακολουθεί κάποιο θέμα, πχ έναν άνθρωπο που κινείται αλλά παραμένει σε σταθερό σημείο στο πλάνο, το background κινείται εμφανώς καρέ-καρέ. σε άλλες σκηνές με κίνηση διακρίνεται λιγότερο.
NETFLIX μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής και streamάρω καμιά ταινία από PLEX.
δηλαδή ειναι καλύτερη απο lcd σε κίνηση και χειρότερη απο plasma ; εγω που πήγα και τσεκαρα απο κοντα με στικακι δεν μπορω να πω πως παρατήρησα κατι ενοχλητικό ή τουλάχιστον στο μαγαζι. (εχω plasma panasonic gt50)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.