LG 55UH600V vs Sony kdl55w756c

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

mouris82

New member
29 March 2016
57
Καλησπέρα κ πάλι!γυρίζω από πολυκαταστημα κ απο όλες τις τηλεοράσεις μου άρεσαν αυτές οι δύο.η εικόνα τους κ τα χρώματα τους!βεβαια κ οι δύο έπαιζαν δικό τους υλικό. Ζήτησα να παίξουν κάτι άλλο αλλα μου είπαν πως λείπουν οι υπεύθυνοι των περιπτέρων κ δε γίνεται να.επεμβουν. Τι ξέρουμε γι αυτές?πόσα πραγματικά hertz έχουν?από ηχεία?αξίζουν σαν τηλεοράσεις? Σας ευχαριατω εκ των προτερων

Η πρώτη είναι τηλεόραση UHD με πάνελ IPS (χαμηλή αντίθεση) και 50Hz (μη καθαρή απεικόνιση της κίνησης), η δεύτερη FHD με πάνελ VA (υψηλότερη αντίθεση) και 100Hz (καθαρότερη απεικόνιση της κίνησης).

Μάλλον η Sony είναι η προτιμότερη επιλογή. Για ποιά χρήση προορίζονται και σε τί τιμές τις βρίσκεις;

Α μάλιστα...η LG είχε 890 και η Sony 870. Η χρήση τους είναι για ταινίες, Nova, αγώνες, κ κπ.στιγμη θα βάλω οσως Netflix. Κ με ενδιαφέρει πολύ κ ο ήχος γτ δε σκοπεύω να κάνω επέκταση με home cinema κτλ. Το θέμα.ειναι ότι ξεκίνησα για τη Samsung ue55j6200 κ όταν είδα από κοντά εικόνα δε μου άρεσε καθόλου.ειχε γραμμές πολυ μικρές στην εναλλαγή.τωρα δε ξέρω μήπως είχα κπ θέμα η εκθεσιακη. Πάντως την απεριψα με.τη πρώτη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βέβαια σε skroutz θα ναι πιο κάτω οι τιμές...

Για τη χρήση που την προορίζεις είναι προτιμότερη η Sony...

Δώσε μια ευκαιρία ακόμα και στην 55J6200 εφόσον θα χρησιμοποιείς δέκτη Nova για τηλεοπτικό...