LG B6V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μην γράφεις άλλα μην αρχίσω τις κατάρες πρωί πρωί... Να την χαίρεσαι την γραμμή! Εδώ τίποτα έχω μπλέξει και περιμένω το θαύμα του ΟΤΕ.

Ασε με γιατι θα αρχισω και εγω. Καμπινες στημενες απο Αυγουστο 2016 και ακομα δεν εχουν παρει ρευμα.

Ασε με γιατι θα αρχισω και εγω. Καμπινες στημενες απο Αυγουστο 2016 και ακομα δεν εχουν παρει ρευμα.

forthnet 10 χρονια απροβληματιστα.
50 λεει,49,99 γραφει το modem.τρενο....:vroam:

Εσυ συνεχιζεις... Εισαι και εριστικος. Μενω απεναντι απο το mall μαρουσι και εχω 5mbps...

Και εγώ δίπλα στο ΟΑΚΑ, από ΥΓΕΙΑ μεριά και παίζω με ΟΤΕ στα 50 ακατέβατα (νομίζω ότι μπορεί να συγχρονίσει μέχρι 70). Δοκίμασα για λίγο και nova-forthnet. Και εκεί μια χαρά 5αρια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

εχθες εβλεπα Netflix και το Iron fist το οποιο εχει dolbyvision.
η τηλεοραση το καταλαβαινει αυτοματα και η εικονα που περνω ειναι απεριγραπτη.
υπαρχει ομως ενα θεμα το οποιο δεν ξερω πως να το λυσω.
τονιζονται πολυ και οι υποτιτιτλοι,με αποτελεσμα να κουραζει το ματι.
εχουμε καμια πατεντα?

Θα είναι μάλλον σε λάθος κωδικοποίηση luminance value οι υπότιτλοι στην εφαρμογή Netflix. Γιατί δεν στέλνεις ένα mail στην LG και τη Netflix, είναι κάτι απλό για να διορθωθεί σε μελλοντικό firmware update...

Θα είναι μάλλον σε λάθος κωδικοποίηση luminance value οι υπότιτλοι στην εφαρμογή Netflix. Γιατί δεν στέλνεις ένα mail στην LG και τη Netflix, είναι κάτι απλό για να διορθωθεί σε μελλοντικό firmware update...

κι`αυτο γινεται..

Έχει επιλογή για ρύθμιση υποτίτλων όταν κάνεις login στο Netflix απο pc...Για τσεκαρε μήπως μπορείς να φτιάξεις κάτι από εκει

θα παιξω με τα fonts και το shadow.
απ`οτι βλεπω κατι μπορει να γινει.ευχαριστω

Παιδια πως σας φαίνεται το 4κ+hdr ?
Mε το χέρι στη καρδιά θα την αλλαζατε με την 910 που τωρα εχει χίλια ευρω πιθανον δηλαδή μιση τιμη απο οτι πήρατε την Β6 ? Μεχρι ποσα μετρα σε ρεαλιστικες συνθηκες φυσικα αρχιζετε και αντιλαμβανεστε το 4κ σε σχεση με το fhd ??
Tο sd και το hd τα τηλεοπτικα δηλαδη πως σας φαίνονται? Με άριστα το δεκα που κυμαίνονται?

Εγω ξαναλεω, το HDR εγω αν μπορουσα να το απενεργοποιω στις ταινιες που εχουν θα το προτιμουσα. Χαλια μου φαινεται. Προσθετει κοκκο στην εικονα ενω το SDR ειναι πεντακαθαρο.

εαν μια hdr ταινια σου εδινε την επιλογη να την βαλεις να παιξει σε οποιοδηποτε αλλο Mode,θα μοιαζει ξεπλυμενη.
βαλε μια σε τηλεοραση που δεν ειναι Hdr και θα καταλαβεις.

Παιδια πως σας φαίνεται το 4κ+hdr ?
Mε το χέρι στη καρδιά θα την αλλαζατε με την 910 που τωρα εχει χίλια ευρω πιθανον δηλαδή μιση τιμη απο οτι πήρατε την Β6 ? Μεχρι ποσα μετρα σε ρεαλιστικες συνθηκες φυσικα αρχιζετε και αντιλαμβανεστε το 4κ σε σχεση με το fhd ??
Tο sd και το hd τα τηλεοπτικα δηλαδη πως σας φαίνονται? Με άριστα το δεκα που κυμαίνονται?

4Κ και HDR με το σωστο υλικο,σε μια Oled ειναι απλα υπεροχα.η τηλεοραση ειναι φτιαγμενη για αυτο το επιπεδο εικονας.
σε sd θα παιξει σιγουρα καλυτερα η 910 αλλα δεν νομιζω οτι περνεις μια σοβαρη τηλεοραση για να βλεπεις digea.
για να βλεπεις και τηλεοπτικο σημα,δεν ειναι προβλημα.μια χαρα upscale κανει.

Παιδιά αν είναι να πάρετε τη τηλεόραση για digea σήμα πάρτε μια με λιγότερα λεφτά.η Τν αυτή είναι καθαρά για ταινίες 1080 η 4κ.για να δεις όντως την διαφορά.και όχι τα ψεύτικα 1080 τις digea.μονο το σταρ έχει καλούτσικο 1080.

Τελικα μονο εμενα μου φαινεται χαλια το hdr μου φαινεται...

Eγω την θελω κυριως για fhd και 4κ !!! Το fhd της ειναι καλο ή μηπως επειδη ειναι 4κ κανει downscale και χανει σε σχεση με μια αμιγως fhd οπως η 910??????

Τελικα μονο εμενα μου φαινεται χαλια το hdr μου φαινεται...

εχει 3 hdr mode.φτιαξε λιγο τις ρυθμισεις σου.

εγω π.χ δεν παιζω τσιτα.
φωτιμος Led στο 80-85
contrast 90-95
παιξε λιγο με χρωματα,δυναμικη αντιθεση,κανα φιλτρο.
θελει λιγο ψαξιμο.
εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ και κυνηγαω πολυ τετοιο υλικο..