superfundo
Established Member
- 25 January 2009
- 104
Vga max resolution=2048 x 1536 @ 85hz
Αυτο για να μην γραφονται ανακριβειες
ρε παιδια εχω γραφτει στο plaisio.gr αλλα τα 1500ε δεν τα εχω δει πουθενα.Ακομα 1749 λεει (εχοντας κανει log in).
5 χρόνια;
Και φυσικά, με γεια το νέο κτηνάκι..![]()
Αλλά με βοήθησε στην απόφαση η χαμηλή τιμή, ( εδώ και ένα χρόνο δεν έχω δει ιδιαίτερες εξελίξεις σε low budget 1080) οι ίντσες που δινει απλόχερα το SXRD σε σχέση με το DLP και κάποια πραγματάκια που διάβασα για καλό fill rate σε σχέση με τους LCD.
Μάλλον, το αντίθετο συμβαίνει αν λάβει κάποιος υπ' όψιν του τη φωτεινότητα, τουλάχιστον στους JVC-Sony. Πάντως, ο LG φαίνεται αρκετά φωτεινός προβολέας.
Στην απόσταση που θα κάνω την προβολή ( 3.10μ ) δεν υπήρχε dlp που να δίνει 100 ίντσες. Το δωμάτιο έχει ελεγχόμενο φωτισμό. ( Ενα παράθυρο υπάρχει άμα κλείσει και αυτό γίνεται προβολή και μεσημέρι )
Έχω προβληματιστεί αρκετά με το γεγονός ότι δεν έχει horizontal lens shift. Αυτό κάνει την τοποθέτηση στο χώρο μου πολύ δύσκολη. Ακόμα δεν έχω βάλει παραγγελία για οθόνη και τον έχω και κάθεται σε μιαν άκρη...
θα χρειαστεις ενυσχηση στο σημα σου ισως να εχεις μικρες απολυες πληροφοριας....Σίγουρα δεν έχει οριζόντιο lens shift. Γίνεται να τον βάλεις και στη μέση του δωματίου, είναι θέμα του κατά πόσο μπορείς να θυσιάσεις τον υπόλοιπο χώρο σου για την τοποθέτηση του προβολέα.
Για παράδειγμα, σχεδίαζα να τον βάλω σε τραπεζάκι κολλητά στον τοίχο ώστε να χρειάζομαι κανάλι μόνο για 3m κολλητά με το σοβατεπί. Τώρα πρέπει να τραβήξω κανάλι και κάθετα στον τοίχο και στο ταβάνι. Πραγματικό λούκι για μένα που δεν έχω και ευχέρεια με τα οικοδομικά... Θέλω και μεγαλύτερο καλώδιο HDMI (15m).
θα χρειαστεις ενυσχηση στο σημα σου ισως να εχεις μικρες απολυες πληροφοριας....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.