chriskourou
Senior Member
- 24 December 2009
- 381
Re: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Το μενού στο εμφανίζει. Το αρχείο δεν μπορώ να δω, παρά μόνο να το ακούσω. Δοκίμασα σε 3 διαφορετικούς τύπους αρχείων, mp4, mkv και hevc. Τζίφος.
Κατέβασα ένα πρόγραμμα το οποίο κατεβάζει αρχεία 4Κ για να πάρω υλικό από το youtube. Θα δοκιμάσω και το mediainfo για να τεστάρω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ευχαριστώ. Ήχο έχω πάντα, εικόνα δεν έχω. Ναι για το youtube σίγουρα ευθύνεται η ταχύτητα οκ, απλά το έγραψα γιατί θα μπορούσε να μου πει κάποιος να κάνω το απλούστερο, δλδ να δω στο youtube. Πάντως το θεωρώ Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο, να μην μπορείς να επιλέξεις ανάλυση στις smart tv, αλλά να σου βγάζει αυτόματα αυτή που μπορεί να υποστηρίξει το δίκτυο σου.
Κατσε το mibox δεν εμφανιζει ουτε το μενου σε 4Κ? Δεν εχει επιλογη αναλυσης?
Το μενού στο εμφανίζει. Το αρχείο δεν μπορώ να δω, παρά μόνο να το ακούσω. Δοκίμασα σε 3 διαφορετικούς τύπους αρχείων, mp4, mkv και hevc. Τζίφος.
Συγνώμη έχεις δοκιμάσει να παίξεις το mkv ή mp4 από το USB της τηλεόρασης; Εφόσον το αρχείο είναι 4Κ ανάλυσης (3840 x ΧΧΧΧ) και όχι κάποιο 4Κ bluray ριπαρισμένο σε 1080p θα δεις 4Κ. Κατέβασε ένα technical data program όπως το Mediainfo να ελέγξεις την πραγματική ανάλυση του αρχείου ή δες τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πριν το κατεβάσεις, μην κατεβάζεις στα τυφλά. Αν δεν σου βγάζει ήχο την πάτησες είναι aac και χρειάζεται μετατροπή σε ac3. Για το youtube ευθύνεται η ταχύτητα της σύνδεσης σου, η οποία πιθανόν να μην επαρκεί ούτε για netffilx UHD.
Κατέβασα ένα πρόγραμμα το οποίο κατεβάζει αρχεία 4Κ για να πάρω υλικό από το youtube. Θα δοκιμάσω και το mediainfo για να τεστάρω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ευχαριστώ. Ήχο έχω πάντα, εικόνα δεν έχω. Ναι για το youtube σίγουρα ευθύνεται η ταχύτητα οκ, απλά το έγραψα γιατί θα μπορούσε να μου πει κάποιος να κάνω το απλούστερο, δλδ να δω στο youtube. Πάντως το θεωρώ Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο, να μην μπορείς να επιλέξεις ανάλυση στις smart tv, αλλά να σου βγάζει αυτόματα αυτή που μπορεί να υποστηρίξει το δίκτυο σου.