LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμένα δυστυχώς τα παιξε...δεν έχω εικόνα μόνο ήχο.
Την έκανα 2-3 φορές restart, αλλά τίποτα.
Θα πάρω αύριο την LG,ελπιζω να τη φτιάξουν σύντομα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Από εμπειρία σε φίλο με LG LED, με θέμα στο πάνελ, πήρε κατευθείαν του κουτιού ίδιο μοντέλο, χωρίς ζόρια μετά από 5 εργάσιμες. Ούτε επισκευές ούτε αντιρρήσεις και του ζήτησαν και συγνώμη για τη καθυστέρηση.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τράβηξε βίντεο και δώσε τους το σε σπιτάκι, στο φίλο μου εμφανιζόταν η κλασσική κάθετη γραμμή και οπότε ήθελε εσβηνε. Τράβηξε το βίντεο και κανένα θέμα, την άλλαξαν.

Χτες τη φέρανε, αλλάξανε mainboard. Τη δοκιμάζω και βλέπουμε...

Ηθελε φυσικά ρύθμιση από την αρχή, ακόμα και το Remote ήθελε Reset kai pairing από την αρχή.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Πηγα και εγω το Σαββατο και πανω που την ζαχαρωνα είδα δίπλα της την LG 55C6V 4K OLED Curved Smart 3D με Δώρο Soundbar LG SH7 ................. προβληματιστικα .
Το θέμα είμαι οτι η δεύτερη έχει όλα τα τεχνολογικά καλούδια που ¨´ερχονται¨ απο το μέλλον όπως 4K και είναι και 3D το ποπίο το είδα και είναι πραγματικά πάααααααρα πολύ καλό ! και σε τρέιλερ αλλα και σε ταινία . Το δώρο είναι αρκετά καλό σε απόδοση και WiFi - Bluetooth .
Αραγε αξίζει την παραπάνω διαφορά ?
Ειναι πιο καινούργιο μοντέλο απο την 910V με λυμένα ίσως καποιοα θεματακια που διάβασα εδω όπως ο browser ?
Εσεις που είσται κάτοχοι και γνώστες τι λέτε ρε παιδιά (διάβασα εδω καμιά 30αρια σελιδες και ειδα καποιοι ειστια πολύ ψαγμένοι) .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πηγα και εγω το Σαββατο και πανω που την ζαχαρωνα είδα δίπλα της την LG 55C6V 4K OLED Curved Smart 3D με Δώρο Soundbar LG SH7 ................. προβληματιστικα .
Το θέμα είμαι οτι η δεύτερη έχει όλα τα τεχνολογικά καλούδια που ¨´ερχονται¨ απο το μέλλον όπως 4K και είναι και 3D το ποπίο το είδα και είναι πραγματικά πάααααααρα πολύ καλό ! και σε τρέιλερ αλλα και σε ταινία . Το δώρο είναι αρκετά καλό σε απόδοση και WiFi - Bluetooth .
Αραγε αξίζει την παραπάνω διαφορά ?
Ειναι πιο καινούργιο μοντέλο απο την 910V με λυμένα ίσως καποιοα θεματακια που διάβασα εδω όπως ο browser ?
Εσεις που είσται κάτοχοι και γνώστες τι λέτε ρε παιδιά (διάβασα εδω καμιά 30αρια σελιδες και ειδα καποιοι ειστια πολύ ψαγμένοι) .

Ακυρο για το 3D αφου ειναι και οι δυο . Τ0 HDR νομίζω είναι που διαφέρουν , τι παιζει με αυτό .....

Last edited:
Σίγουρα η 65C6V είναι πολύ ανώτερη αλλά σαν κάτοχος της 910V είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ακόμα και με τα χρήματα που την πήρα πριν σχεδόν έναν χρόνο

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σίγουρα η 65C6V είναι πολύ ανώτερη αλλά σαν κάτοχος της 910V είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ακόμα και με τα χρήματα που την πήρα πριν σχεδόν έναν χρόνο

Το θεμα ειναι αν αξιζει η διαφορα τιμης για το 4Κ .... αν θα υπαρξει καποτε ¨υλικο¨ ή θα παει ¨απατο¨ .
Με τα καναλια της DIGEA τι γινεται , βλέπονται ή θα λησμονουμε την CRT (ναι ακομα CRT 32'' εχω , αρνιομουν τοσα χρονια να παω σε LCD )

Τα λεφτά είναι ούτως ή άλλως πολλά, η έχεις καψούρα και τα σκορπάς η όχι. Αν τις βάλεις δίπλα δίπλα με καλή πηγή θα δεις η 4Κ είναι κλάσεις ανώτερη. Από εκεί και πέρα με την 910 τα digea HD είναι μια χαρά, εκείνο το καημένο το mega, δεν τρελαίνεσαι κιόλας

Παιδια προερχομαι απο Panasonic plasma p50g30 και αγορασα αυτην την Lg55eg910v ως αναβαθμιση και δεν ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος με sd και iptv...

Πιστευω οποιος θελει μια τηλεοραση για τετοια χρηση (sd και iptv) ας κρατησει τη καλη pioneer ή panasonic plasma που εχει και βλεπει για αλλαγη μετα απο 2 χρονια ισως που ωριμασουν οι oled.

H κινηση των plasma ακομα δεν εχει συναγωνιστη....