LG 55UH600V vs Sony kdl55w756c

mouris82

New member
29 March 2016
57
Καλησπέρα κ πάλι!γυρίζω από πολυκαταστημα κ απο όλες τις τηλεοράσεις μου άρεσαν αυτές οι δύο.η εικόνα τους κ τα χρώματα τους!βεβαια κ οι δύο έπαιζαν δικό τους υλικό. Ζήτησα να παίξουν κάτι άλλο αλλα μου είπαν πως λείπουν οι υπεύθυνοι των περιπτέρων κ δε γίνεται να.επεμβουν. Τι ξέρουμε γι αυτές?πόσα πραγματικά hertz έχουν?από ηχεία?αξίζουν σαν τηλεοράσεις? Σας ευχαριατω εκ των προτερων

Η πρώτη είναι τηλεόραση UHD με πάνελ IPS (χαμηλή αντίθεση) και 50Hz (μη καθαρή απεικόνιση της κίνησης), η δεύτερη FHD με πάνελ VA (υψηλότερη αντίθεση) και 100Hz (καθαρότερη απεικόνιση της κίνησης).

Μάλλον η Sony είναι η προτιμότερη επιλογή. Για ποιά χρήση προορίζονται και σε τί τιμές τις βρίσκεις;

Α μάλιστα...η LG είχε 890 και η Sony 870. Η χρήση τους είναι για ταινίες, Nova, αγώνες, κ κπ.στιγμη θα βάλω οσως Netflix. Κ με ενδιαφέρει πολύ κ ο ήχος γτ δε σκοπεύω να κάνω επέκταση με home cinema κτλ. Το θέμα.ειναι ότι ξεκίνησα για τη Samsung ue55j6200 κ όταν είδα από κοντά εικόνα δε μου άρεσε καθόλου.ειχε γραμμές πολυ μικρές στην εναλλαγή.τωρα δε ξέρω μήπως είχα κπ θέμα η εκθεσιακη. Πάντως την απεριψα με.τη πρώτη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βέβαια σε skroutz θα ναι πιο κάτω οι τιμές...

Για τη χρήση που την προορίζεις είναι προτιμότερη η Sony...

Δώσε μια ευκαιρία ακόμα και στην 55J6200 εφόσον θα χρησιμοποιείς δέκτη Nova για τηλεοπτικό...