Επίσης, ποιός είπε ότι η 930 είναι πιο όμορφη από την 910 ? Τι βλακείες είναι αυτές , ίδιες είναι !
JL σε ευχάριστο πολύ! Όσον αφορά το πρόβλημα που έχω είναι σε όλα τα κανάλια της Digea στις εναλλαγές πλάνων. Σε ταινίες, 3d ,YouTube, smart share είναι όλα τέλια!!
Καλησπέρα παιδία, εντελή βρήκα άκρη με αυτό το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω στο post (όταν παρακολουθώ ταινία η σίριαλ το άσπρο στης αλλαγές πλάνου γκριζάρει και δεν είναι τόσο καθαρό) .
Σας κανό copy paste αυτολεξεί όλη την παράγραφο στα αγγλικά για να μπορέσω να βοηθήσω όλα τα παιδιά που έχουν την ιδία απορία με εμένα!!
As with other OLED TVs, the LG 55EG9100's luminosity changes depending on what is displayed on the screen. This is called ABL (Automatic Brightness Limiter) and it cannot be disabled. When a small white square is displayed, and with 'OLED Light' to the max, it is able to attain a brightness of 336.4 cd/m2. However, it cannot maintain that luminosity on a fully bright screen - it drops to 80.63 cd/m2. More on this in the Q&A section of our review. For HDR, what this means is the luminosity of the highlights will change drastically depending on the scene.
Όλο το review μπορείτε να το βρείτε εδώ --- http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/eg9100
οποτε αμα θελουμε να το μετριασουμε λιγο το θεμα πρεπει να μην εχουμε στο 100 % το led light. παντος θα το παρακολουθησω το θεμα γιατι δεν βλεπω να το κάνει στα καναλια και οταν παιζω game απο το pc . εγω παντως δεν μιλαω για γενικη πτωση φωτεινότητας αλλα ακομα και σε σκοτεινές σκηνές σαν να γκριζιζει το μαυρο
Βλακειες ε?
Προσπαθω, αλλα οσο και να τις κοιταω δε μου φαινονται ιδιες...
![]()
![]()
Τελειως διφορετικη βαση, διαφορετικη "πλατη", κ.ο.κ
Μπορει η απαντηση να βρισκεται σε μια απο τις 46 σελιδες του νηματος αλλα συγνωμη, θα ρωτησω: Ποια βαση τοιχου ειναι καταλληλη για αυτη τη τηλεοραση;
Καλώς να την δεχτείς, 400x400 θέλει (340 είναι η κάθετος, 200 η οριζόντιος πάνω, 195 κάτω)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.