LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Lg 55 EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για να γινει αυτη πρεπει να υπερχει ανταγωνισμός απο τις αλλες εταιρίες .Εγω πιστευω οτι απλά ειναι πολυ ακριβές και λογω εορτών προσπαθούν να κενού κάποιες προσφορές για να πουλήσουν .Με αυτη τη κρίση ο κόσμος πάει σε τηλεορασεις του χικιαρικου

Για να γινει αυτη πρεπει να υπερχει ανταγωνισμός απο τις αλλες εταιρίες .Εγω πιστευω οτι απλά ειναι πολυ ακριβές και λογω εορτών προσπαθούν να κενού κάποιες προσφορές για να πουλήσουν .Με αυτη τη κρίση ο κόσμος πάει σε τηλεορασεις του χικιαρικου

Του χιλιάρικου είναι για άλλες εποχές. Η μάχη της φασον 32 αρας γίνεται.

σου κανουν τα 300 στην τιμη των 1800 ευρω ωστε να βγει 1500;

Στα public γινεται κι αυτο που λες με ηλεκτρονικη παραγγελια βαζοντας κωδικο lgoledpromo1215 στο checkout. Εδωσα παραγγελια πριν λιγο στα 1499 . Υποψη πως εκει δεν την εχουν αμεσα διαθεσιμη, οποτε λογικα η παραδοση θα γινει καποια στιγμη την επομενη εβδομαδα.

Χαιρετω τους παλιους γνωστους -bye-

Μάλλον ειςαι λάθος η στα είπανε λάθος αυτο που λες δεν γίνεται .Την δωροεπιταγή την παίρνεις με courier 2-3 μερες αφού εχει γινει η αγορα του προιοντος .Εγω πήρα τη συγκεκριμένη τηλεοραση με δωροεπιταγή και έγινε αυτο που είπα παραπάνω .Επισης στα ψηλά γράμματα των καταστημάτων λενε τους όρους και λενε καθαρά για τις επόμενες αγορές σας .Κατι τελευταίο η προσφορά ειναι μεχρι την Τρίτη .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Vas papavas δεν κατάλαβα αυτο που είπες .Εγω στα καταστήματα ειδα ο κόσμος να ψάχνει μεχρι χιλιάρικο και αν πας και πλαίσιο η turbo x δεν προλαβαίνουν να φεύγουν .Πριν απο 2-3 εβδομάδες είχαν βγάλει προσφορά με 200e δωροεπιταγή κράτησε για λίγες μερες και τοτε την πήρα και Εγω .Η προσφορά δεν έφερε τα αναμενόμενα και βγάλανε αυτη για 5 μερες .Οι τηλεορασεις αυτές με αυτη τη κρίση που υπαρχει δεν πουλανε και αυτές που πουλανε ειναι 4κ.Τα παραπάνω δεν τα καίω τύχαια απλά σημερα εκανα παράπονα και στην lg αλλα και σε γνωστό καταςτημα γιατι ημουν απο τους ατυχούς που έχασα αυτη την προσφορά .Επειδη μίλησα ώρα έβγαλα και τα ανάλογα συμπεράσματα .

Μάλλον ειςαι λάθος η στα είπανε λάθος αυτο που λες δεν γίνεται .Την δωροεπιταγή την παίρνεις με courier 2-3 μερες αφού εχει γινει η αγορα του προιοντος .Εγω πήρα τη συγκεκριμένη τηλεοραση με δωροεπιταγή και έγινε αυτο που είπα παραπάνω .Επισης στα ψηλά γράμματα των καταστημάτων λενε τους όρους και λενε καθαρά για τις επόμενες αγορές σας .Κατι τελευταίο η προσφορά ειναι μεχρι την Τρίτη .

Στο σαιτ του public σου λεει αυτο που αναφερε ο φιλος Γιωργος και σε αφηνει κανονικα να κανεις παραγγελια με 1499....

Σοβαρά ;μπράβο στο public Εγω παιδιά απο πλαίσιο που πήρα την επιταγή την πήρα μετα απο 2 μερες και απο Κωτσόβολο μαθαίνουν την δίνει μετα την αγορα .Επισης και αλλες φορές που έτυχε να πάρω δωροεπιταγές ήταν πάντα για επόμενες αγορές

Μου φαίνεται περίεργο πως μπορούν να περάσουν και την δωροεπιταγή στο ίδιο προϊόν .Το εχει κάνει κάποιος αν ναι βρε παιδιά ας το γράψετε

Ναι σωστά το λεει στο site πολυ καλο αυτο την παίρνεις 500e φτηνότερα και δεν σε υποχρεώνει να πάρεις κατι αλλο .Πολυ καλή προσφορά παιδιά τι να πω Εγω που την πήρα 1999e και 200e δωροεπιταγή

ενταξει και 1500 ευρω δεν ειναι λιγα...απο wall mount βλεπω μονο το OTW150 της LG το οποιο...δεν πουλιεται και πουθενα;

