LG B6V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πρέπει η συσκευή να τροφοδοτείται με υλικό 24p από εξωτερικό player και το TruMotion να είναι απενεργοποιημένο...
Δεν περίμενα ότι δεν μπορώ να πειράξω το προφίλ αν δεν έχω τη σωστή πηγή. Θα συνδέσω μετά το Mi Βοχ για δοκιμή.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά και με τον ενσωματωμένο plex player και streaming 24p ταινίας ενεργοποιείται η επιλογή Real Cinema.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια αλλη ερωσηση: βεβαια δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ξερει καποιος εδω να το απαντησει αλλα εφοσον πιασαμε τα 24p και εξωτερικες πηγες...
Εχω το shield και του εχω δωσει να αλλαζει το refresh αναλογα με το refresh του βιντεο. Αν πατησω πανω στις πληροφοριες εικονας μου λεει μεν 4Κ κτλ αλλα δεν λεει ουτε 60hz ουτε 24hz. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο?

Βάλε να παίζει το αρχείο 24p και δες αν ενεργοποιείται το Real Cinema στις επιλογές της τηλεόρασης (έχοντας πρώτα το Truemotion οφφ). Αυτό θα σημαίνει ότι παίρνει σωστά τα 24p.

Κανοντας τι αλλαγη εννοεις να παιζει 24p?

Αφού -όπως αναφέρεις- το shield κάνει autorefresh, θα παίξει το αρχείο στα 24hz. Στην τηλεόραση θα βάλεις το Truemotion off και θα ενεργοποιήσεις το Real Cinema.

επειδη δεν εδωσα βαση οταν πηγα να την δω,το καλωδιο ρευματος ειναι ενσωματωμενο ή ανοιγεις το κουτακι και βγαινει?

Αφού -όπως αναφέρεις- το shield κάνει autorefresh, θα παίξει το αρχείο στα 24hz. Στην τηλεόραση θα βάλεις το Truemotion off και θα ενεργοποιήσεις το Real Cinema.

Μα αυτο ειναι το θεμα μου. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι γυρναει την πηγη στα 24. Στο info της εικονας λεει μονο αναλυση δεν αναφερει hz. Στην sony που ειχα ελεγε 60/24 κτλ...

Μα αυτο ειναι το θεμα μου. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι γυρναει την πηγη στα 24. Στο info της εικονας λεει μονο αναλυση δεν αναφερει hz. Στην sony που ειχα ελεγε 60/24 κτλ...

Ναι, το κάνει αυτό και η UH635 που φοράει το ίδιο τσιπ επεξεργασίας. Εξέτασε την ποιότητα της κίνησης για να καταλάβεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις επικουρικά και το AVClub Motion Test 3...

Ναι, το κάνει αυτό και η UH635 που φοράει το ίδιο τσιπ επεξεργασίας.

Γράψε λάθος, για κάποιο λόγο νόμιζα ότι μιλούσαμε για την Ε6... :flipout:

Απ' ό,τι φαίνεται μάλλον όλα τα μοντέλα της LG του '16, δεν δείχνουν συχνότητα χρονισμού στο info...

Γράψε λάθος, για κάποιο λόγο νόμιζα ότι μιλούσαμε για την Ε6... :flipout:

Απ' ό,τι φαίνεται μάλλον όλα τα μοντέλα της LG του '16, δεν δείχνουν συχνότητα χρονισμού στο info...
Κριμας, και ειναι σημαντικη πληροφορια...

Τίποτα...

Στα μοντέλα του '15 υπήρχε στο πρώτο 5ωρο μία δραματική βελτίωση στην ανομοιομορφία των πολύ σκοτεινών αποχρώσεων, από εκεί και πέρα τίποτα ιδιαίτερο...

Τίποτα...

Στα μοντέλα του '15 υπήρχε στο πρώτο 5ωρο μία δραματική βελτίωση στην ανομοιομορφία των πολύ σκοτεινών αποχρώσεων, από εκεί και πέρα τίποτα ιδιαίτερο...

ok-ευχαριστω

παιδια καλησπερα.2 ερωτησεις θελω να κανω.ειμαι κατοχος τις ε6.η 1η ερωτηση ειναι για καλιμπρεισον ποιο βιντεο απο αυτα που υπαρχουν στο youtube εχετε βαλει?εγω εχω βαλει τις ρυθμισεις απο το rtings.και 2ο μεσο πλεξ που εχει το web os μπορω να δω απο kodi;εχω δει οτι γινεται με καποιο τροπο απλα πρεπει να πληρωσεις την συνδρομη που γραφει στο πλεξ για να γινει αυτο?

παιδια καλησπερα.2 ερωτησεις θελω να κανω.ειμαι κατοχος τις ε6.η 1η ερωτηση ειναι για καλιμπρεισον ποιο βιντεο απο αυτα που υπαρχουν στο youtube εχετε βαλει?εγω εχω βαλει τις ρυθμισεις απο το rtings.και 2ο μεσο πλεξ που εχει το web os μπορω να δω απο kodi;εχω δει οτι γινεται με καποιο τροπο απλα πρεπει να πληρωσεις την συνδρομη που γραφει στο πλεξ για να γινει αυτο?

Τα calibration του youtube είναι ενδεικτικά γιατί καθένας έχει άλλο panel και άλλο χώρο που έχει την τηλεόραση. Είναι μια ικανοποιητική, όμως, αρχή.
Ο ενσωματωμένος plex player μπορεί να συνδεθεί σε τοπικό plex media server για προβολή ταινιών και σειρών. Ως plex media server μπορεί να είναι ένα μηχάνημα με windows (νομίζω και mac) ή ένας ξεχωριστός server από τον οποίο θα γίνονται stream οι ταινίες στην τηλεόραση. Δεν χρειάζεται κάποια συνδρομή αν δεν θες κάποια χαρακτηριστικά του plex.

ομορφα...
απολαυση στις 65 ιντσες,δεν χορταινεις να την βλεπεις.

λιγο πιο μακρυ καλωδιο ρευματος ρε παιδια..

τον καθαρισμο του πανελ τον βαζετε συχνα?

Μεγειά !!! Τώρα πήρες την σωστή LG... :laugh: