LG B6V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αυτο που με κραταει χαλαρο ειναι η 5ετια του Κωτσο.
προς το παρον τουλαχιστον το αφηνω και βλεπουμε(η καλυτερα κανουμε οτι δεν βλεπουμε..):afro:

αυτο που με κραταει χαλαρο ειναι η 5ετια του Κωτσο.
προς το παρον τουλαχιστον το αφηνω και βλεπουμε(η καλυτερα κανουμε οτι δεν βλεπουμε..):afro:
Γιατί δεν τους φωνάζεις να έρθει ένας τεχνικός να δει και να κρίνει επιτόπου, με το πρόσχημα ότι δεν είναι για βόλτες η 65".; αν πει πρέπει να την πάρω μη το δέχεσαι και περίμενε του κοτσοβωλου

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Γιατί δεν τους φωνάζεις να έρθει ένας τεχνικός να δει και να κρίνει επιτόπου, με το πρόσχημα ότι δεν είναι για βόλτες η 65".; αν πει πρέπει να την πάρω μη το δέχεσαι και περίμενε του κοτσοβωλου

το ζητησα επανειλημμενως αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι πολιτικη της εταιριας..

Γτπκ είναι τότε η LG.

Γτπκ είναι τότε η LG.

απλα απαραδεκτο.μεγαλυτερος κοπος και κοστος εχει να στειλει φορτηγο να την παρει,παρα να στειλει εναν τεχνικο με μηχανακι.
πρωτη εκτιμηση και εαν και εφοσον προκυπτει θεμα τοτε φευγει για service.
τι πιο απλο και λογικο...?

Όσον αφορά το Vertical banding, δες και το πρόσφατο Review της νεότερης 55b7v.

http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b7-b7a-oled

On the 5% gray, some really faint vertical line are visible, but this is similar to other 2017 LG OLD TVs. Luckily, this is only visible in dark room and while looking at very dark uniform colors, which is fairly rare in TV shows or movies

Γι αυτο σου ειπα πριν, ότι όντως αυτό θεωρείται μέσα στις προδιαγραφές.

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

Όσον αφορά το Vertical banding, δες και το πρόσφατο Review της νεότερης 55b7v.

http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b7-b7a-oled

On the 5% gray, some really faint vertical line are visible, but this is similar to other 2017 LG OLD TVs. Luckily, this is only visible in dark room and while looking at very dark uniform colors, which is fairly rare in TV shows or movies

Γι αυτο σου ειπα πριν, ότι όντως αυτό θεωρείται μέσα στις προδιαγραφές.

εχεις δικιο...:a0210:διαβαζα πριν 5 λεπτα το review.

Tο έχω γράψει κι εγώ παλιότερα, όταν πήρα την b7... Δεν είναι εμφανές σε ταινίες κλπ, μόνο σε πλακάτ χρώματα και κυρίως γκρι, χαμηλής έντασης.

στο 5% του γκρι και οι πολυ κοντινες αποχρωσεις του "γυρω" απο αυτο εχουν θεμα.

εχω διαβασει διαφορα θεματακια.αυτο εδω τουλαχιστον τρωγεται γιατι αποζημιωνεσαι απο το συνολικο αποτελεσμα.

Δημήτρη sorry για την καθυστέρηση αλλά τώρα κατάφερα να συνδεθώ. Την κατέβασα την εφαρμογή που μου είπες (πλακα πλακα αξίζει για χρήση ακουστικών το atmos?) αλλά δεν πολυκατάλαβα κάτι. Ισως έχω τη φωτεινότητα περισσότερο ανεβάσμενο από οσο επρεπε και μέσα στο σκοταδι πνιγόταν λίγο η εικόνα από τις λευκές γραμμές του σήματος dolby. Και πάλι εγω στη θέση σου θα την κρατούσα και θα ασχολιόμουν προς το τέλος της 4ετιας με την προυπόθεση ότι δε θα χειροτερεύσει.
@panagiotis_Gr

Πανο-κανε μια καλη σε παρακαλω εαν μπορεις.
κατεβασε στο Xbox one την εφαρμογη dolby(μικρη ειναι)και αφου κανεις εκκινηση πεσμου εαν γυρω απο το λογοτυπο dolby το Backround ειναι μαυρο ομοιομορφο ή ειναι καπως..

αρα δεν ειχες απολυτο μαυρο στο backround αλλα ενα ανομοιομορφο μαυρο(?).
η εφαρμογη αξιζει αλλα ειναι Trial.θελει ενα εικοσαρικακι για αγορα..
οχι δεν κανω καμια κινηση.μια χαρα ειναι.αργοτερα βλεπουμε..
thx..

σε κανα 2 Hdr βλεπω οτι εαν ανεβασω την φωτεινοτητα πανω απο το 51-52,ξεθωριαζουν στα ακρα οι μπαρες και το περιεχομενο.
αυτο σε απολυτο σκοτεινη σκηνη οταν π.χ ξεκιναει το john wick 2 στο σημα με τα βουνα.
γινεται αντιληπτο σε σκοτεινο δωματιο κα με προσεκτικη ματια και ειναι σε πολυ ελαφρια μορφη.
εχετε παρατηρησει κατι παρομοιο σε hdr mode?

Εγω σε HDR (γενικα δεν με ξετρελαινει το HDR) συνηθως οταν ειναι με background ουρανο, να απεικονιζει τον ουρανο σαν σκαλοπατια χρωματος. Δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα.

μιλαω για το μαυρο μονο και σε κανα 2 ταινιες,σε σκοτεινη σκηνη (οπως οταν ξεκιναει η ταινια john wick που ανεφερα πιο πανω)
σε απολυτα σκοτεινο δωματιο και με την φωτεινοτητα πανω απο το 52.
ψειρια αλλα λεμε τωρα..

σε κανα 2 Hdr βλεπω οτι εαν ανεβασω την φωτεινοτητα πανω απο το 51-52,ξεθωριαζουν στα ακρα οι μπαρες και το περιεχομενο.
αυτο σε απολυτο σκοτεινη σκηνη οταν π.χ ξεκιναει το john wick 2 στο σημα με τα βουνα.
γινεται αντιληπτο σε σκοτεινο δωματιο κα με προσεκτικη ματια και ειναι σε πολυ ελαφρια μορφη.
εχετε παρατηρησει κατι παρομοιο σε hdr mode?

προσθεστε και μια "κιτρινιλα" προς την δεξια πλευρα που γινεται ορατη σε λευκο.
ειδικα σε Ελληνικη ασπρομαυρη ταινια,η δεξια πλευρα μοιαζει σαν να ειναι πιο θερμη απο την δεξια.
βλεπω να την φορτωνουν για το service..

εντωμεταξυ,δεν εχω καταλαβει εαν με την 5ετια του Κωτσοβολου,σε καλυπτει απο την πρωτη μερα ο Κωτσο,ή τα 2 πρωτα η Lg και μετα ο Κωτσο.
γνωριζει κανεις?

προσθεστε και μια "κιτρινιλα" προς την ΑΡΙΣΤΕΡΗ πλευρα που γινεται ορατη σε λευκο.
ειδικα σε Ελληνικη ασπρομαυρη ταινια,η δεξια πλευρα μοιαζει σαν να ειναι πιο θερμη απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ.
βλεπω να την φορτωνουν για το service..

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ
εκει δηλαδη που εχω και το περισσοτερο "ξεθωριασμα"..