LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδη μ ενδιαφερει , μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος ?
Ποια ητανν ακριβως η διαφορα ?
Παιζανε 4Κ υλικο ή απλο HD ?
Γιατι αν παιζανε HD τοτε σαφως η Rhine-Ruhr θα υπερειχε....

Εχει ακουσει κανεις ποτε θα ερθουν οι νεες TV του 2016 στην Ελλαδα ?

Έχω δει τις OLED να παίζουν 1080p υλικό δίπλα στις ακριβότερες UHD LCD τηλεοράσεις που έπαιζαν 4K υλικό και οι OLED υπερτερούσαν με διαφορά στην εικόνα στα μάτια μου. Αν αγοράσεις σήμερα τηλεόραση δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις LCD μόνο και μόνο για το 4K το οποίο ακόμα και αυτό δεν έχει καθιερωθεί ως standard και μπορεί στα επόμενα χρόνια να αλλάξει σε κάτι άλλο (6Κ, 8Κ ή 4Κ με διαφορετικές αναλύσεις).

Μεγειά σε όλους τους κατόχους.

Εμένα δεν με προβληματίζει τόσο ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι FullHD αλλά το ότι υστερεί σε κίνηση (Motion resolution 650) αλλά και κάποια άλλα λιγότερο σημαντικά θέματα (near black gradiations). Πιστεύω ότι θα χρειαστούν 1-2 χρόνια ακόμη μέχρι να ωριμάσει η τεχνολογία.

Να περιμενεις τα μοντελα του 2016. Ολες οι αναφορες συμφωνουν οτι υπαρχουν ουσιαστικες βελτιωσεις οπως ειναι αναμενομενο σε μια τοσο νεα τεχνολογια.

Να περιμενεις τα μοντελα του 2016. Ολες οι αναφορες συμφωνουν οτι υπαρχουν ουσιαστικες βελτιωσεις οπως ειναι αναμενομενο σε μια τοσο νεα τεχνολογια.

Το 2016 θα εχει και 1080p μοντελα ομως ή μονο 4Κ;;; (Γιατί τα 4Κ από τιμή θα είναι απλησίαστα μάλλον)

Οκ, ευχαριστω.

Επειδη σκοπευω να επισκευτω ενα καταστημα για να τη δω καλυτερα, ποιες ειναι οι βασικες ρυθμισεις εικονας που πρεπει να τσεκαρω, για ταινιες παντα, 24p?

Σιγουρα θα ειναι ρυθμισμενη τουμπανο και θελω οσο μπορω να τη φερω στα νορμαλ της....

Βάλε το preset Σίνεμα ή ISF, απενεργοποίησε ό,τι έχει σχέση με NR και λοιπά βελτιωτικά, βάλε gamma 2.4, brightness στο 56, "Πραγματικός κινηματογράφος" στο on και Trumotion στο off αν παίζει από εξωτερική πηγή με έξοδο 24p ή στο "Απαλοιφή" αν παίζει από τον δικό της player. Τη φωτεινή εκπομπή του πάνελ τη ρυθμίζεις από το "Λυχνία OLED"...

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

..."Πραγματικός κινηματογράφος" στο on...

Γιατί καλέ, στο off τι είναι, γιαλαντζί κινηματογράφος. ? :Banane0:

εννοειται Γιαννη.μετα απο kuro οι Oled ειναι μονοδρομος...:singer:

Υπερβάλλεις λίγο νομίζω. Είχαν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και αυτές. Άσε που απο το 2008 μέχρι σήμερα έχει περάσει και μια οκταετία.

Υπερβάλλεις λίγο νομίζω. Είχαν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και αυτές. Άσε που απο το 2008 μέχρι σήμερα έχει περάσει και μια οκταετία.

που αλλου να παει ρε συ Γιαννη απο 0.0031cd/m2 μετρηση μαυρου της kuro?
υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα επιπεδα,χωρις συννεφιες και λευκες σταμπες..?

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για δώσε κανένα link Γιάννη για να δω πώς το περιγράφουν, γιατί flickering η τηλεόραση δεν έχει και υποστηρίζει τόσο σωστή αναπαράσταση των 24p από εξωτερικό player, όσο διαθέτει και σύστημα frame interpolation για τους μοντέρνους (sic :p )...

:flipout:

Το 2016 θα εχει και 1080p μοντελα ομως ή μονο 4Κ;;; (Γιατί τα 4Κ από τιμή θα είναι απλησίαστα μάλλον)

Tα νεα μοντελα θα ειναι ολα 4Κ. Θα συνεχισει ομως να διατιθεται η 910V, που θα ειναι η μοναδικη 1080αρα της οικογενειας.

Τελικα τη πηρα σημερα κι εγω.
Ευτυχως ειχα τη γυναικα μου και 2 καλους φιλους να με βοηθησουν... παραλιγο να υποκυψω στο πειρασμο του 4Κ, αλλα η μαγεια του "μαυρου" με κρατησε κοντα της!

Η Samsung SUHD 8000 ειχει πολυ καλη εικονα , μετα απο τις απαραιτητες ρυθμισεις βεβαια, αλλα η LG ειχε το κατι παραπανω.

Δυστυχως ειμαι δουλεια τωρα και δε προλαβα να δω πολλα, αλλα απ αυτο που ειδα για λιγο στο σπιτι και μετα απο προχειρες ρυθμισεις που μου ειπατε, νομιζω οτι εκανα τη σωστη επιλογη.

Εδω η παλια μου αγαπη....

IMG_0429.jpg

και η νεα ...

IMG_0432.jpg

ειδα πισω οτι εχει εισοδο για δορυφορηκο σημα... ισχυει οντως ?

Μπορω να δηλωσω και τα 2 πιατα που εχω και τα 3 lnb ?
Παιρνει και καποιου ειδους καρτα CI αν χρειαστει ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βάλε το preset Σίνεμα ή ISF, απενεργοποίησε ό,τι έχει σχέση με NR και λοιπά βελτιωτικά, βάλε gamma 2.4, brightness στο 56, "Πραγματικός κινηματογράφος" στο on και Trumotion στο off αν παίζει από εξωτερική πηγή με έξοδο 24p ή στο "Απαλοιφή" αν παίζει από τον δικό της player. Τη φωτεινή εκπομπή του πάνελ τη ρυθμίζεις από το "Λυχνία OLED"...

Αυτα εκανα ακριβως... thanks!
Tα εχω στα Αγγλικα βεβαια τα menu....-bye-

Με τα Ελληνικα δυσκολευομαι λιγο, τι ειναι το "Παργματικος Κινηματογραφος" ?

Αυτα εκανα ακριβως... thanks!
Tα εχω στα Αγγλικα βεβαια τα menu....-bye-

Με τα Ελληνικα δυσκολευομαι λιγο, τι ειναι το "Παργματικος Κινηματογραφος" ?

Μεγειά και καλοθέατη, Γιάννη !!! :ernaehrung004:

Real Cinema είναι στα Αγγλικά, βάλε το στο on...

Update:

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ 55EG910V

------------------------------------------
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

001. damnation.................................. 03/12/2015
002. Ilzals......................................... 04/12/2015
003. GDASK....................................... 10/12/2015
004. JL_?.......................................... 18/12/2015
005. dareios...................................... 19/12/2015
006. petasis...................................... 21/12/2015
007. Βασίλης Α.................................. 22/12/2015
008. milios........................................ 23/12/2015