LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ίσως δεν κατάλαβες. Για τον player της TV μιλάμε.

Οκ...τι αρχείο είναι αυτό που δεν έπαιξε? Μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα με τον container ή τον codec. Ασυμβατότητα λόγω framerate είναι μάλλον απίθανο.

Είναι mkv 1080p , άλλα mkv φυσικά τα παίζει. Έχεις την ίδια TV ? Ξέρεις αν έχει ρύθμιση ;

Όχι, δεν έχω την ίδια τηλεόραση. Ο λόγος που πολλά players (ενσωματωμένα) δεν παίζουν τα αρχεία είναι είτε ο codec είτε το profile του αρχείου λόγω ασυμβατότητας. Όταν στα specs αναφέρεται ότι το player διαβάζει ματρόσκες, δεν σημαίνει ότι θα διαβάσει τα πάντα όλα και ειδικά όταν αυτός που τα φτιάχνει δεν ξέρει τι κάνει.

Αν θέλεις, ανέβασε αναλυτικά τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου αρχείου για να δούμε που ''κολλάει'' η δουλειά. Πιθανολογώ βέβαια ότι το πλέιερ του pc σου, το παίζει μια χαρά.

Σε όλα τα άλλα player ναι μια χαρά. Ακόμα και σε έναν πάμφθηνο από Πλαισιο που είχα πριν

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οκ θα σου γράψω τα χαρακτηριστικά του video.

Υπάρχει το app "plex tv" σε αυτό το μοντέλο? Αν και ξανα έκανα την ίδια ερώτηση, αρχεία h265 παίζει ο player ?

Έχω ένα θεματάκι από σήμερα το απόγευμα. Ενώ μέχρι χθες όλα καλά, δεν παίζει το YouTube !!!
Δηλ. ψάχνει, μπαίνει στον λογ/σμο μου , αλλά εκεί που πάει να ξεκινήσει βίντεο, με πετάει έξω. Το έχετε αντιμετωπίσει ; Τι κάνω ;

καλημερα παιδια, θελω να ρωτησω επειδη ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη τηλεόραση, καταρχας το μενου είναι γρήγορο ή κολλαει απο επιλογή σε επιλογή;;
Δευτερον ισχυει οτι εχει μικρο χρονο ζωής; Τρίτον input lag gaming?
Τεταρτον και τελευταιο θα βγει μοντελο του 2016 αντιστοιχο με τη LG 910v σε περιπου αντιστοιχη τιμή ή ολα αυτα τα καινουργια θα ειναι τιμές στο θεο;

καλημερα παιδια, θελω να ρωτησω επειδη ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη τηλεόραση, καταρχας το μενου είναι γρήγορο ή κολλαει απο επιλογή σε επιλογή;;
Δευτερον ισχυει οτι εχει μικρο χρονο ζωής; Τρίτον input lag gaming?
Τεταρτον και τελευταιο θα βγει μοντελο του 2016 αντιστοιχο με τη LG 910v σε περιπου αντιστοιχη τιμή ή ολα αυτα τα καινουργια θα ειναι τιμές στο θεο;

Το menu είναι αρκετά γρήγορο, δεν κολλάει. Χθες μου έκανε μόνο κάτι κόλπα του YouTube (με πέταγε έξω), αλλά έχω και Apple TV και δεν σκάω. Εντωμεταξύ όταν παίζεις ακόμα και 4Κ videos δεν κολλάει καθόλου (έχω σύνδεση 8MBPS.
Για τον χρόνο ζωής έχω ακούσει ότι έχει τετραπλάσιο των Plasma.

Να προσθέσω κάτι. Όλα τα settings που έβλεπα στο internet πρότειναν το sharpness μέχρι και 0 τιμή, άλλοι κάτω από 20. Εγώ το δοκίμασα στο +30 και άνοιξε το μάτι μου ρε. Άλλη εικόνα !!!

Επίσης σκέφτομαι το πρόβλημα του YouTube μήπως έχει να κάνει που έκανα λογ/σμο LG ? Από κει και μετά παρατηρείται το πρόβλημα. Κάποιος κάτοχος της LG910V ;;

Επίσης σκέφτομαι το πρόβλημα του YouTube μήπως έχει να κάνει που έκανα λογ/σμο LG ? Από κει και μετά παρατηρείται το πρόβλημα. Κάποιος κάτοχος της LG910V ;;

Άκυρον. Τελικά έφτιαξε μόνο του σήμερα με μια αποσύνδεση - σύνδεση στο wifi

Παιδια η tv παιζει h265? Ξερω πως μονο οι 4k tv παιζουν. Και εννοώ h265 1080p

Έκανα μια δοκιμή σήμερα, με 4 αρχεία HEVC/x265: 720p, 1080p, 1080p/10bit και 2160p. Τα 3 πρώτα έπαιξαν κανονικά, το τελευταίο καθόλου...

Δείτε τι παίζει η TV

88c6d0b5c0d13b11313b8e83b545ca42.jpg

9200abed99ca0693666f70298acef4bc.jpg