LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

JL σε ευχάριστο πολύ! Όσον αφορά το πρόβλημα που έχω είναι σε όλα τα κανάλια της Digea στις εναλλαγές πλάνων. Σε ταινίες, 3d ,YouTube, smart share είναι όλα τέλια!!

Επίσης, ποιός είπε ότι η 930 είναι πιο όμορφη από την 910 ? Τι βλακείες είναι αυτές , ίδιες είναι !

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης, ποιός είπε ότι η 930 είναι πιο όμορφη από την 910 ? Τι βλακείες είναι αυτές , ίδιες είναι !

Βλακειες ε?
Προσπαθω, αλλα οσο και να τις κοιταω δε μου φαινονται ιδιες...

LG-55EC930V-resized.jpeg

1329217.jpg

Τελειως διφορετικη βαση, διαφορετικη "πλατη", κ.ο.κ

Εγώ την έχω κρεμάσει στον τοίχο, δεν έχω προσέξει τη βάση. Από πίσω λευκή, εντάξει θα προτιμούσα μαύρη. Η κυρτότητα τους πάντως ίδια !

JL σε ευχάριστο πολύ! Όσον αφορά το πρόβλημα που έχω είναι σε όλα τα κανάλια της Digea στις εναλλαγές πλάνων. Σε ταινίες, 3d ,YouTube, smart share είναι όλα τέλια!!

εγώ πάλι το έχω στα σίριαλ και στις ταινίες απο τον media player. Την μια είναι όλα τέλια και την άλλη το μαύρο γκρι......

εκανα φορματ στο pc και με φρέσκια εγκατάσταση δοκίμασα παιχνίδια και έμεινα πολυ ευχαριστημένος σε σχεση με το πως παιζει στην monitor του pc. βεβαια δεν ξερω αν έπαιξε ρολο που εβαλα τα hz στο 50 και οχι 59.9 που εχει επιλογή. καπου ειχα διαβάσει πως εχει προβλημμα με τα 60 zh απο εξωτερική πηγή.

Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι όταν κάνω miracast το κινητό μου στη τηλεόραση μετά χαλάει η εικόνα. Τότε μου δείχνει το μαύρο γκρι.
Πρέπει να κάνω reset τις ρυθμίσεις στην εικόνα για να στρώσει. Μόνο τότε πάντως το έχω παρατηρήσει.
Προφανώς κάποιο bug φαντάζομαι.

Καλησπέρα παιδία, εντελή βρήκα άκρη με αυτό το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω στο post (όταν παρακολουθώ ταινία η σίριαλ το άσπρο στης αλλαγές πλάνου γκριζάρει και δεν είναι τόσο καθαρό) .
Σας κανό copy paste αυτολεξεί όλη την παράγραφο στα αγγλικά για να μπορέσω να βοηθήσω όλα τα παιδιά που έχουν την ιδία απορία με εμένα!!

As with other OLED TVs, the LG 55EG9100's luminosity changes depending on what is displayed on the screen. This is called ABL (Automatic Brightness Limiter) and it cannot be disabled. When a small white square is displayed, and with 'OLED Light' to the max, it is able to attain a brightness of 336.4 cd/m2. However, it cannot maintain that luminosity on a fully bright screen - it drops to 80.63 cd/m2. More on this in the Q&A section of our review. For HDR, what this means is the luminosity of the highlights will change drastically depending on the scene.

Όλο το review μπορείτε να το βρείτε εδώ --- http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/eg9100

ααα το ABL εννοούσες.... δεν είναι πρόβλημα ακριβώς αλλά είναι αλήθεια ότι όποιος πάει να πάρει oled tv τουλάχιστον μέχρι σήμερα πρέπει να το ψάξει και να το γνωρίζει ίσως το μοναδικό μειονέκτημα των oled. Αν και μένα δεν με χει ενοχλήσει σχεδόν ποτέ αλλά είναι αλήθεια όσο περισσότερο λευκό υπάρχει στην οθόνη πέφτει η φωτεινότητα της.... στο μόνο σημείο πάντως που κάνει μπαπ είναι στον browser που το λευκό είναι παντού κ κάνει μπαμ.

