aXer;1058288773 Αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει το ότι έχω το router 40cm αριστερά της τηλεόρασης. ;[/QUOTE said:Κλεισε τοτε το ρουτερ και απομακρυνε και οποια αλλη ασυρματη συσκευη εχεις προσωρινα.
Αν συνεχισει, ισως υπαρχει θεμα.
Έχοντας κλείσει έναν γεμάτο χρόνο με την TV θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται να τρέξω τον χειροκίνητο καθαρισμό. Να σημειώσω ότι η χρήση είναι κυρίως Netflix, μετά τηλεοπτικό και τέλος λίγο YouTube. Στατικό περιεχόμενο δε μένει σχεδόν ποτέ πολλή ώρα και στο τηλεοπτικό φροντίζω να γίνεται ζάπινγκ ώστε να αλλάζει το περιεχόμενο κυρίως για τα logos των καναλιών. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να με ενοχλήσει. Δεν έχω τρέξει κάποιο λεπτομερές τεστ γιατί θεωρώ ότι αν δε παρατηρήσω κάτι στη καθημερινότητα δεν έχει νόημα να το ψειρίσω.
Ρωτάω κυρίως γιατί είχα διαβάσει κάπου ότι η Sony συστήνει να μην γίνεται αυτός ο καθαρισμός πάνω από μία φορά το χρόνο (μπορεί και να θυμάμαι λάθος βέβαια), οπότε αν καταπονεί το panel δεν θέλω να το κάνω. Απ' την άλλη αν δεν το καταπονεί και είναι καλό να γίνεται από άποψη συντήρησης τότε να το κάνω.
Παρεμπιπτόντως, από Σεπτέμβρη αλλάζουν τα σύμβολα καταλληλότητας στην τηλεόραση. Σε σχέση με τα σημερινά τα καινούρια μου φαίνονται αρκετά πιο OLED friendly.
Πας για αλλαγή πάνελ λογικά..Παιδιά, καλημέρα!
Τον τελευταίο μήνα έχει εμφανιστεί στο πάνελ μια κάθετη γραμμή (πότε φαίνεται λευκή, πότε φαίνεται μαύρη) η οποία το διατρέχει από πάνω μέχρι κάτω (βλ. Φωτό). Έχω κάνει δυο φορές την διαδικασία ανανέωσης των pixels (η οποία διαρκεί περίπου 55 λεπτά) και στο τέλος αυτής η γραμμή εξαφανίζεται! ωστόσο μετά από κάποιες μέρες εμφανίζεται και πάλι στο ίδιο σημείο! Τώρα βέβαια που την παρατηρώ καλύτερα, βλέπω ότι σε ένα σημείο της έχει ένα μπλε (pixel το οποίο φαίνεται σαν καμμένο (
!
Όταν πήρα αρχικά τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών, μου είπαν ότι αφού έχεις ήδη κάνει τη διαδικασία ανανέωσης των pixels, κάνε και μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και βγάλ´την από την πρίζα για 15’ και αν συνεχιστεί θα την πάρουμε για σέρβις!
Με λίγα λόγια το πρόβλημα επιμένει και ό,τι και αν έχω προσπαθήσει, δεν το έχει λύσει!
Μίλησα ξανά με το σέρβις της LG και περιμένω από Δευτέρα να την παραλάβουν...
Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ κάτι παρόμοιο;;
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πας για αλλαγή πάνελ λογικά..
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εμφανιστεί πάλι μέχρι να έρθουν να την πάρουν από το σέρβις μη ξανακάνεις χειροκίνητα pixel ref. Μπορείς να ζητήσεις και το email του Μανωλόπουλου και να τους στείλεις τις φώτο που ανέβασες πιο πάνω.Σήμερα εννοείται πως η γραμμή έχει εξαφανιστεί...αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει κάποια στιγμή... λέτε να την τσεκάρουν στο σέρβις και να μην μπορούν να το δουν το πρόβλημα;; (Δεδομένου ότι έρχεται και φεύγει;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν εμφανιστεί πάλι μέχρι να έρθουν να την πάρουν από το σέρβις μη ξανακάνεις χειροκίνητα pixel ref. Μπορείς να ζητήσεις και το email του Μανωλόπουλου και να τους στείλεις τις φώτο που ανέβασες πιο πάνω.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.