Σοβαρά ;μπράβο στο public Εγω παιδιά απο πλαίσιο που πήρα την επιταγή την πήρα μετα απο 2 μερες και απο Κωτσόβολο μαθαίνουν την δίνει μετα την αγορα .Επισης και αλλες φορές που έτυχε να πάρω δωροεπιταγές ήταν πάντα για επόμενες αγορές

Μου φαίνεται περίεργο πως μπορούν να περάσουν και την δωροεπιταγή στο ίδιο προϊόν .Το εχει κάνει κάποιος αν ναι βρε παιδιά ας το γράψετε

Ναι σωστά το λεει στο site πολυ καλο αυτο την παίρνεις 500e φτηνότερα και δεν σε υποχρεώνει να πάρεις κατι αλλο .Πολυ καλή προσφορά παιδιά τι να πω Εγω που την πήρα 1999e και 200e δωροεπιταγή

Izals το να διαβάζει κάποιος αυτόματη συγχώνευση μηνύματος σε κάθε ποστ σου είναι πολύ κουραστικό. Γράψε σε ένα ποστ αυτά που έχεις να πεις κάνε ένα preview πρόσθεσε αν θες κάτι αλλο και ποσταρε το. Ουσιαστικά για να πεις κάτι ποστάρεις 2 και 3 μηνύματα που συγχωνεύονται και αν κάποιος ποσταρει κατι αλλο δεν θα βγαινει ακρη

Στα public γινεται κι αυτο που λες με ηλεκτρονικη παραγγελια βαζοντας κωδικο lgoledpromo1215 στο checkout. Εδωσα παραγγελια πριν λιγο στα 1499 . Υποψη πως εκει δεν την εχουν αμεσα διαθεσιμη, οποτε λογικα η παραδοση θα γινει καποια στιγμη την επομενη εβδομαδα.

Χαιρετω τους παλιους γνωστους -bye-

Σαν πολλοί δεν μαζευόμαστε; :silly:

Γιώργο, πάμε πάλι για λίστες κατόχων; :laugh:

Kαλώς όρισες ξανά φιλαράκι !!! :ernaehrung004:

Σαν μεγάλο ναναι το κουτί για δίσκο. Μπα να είναι τα ενεργά δαπέδου? :flipout:

Καλορίζικη Εγω σαν κάτοχος 14 ημερών μόνο τα καλυτερα εχω να πω

Καλημέρα σας,

επειδή σήμερα θα γίνει η αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης από όποιο κατάστημα δεχτεί να μου κόψει και τα 300 της δωροεπιταγής, τί πρέπει να προσέξω στην τηλεόραση;
Με άλλα λόγια, για ποιους λόγους να τη γυρίσω και να την αντικαταστήσω; Αν βρω κάποιο καμένο pixel τη γυρνάω; Το DOA σε ποιες περιπτώσεις ισχύει;

Τα 300e της δωροεπιταγης τα αφαιρεί το public αλλα δεν ειναι άμεσα διαθέσιμη .Οσο αφορά τα pixels οχι δεν σε καλύπτει ούτε doa ούτε η εγγυηση .Η lg λεει μεχρι κάποιο αριθμό ειναι φυσιολογικό

Βλέπω τσάμπα έκαψε η λάμπα.. (του benq) :SFGSFGS5:

Καλοθέατη!!

Ευχαριστώ Άλεξ... :ernaehrung004:

O BenQ έχει φτάσει αισίως στις 193 ώρες και θα συνεχίσει να γράφει... Η OLED θα πάρει μάλλον τη θέση της 50UT50 στην... κρεβατοκάμαρα... :BDGBGDB55:

Καλορίζικη Εγω σαν κάτοχος 14 ημερών μόνο τα καλυτερα εχω να πω

Να 'σαι καλά, καλοθέατη και η δικιά σου... -bye-

Καλό θεατή παιδιά σε όλους!
Έτσι μας θέλω προχωρημενους, η oled στη κρεβατοκαμαρα για τις απλές θεάσεις!

Ευχαριστώ Άλεξ... :ernaehrung004:

O BenQ έχει φτάσει αισίως στις 193 ώρες και θα συνεχίσει να γράφει... Η OLED θα πάρει μάλλον τη θέση της 50UT50 στην... κρεβατοκάμαρα... :BDGBGDB55:

-

Περιμένω πως και πως την φωτογραφία με την Panasonic στο μπάνιο :grinning-smiley-043

Αν εχει μεγάλη κρεβατοκάμαρα ναι μπορει και να μπει και εκει .Εμένα μπήκε σαλονι αντικατέστησε την 42 άρα lg LCD την οποία και πούλησα ενα 400αρι .Σαβ κάτοχος προβολεα benq w1070 εχω να πω οτι εχω να δω προβολεα απο τοτε που πήρα την τηλεοραση .Ολα καλα πολυ καλή το μαυρο ειναι αυτο που διαφημίζουν .Το μόνο κακό ειναι οτι έχασα την 5ημερη προσφορά