LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Aν, υπέργηρε φίλε μου, πρόσεχες λίγο καλύτερα το ποστ μου θα διαπίστωνες ότι είναι φλου και διφορούμενο, καλύπτοντας και τις δύο περιπτώσεις. :grinning-smiley-043
Ποιος είναι ο μακαρίτης? Ποια θα μπει μπροστά απο το πανί? κοκ :ADFADF1:
Οπότε αφού για πάνω απο 1500 γιούρος, αν όχι oled πετάμε λεφτά, έπεσα μέσα.
μ@λακία έκανα που δεν πήγα χτες, το αναγνωρίζω :damnyou:
Άντε με το καλό να βγει καμια οικονομική σοβαρής εταιρείας και το ξανασυζητάμε :flipout:

τρολλιά ήταν ρε μη τσιμπάτε :flipout::flipout::flipout:

μπροστά από το πανί δεν θα μπεί τίποτα. η κατάσταση πάει για hiend camp nu. καλά τα πανιά αλλά το να είσαι ξαπλωμένος κουλουριασμένος με 5 ηχεία στις άκρες του κρεβατιού και να βλέπεις ταινία είναι άλλη φάση.

Ο Κωτσόβολος έβγαλε και τη δωροεπιταγή και πήγε τη τιμη στα 1999e Το πλαίσιο δεν την εμφανίζει καθόλου στο site εκτός αν υπαρχει κάποιο τεχνικό προβλημα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και τα public έβγαλαν την την δωροεπιταγή οχι το πλαίσιο δεν την εχει τελικα ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3 ημερών ήταν

Εγώ πάντως την πρόλαβα! 1500 από Πλαίσιο. Ακόμη παίζω με τις ρυθμίσεις αλλά το μαύρο στα bluray είναι όλα τα λεφτά!

Το 1500 πως προέκυψε απο το πλαίσιο αγόρασα και τη δωροεπιταγή μου την έστειλαν με courier

Άποψη μου οποίος δεν εχει συνδρομητική τηλεοραση και την εχει μόνο για digea απλώς πετάει τα λεφτα του

Το 1500 πως προέκυψε απο το πλαίσιο αγόρασα και τη δωροεπιταγή μου την έστειλαν με courier

Άποψη μου οποίος δεν εχει συνδρομητική τηλεοραση και την εχει μόνο για digea απλώς πετάει τα λεφτα του

Αφαίρεσαν από την τηλεόραση τη δωροεπιταγή.

Re: Lg 55 EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σαν πολλοί δεν μαζευόμαστε; :silly:

Γιώργο, πάμε πάλι για λίστες κατόχων; :laugh:

Kαλώς όρισες ξανά φιλαράκι !!! :ernaehrung004:

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μεγειά!!!!!!!!!!!! Καλορίζικη. Προβλέπω τσακωμούς με τον benq...

Αυτά είναι. Κρίμα που εγώ έχω μείνει ακόμα με την VT... :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Αυτη στη φωτογραφία δεν ειναι η τηλεοραση του νήματος δεν εχει αυτη τη βάση

Sorryη παλιά που είχες ειναι Εκανα λάθος

Αυτη στη φωτογραφία δεν ειναι η τηλεοραση του νήματος δεν εχει αυτη τη βάση

Sorryη παλιά που είχες ειναι Εκανα λάθος

Για κοίτα λίγο πιο χαμηλά... :smile:
Βασικά, το κουτί κάτω από την VT60 σου θυμίζει κάτι; :flipout:

Μήπως η προσφορά σταμάτησε γιατί αδειάσατε το στοκ?? ;)

Έχει ακόμα 3 το ΜΜ. Και μου έκαναν και χάρη, δωροεπιταγή αν και αγόρασα σήμερα, 21/12.

Την είχα παρει με 200e δωροεπιταγή .το μαυρο ειναι τέλειο καμία σχεση με LCD

Περιμενω σχολια για το banding στα μαυρα και το tinting στα λευκα που διαβαζω στα φορα. Επισης για shadow detail και κινηση.

Από μια πρώτη αδρή εκτίμηση, tinting στα λευκά και προβληματικά pixel το δικό μου κομμάτι δεν έχει.

Vertical banding και vigneting στις καρτέλες κάτω από 10% και στις πάρα πολύ σκοτεινές σκηνές, υπάρχει.

Αν μπορώ να ζήσω με αυτά δεδομένης της άπειρης αντίθεσης; Ας πούμε ότι όταν στη συνέχεια άνοιξα την Panasonic του 13.500:1 on/off και 8.200:1 ANSI, μου φάνηκε συγκριτικά, πεπλάτη... :laugh:

Για την κίνηση θα αποφανθώ όταν τοποθετηθεί στη θέση της. Ο ενσωματωμένος media player δεν υποστηρίζει 24p και με υλικό 50/60Hz φαίνεται να είναι στα επίπεδα των LCD 100Hz...

Περιμενω σχολια για το banding στα μαυρα και το tinting στα λευκα που διαβαζω στα φορα. Επισης για shadow detail και κινηση.
Αύριο παραλαμβάνω και εγώ, αν έχετε κανένα pattern στείλτε το λινκ να σας πω τα πρώτα συμπεράσματα.