LG B6V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω με αυτα ειμαι προς ωρας και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...

σε καποιες σκηνες σε ορισμενες ταινιες,ενω εχεις το απολυτο μαυρο(και στις μπαρες)η εικονα μοιαζει να ξεθωριαζει.
εχει να κανει αυτο με το Automatic Backlight Limiter που αναφερεται για τις Oled?Λυνεται καπως?

σε καποιες σκηνες σε ορισμενες ταινιες,ενω εχεις το απολυτο μαυρο(και στις μπαρες)η εικονα μοιαζει να ξεθωριαζει.
εχει να κανει αυτο με το Automatic Backlight Limiter που αναφερεται για τις Oled?Λυνεται καπως?

Δεν έχει να κάνει με κάποια ιδιοτροπία της τηλεόρασης αυτό. Εφόσον δεν υπάρχει κάποια λάθος ρύθμιση του gamma ή του brightness, πρόκειται για επιλογή του σκηνοθέτη/διευθυντή φωτογραφίας της ταινίας...

Εγω δεν καταλαβα καν τι σημαινει οτι μοιαζει να ξεθωριαζει η εικονα. Τι ακριβως εννοεις?

ενταξει παιδια-εκατσε σε 2 συγκεκριμενες ταινιες.
τις τεσταρα και στην samsung του δωματιου(αξιοπρεπεστατη εικονα για Lcd)και κανει το ιδιο.
γραψτε ακυρο..:guitarist:

τσεκαρετε λιγο στο netflix(συνδρομη 4Κ).
εαν αλλαξετε μεγεθος και fonts απο τον browser του Pc(ετσι κι αλλιως δεν μπορουν να αλλαξουν απο το μενου της τιβι),
αλλαζει και στην τηλεοραση σε hdr και dolbyvison?
ρυθμιζω μεσα απο chrome στο Pc αλλα σε Hdr και dolbyvision δεν ακουει..

Γιατί δεν χρησιμοποιείς τo ενσωματωμένο netfix και συνδέεις PC; Δεν θα ήταν καλύτερη λύση;

οχι βρε.την εφαρμογη της τηλεορασης δουλευω.
μαλλον δεν ειπωθηκε σωστα.
αλλαζω φοντς απο το μενου του Pc,γιατι δεν μπορω να αλλαξω απο αλλου.
στα 1080P ειμαι οκ,αλλα στα hdr και dolbyvision δεν δειχνει να επηρεαζονται οι υποτιτλοι απο τις αλλαγες.

Καλησπέρα

αγόρασα και εγώ την Β6 πριν 2 εβδομάδες, έχω βάλει σαν χώρα στα settings το UK και έχω κατεβάσει τα applications που είναι διαθέσιμα εκεί ( πολύ καλύτερα από τα ελληνικά).

Προσπαθώ να σετάρω την τηλεόραση ώστε να έχω πρόσβαση στο περιεχόμενο, δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Έχω αλλάξει το DNS με addresses από UK.

Έχει κάποιος να προτείνει ένα setup?

το arc της τιβι το εχετε ενεργοποιησει?
εγω εχω αρκετα μπερδεματα σε συνεργασια με τον yamaha 1050.
καταρχην ανοιγει μαζι με την τηλεοραση και ο ενισχυτης αλλα κλεινοντας την τηλεοραση δεν κλεινει ο ενισχυτης.
αυτο το κανει ειτε ειναι Off ειτε On η συγκεκριμενη λειτουργια μεσα απο το μενου της Lg.
παροτι δηλωνω οτι ηχο θελω να περνω μεσα απο Hdmi/arc/optical η τηλεοραση σε πολλες περιπτωσεις,γυρναει μονη της σε "ηχειο τηλεορασης".
επισης περιεργως,εαν π.χ ειμαι Netflix στην τιβι και πατησω το 1(nova)στην εισοδο του ενισχυτη,αυτοματα παει στην hdmi 2 του Yamaha...!!σαν να το εχει δηλαδη default το 2.
μπηκα και στο μενου του yamaha,τα εκανα ετσι τα εκανα αλλιως αλλα τιποτε.
γενικα δεν φαινεται να συνεργαζεται σωστα και μαλλον θα το βγαλω Off.
εχει κανεις συνδυασμο lg/yamaha να δουμε τι γινεται?

Καλημέρα. Και εγώ με arc έχω τον denon αλλά δεν έχω κάποιο θέμα. Ανεξάρτητα κλείνουν τα μηχανήματα. Και οι είσοδοι μια χαρά δουλεύουν και ελέγχονται από τον denon.
Αυτό που είπες βέβαια με το νοβα δεν το πολυκατάλαβα. Το νοβα το έχεις συνδέσει στην τηλεόραση ή στον ενισχυτή;

Καλημέρα. Και εγώ με arc έχω τον denon αλλά δεν έχω κάποιο θέμα. Ανεξάρτητα κλείνουν τα μηχανήματα. Και οι είσοδοι μια χαρά δουλεύουν και ελέγχονται από τον denon.
Αυτό που είπες βέβαια με το νοβα δεν το πολυκατάλαβα. Το νοβα το έχεις συνδέσει στην τηλεόραση ή στον ενισχυτή;

Ολα ειναι επανω στον yamaha και χρησιμοποιω την 2 hdmi της τιβι που ειναι arc.
στον Hdmi in εισοδο 1 του ενισχυτη,εχω το Nova.στην 2 εναν edision δορυφορικο και παει λεγοντας.
εαν π.χ ειμαι netflix,yahoo και παταω την εισοδο 1 στον yamaha για να παω Nova,γυρναει αυτοματα στην Hdmi 2 του ενισχυτη που ειναι ο edision...!
την ρυθμιση arc την εκανα wizard απο την εφαρμογη της τηλεορασης(το σηματακι με τα πριζακια).
οτι κατι δεν παει καλα ειναι σιγουρο.

Ολα ειναι επανω στον yamaha και χρησιμοποιω την 2 hdmi της τιβι που ειναι arc.
στον Hdmi in εισοδο 1 του ενισχυτη,εχω το Nova.στην 2 εναν edision δορυφορικο και παει λεγοντας.
εαν π.χ ειμαι netflix,yahoo και παταω την εισοδο 1 στον yamaha για να παω Nova,γυρναει αυτοματα στην Hdmi 2 του ενισχυτη που ειναι ο edision...!
την ρυθμιση arc την εκανα wizard απο την εφαρμογη της τηλεορασης(το σηματακι με τα πριζακια).
οτι κατι δεν παει καλα ειναι σιγουρο.
τι ρυθμισεις εχει στην Lg στον ηχο και στα γενικα του cec?

Μετά αν ξαναπατήσεις 1 στον ενισχυτή δεν πάει στο νόβα; δλδ δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στο κανάλι 1 του ενισχυτή;;
Εγώ δεν είχα κάνει κανένα wizard. Απλά είχα συνδέσει τα καλώδια. Δεν θυμάμαι τωρα την επιλογή ήχου απέξω αλλά είναι σε αυτή που παίζει ο ήχος και από την tv και από το arc.

εαν πατησω το ενα παει,αλλα γιατι σε πολλες περιπτωσεις γυριζει στο 2 λες και ειναι απο καπου προεπιλεγμενη εισοδο??
θα το ψαξω παλι να δω μηπως εχω κανει καπου λαθος.

Αυτό μου ακούγεται σαν κάποια επιλογή του ενισχυτή πάντως.