οποτε αμα θελουμε να το μετριασουμε λιγο το θεμα πρεπει να μην εχουμε στο 100 % το led light. παντος θα το παρακολουθησω το θεμα γιατι δεν βλεπω να το κάνει στα καναλια και οταν παιζω game απο το pc . εγω παντως δεν μιλαω για γενικη πτωση φωτεινότητας αλλα ακομα και σε σκοτεινές σκηνές σαν να γκριζιζει το μαυρο

Καλησπέρα παιδία, εντελή βρήκα άκρη με αυτό το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω στο post (όταν παρακολουθώ ταινία η σίριαλ το άσπρο στης αλλαγές πλάνου γκριζάρει και δεν είναι τόσο καθαρό) .
Σας κανό copy paste αυτολεξεί όλη την παράγραφο στα αγγλικά για να μπορέσω να βοηθήσω όλα τα παιδιά που έχουν την ιδία απορία με εμένα!!

As with other OLED TVs, the LG 55EG9100's luminosity changes depending on what is displayed on the screen. This is called ABL (Automatic Brightness Limiter) and it cannot be disabled. When a small white square is displayed, and with 'OLED Light' to the max, it is able to attain a brightness of 336.4 cd/m2. However, it cannot maintain that luminosity on a fully bright screen - it drops to 80.63 cd/m2. More on this in the Q&A section of our review. For HDR, what this means is the luminosity of the highlights will change drastically depending on the scene.

Όλο το review μπορείτε να το βρείτε εδώ --- http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/eg9100

Από περιέργεια, ποιά ήταν η προηγούμενη τηλεόρασή σου;

οποτε αμα θελουμε να το μετριασουμε λιγο το θεμα πρεπει να μην εχουμε στο 100 % το led light. παντος θα το παρακολουθησω το θεμα γιατι δεν βλεπω να το κάνει στα καναλια και οταν παιζω game απο το pc . εγω παντως δεν μιλαω για γενικη πτωση φωτεινότητας αλλα ακομα και σε σκοτεινές σκηνές σαν να γκριζιζει το μαυρο

Στο 100% για ποιό λόγο να το έχεις το OLED light;! Σε μπαλκόνι την έχεις; :p

Επειδή δεν έχω παρατηρήσει floating blacks σε ό,τι υλικό έχω δει μέχρι τώρα, είναι εύκολο να αναφέρεις συγκεκριμένη σκηνή/ταινία που το παρατήρησες και με τί σετ ρυθμίσεων παίζεις;

Re: Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βλακειες ε?
Προσπαθω, αλλα οσο και να τις κοιταω δε μου φαινονται ιδιες...

LG-55EC930V-resized.jpeg

1329217.jpg

Τελειως διφορετικη βαση, διαφορετικη "πλατη", κ.ο.κ

Επίσεις η 930 έχει ασημί φιλέτο περιμετρικά όπως τα ακριβότερα μοντέλα της LG. Αν προσθέσεις και την βάση της η οποία είναι πολύ πιο ντιζαϊνάτη, η 930 είναι σίγουρα πιο όμορφη τηλεόραση από την 910.

στο fast and furious 7 στην σκηνη που τσακώνονται ο stethman με τον πράκτορα του FBI στην αρχη της ταινίας. Βεβαια τωρα εχω το led light στο 50 απο 80 που το είχα. αρχη ειναι ακομα και επαιζα με τις ρυθμησεις. επίσης αμα βλέπεται vikings στο τελευταίο επεισόδιο εκει που παει ο γιος του να βρει τον πατερα του στην σκηνη , μου φενονται ολα γκρι χεχεχε. νταξ μπορει να ειναι το σίριαλ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

θα ανεβασω και ρυθμισεις. ας ανεβάσουν και αλλα παιδια που ειναι ικανοποιημενει απο αυτο που βλεπουν στο τηλεβιζιονι τους

Μπορει η απαντηση να βρισκεται σε μια απο τις 46 σελιδες του νηματος αλλα συγνωμη, θα ρωτησω: Ποια βαση τοιχου ειναι καταλληλη για αυτη τη τηλεοραση;

Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορει η απαντηση να βρισκεται σε μια απο τις 46 σελιδες του νηματος αλλα συγνωμη, θα ρωτησω: Ποια βαση τοιχου ειναι καταλληλη για αυτη τη τηλεοραση;

Οποιαδήποτε VESA παίρνει τις ακόλουθες διαστάσεις:

Καλώς να την δεχτείς, 400x400 θέλει (340 είναι η κάθετος, 200 η οριζόντιος πάνω, 195 κάτω)...