Η συσκευασία είχε επίσης 2 ζευγάρια γυαλια 3D ..
Δηλώνω άσχετος με το αντικείμενο , "βρήκα" μια ταινία με SBS 3D (αν το λεω σωστά) την έπαιξα μέσω kodi δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα (καμία σχέση με το σινεμά)
κάθησα να δω κάποια βιντεο μέσω youtube αλλά και πάλι καμία σχέση με το σινεμά (δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος) αλλά δεν μου έκανε αίσθηση καμία .. κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη
απόσταση θέασης γύρω στα 2,5 μέτρα.
Καλησπερα παιδια..Παρελαβα και γω την τηλεοραση και εχω να πω πως ειναι εξαιρετικη..Ενα μονο θεματακι αντιμετωπιζω και θα ηθελα την γνωμη και συμβουλη σας...Εντοπισα ενα πιξελ το οποιο ειναι μαυρο οταν προβαλω συγκεκριμενα χρωματα στο background..Για παραδειγμα αν βαλω κοκκινο-ροζ-πορτοκαλι background τοτε βλεπω σε ενα σημειο της οθονη ενα πιξελ να παραμενει μαυρο...Σε αλλα χρωματα οπως μαυρο-γκρι-ασπρο-γαλαζιο-μπλε-πρασινο-κιτρινο το πιξελ δουλευει κανονικα..Οποτε η ερωτηση μου ειναι αν το πιξελ ειναι καμμενο η κολλημενο και αν μπορω να κανω κατι γιαυτο...Δοκιμασα καποια βιντεακια απο youtube οπως pixel fixer αλλα και καποια προγραμματακια σαν το JScreenFix χωρις επιτυχια
Το εψαξα λιγο και τελικα βρηκα την πολιτικη της LG οσον αφορα τα καμμενα πιξελ..Πρεπει μια οθονη της LG (LED η OLED) να εχει απο 5 καμμενα πιξελ και πανω για να θεωρηθει ως προβλημα και να γινει αντικατασταση..Τωρα δεν ξερω αν το καταστημα μπορει να δεχτει αντικατασταση για το ενα αυτο καμμενο-κολλημενο πιξελ....
Καλησπερα..Φιλε Belaki αυτο που λες ειναι κανονας οσον αφορα τις τηλεορασεις της LG η γενικοτερα ανεξαρτητου μαρκας η ακομα και προιοντος?Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να μπω στη διαδικασια επιστροφης..Αλλωστε στις μερες μας οταν πληρωνεις αυτα τα χρηματα απαιτεις σιγουρα το προιον που αγορασες να δουλευει οπως προοριζοταν να δουλευει...Μπορει αυτο το ενα καμμενο πιξελ να μην ειναι κατι το τρομερο αλλα ειναι εκει και δεν θα επρεπε..Αυτο μου ανησυχει ειναι οτι καποιοι ανααφερουν πως αν το πανελ εχει καμμενο/καμμενα πιξελ,πολυ πιθανο αργοτερα να εμφανισει κιαλλα...Αυτο ειναι κατι το οποιο δεν το γνωριζω αλλα σε καθε περιπτωση με ανησυχει...
Βαση νομοθεσιας καθε καταναλωτης εχει το δικαιωμα υπαναχωρησης απο την αγορα του μεσα σε 10 εργασιμες ημερες απο την ημερομηνια αγορας, για ολα τα ηλεκτρονικα ειδη εκτος απο τα κινητα τα οποια ισχυουν οι 7 μερες. Δεν ειναι θεμα συνεργασιας του υπαληλλου, αμα πας και τους πεις οτι με ενοχλει το γεγονος οτι εχω δωσει 1300 ευρω για αγορα τηλεορασης την σημερον ημερα και δεν με καλυπτει και φυσικα οπως εσυ που εχεις και θα το εχεις για παντα αυτο το προβλημα στο πανελ πας για αλλαγη χωρις πολλα πολλα.Μιλα πρωτα με το καταστημα που την αγορασες, που ξερεις μπορει να πεσεις σε κανεναν συνεργασιμο, πακετο και πισω.
Δεν σου κρυβω πως το ειχα αγχος αυτο οταν την πρωτο εβαλα στην μπριζα, δυστηχως εσυ εισαι ατυχος, ευχομαι καλα ξεμπερδεματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.