LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μάλον δεν πολυκατάλαβες το σκεπτικό μου.
OLED κάτω από 1000 ευρώ και ας μην είναι 4Κ.Το είπα ξεκάθαρα νομίζω.Το χιλιάρικο για μένα είναι ψυχολογικό όριο για τηλεόραση.
(BTW Η τηλεόραση που έχω τώρα είναι η Panasonic P50ST60).

Αν τα 1000 ειναι οριο για σενα και δεν θελεις 4κ σε λαθος νημα βρίσκεσαι...και δεν το λεω ειρωνικά εννοείται!
Δες 910 ή το νεο μοντελο oled που ειναι απλα fhd και παιζει κοντα στα 1000.

Φιλε μου η τηλεοραση που εχεις αν δεν χαλάσει θα εχει εικονα που ομοίως καλη με τις oled του 15-16-17-18 και μαλλον του 19! Μονο το κουτι της τηλεόρασης σου δειχνει τα χρονια του.
Εχω την vt 30 μπηκα στον πειρασμο και εγω να παρω την β7 στην καλη προσφορα πριν την BF τοτε που την επαιρνες με 1380. Τελικα δεν προχώρησα δεν αξιζε τον κοπο. Η τιβι μου αν δεν χαλάσει και με αναγκάσει να αλλάξω θα εχει ανταγωνιστική εικονα για ακομα 2-3 χρονια. Τωρα αν εισαι tech freak και θες καθε 18 μηνες να εισαι στην αιχμή και σου περισσεουν 2 χιλιάρικα δλδ μπορεις να σπρώχνεις 110 ευρω τον μηνα(!) για τηλεόραση τοτε ναι βουρ να γυριζει και το χρημα και να τρωει και ο κοσμος ψωμάκι. Καντο χωρις τύψεις.

Εννοεις τοτε με δώρο την 32αρα?

εχω κανει ναι την αναβαθμιση....η πλακα ειναι οτι γινεταια αντιληπτό μονο όταν βλεπω αγωνες σε επανάληψη και όχι στο λαιβ(σε 3-4 παιχνιδια μεχρι τωρα)...αν δεν ηταν αυτο που δεν ξερω καν που μπορει να οφείλεται θα έβαζα 10 στην εικόνα της..δεν ξερω αν ειναι θεμα της επεξεργασιας στη γρηγορη εναλλαγη των καρε μιας και οι μπασκετικοι αγωνες ειναι απο τους πιο απαιτητικούς η κατι άλλο αλλα από την άλλη αν ηταν θεμα επεξεργασίας θα το καταλαβαινα και στο λαιβ...αν εχει παρατηρησει κάποιος κάτι αντίστοιχο ας ενημερώσει

Μήπως έχεις ανοιχτό το TruMotion; Αν ναι βάλτο στο off και δες αν το κάνει

οποτε αν βαλω σινεμά και το oled light στο πχ 40 ειμαι οκ;αυτα μονο οταν εχω ν δω μπαλες,αλλιως (κ περιμενοντας τον κυριο καστρουνη) οτι αλλο δω απο νοβα το βαζω τερμα ζουμ για σιγουρια μεχρι να φτασω 100 ωρες σε 2 βδομάδες

Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι περισσότερο τις πρώτες ώρες σε σχέση με μετέπειτα. Η συμπεριφορά των οργανικών στοιχείων σε σχέση με τον χρόνο, είναι γραμμική από το πρώτο λεπτό...

Φιλε μου η τηλεοραση που εχεις αν δεν χαλάσει θα εχει εικονα που ομοίως καλη με τις oled του 15-16-17-18 και μαλλον του 19! Μονο το κουτι της τηλεόρασης σου δειχνει τα χρονια του.
Εχω την vt 30 μπηκα στον πειρασμο και εγω να παρω την β7 στην καλη προσφορα πριν την BF τοτε που την επαιρνες με 1380. Τελικα δεν προχώρησα δεν αξιζε τον κοπο. Η τιβι μου αν δεν χαλάσει και με αναγκάσει να αλλάξω θα εχει ανταγωνιστική εικονα για ακομα 2-3 χρονια. Τωρα αν εισαι tech freak και θες καθε 18 μηνες να εισαι στην αιχμή και σου περισσεουν 2 χιλιάρικα δλδ μπορεις να σπρώχνεις 110 ευρω τον μηνα(!) για τηλεόραση τοτε ναι βουρ να γυριζει και το χρημα και να τρωει και ο κοσμος ψωμάκι. Καντο χωρις τύψεις.

Εντάξει, ας μην υπερβάλλουμε. Συγκριτικά με το LCDαριό, σίγουρα κρατάνε πολύ καλά ακόμα οι τελευταίες γενιές Plasma των Panasonic, Pioneer και Samsung, αλλά οι OLED είναι άλλο φρούτο...

Τι να σου πω εγω ακομα περιμενω να ανεβάσει καποιος κάτοχος μια κοντινή φωτογραφία απο ο σημα του αντεννα να δω τι κανει σε τηλεοπτικό... τι να κανουμε οταν δίνεις 1800 ευρω πρέπει να σε ενδιαφέρουν τα παντα

Τι να σου πω εγω ακομα περιμενω να ανεβάσει καποιος κάτοχος μια κοντινή φωτογραφία απο ο σημα του αντεννα να δω τι κανει σε τηλεοπτικό... τι να κανουμε οταν δίνεις 1800 ευρω πρέπει να σε ενδιαφέρουν τα παντα

http://avclub.gr/forum/showthread.p...η-Sony?p=1058002277&viewfull=1#post1058002277

Μήπως έχεις ανοιχτό το TruMotion; Αν ναι βάλτο στο off και δες αν το κάνει
Εννοείται στο οφ. σημερα ειχα την τυχη να δω 3 αγωνες(αφιερωσα πανω απο 15 λεπτα στον καθενα με προσεκτικη παρατήρηση) 2 λαιβ και ενα μαγνητοσκοπημένο....οπως προείπα στο λαιβ αριστη εικονα...στο μαγνητοσκοπημένο ακόμη και το σήμα του καναλιού,τα προσωπα θολώνανε συχνά...είναι κάτι που όπως είπα είχα παρατηρήσει από την πρώτη στιγμή πάντα στα μαγνητοσκοπημένα προγράμματα...δεν μπορώ να το εξηγήσω όμως αφού στο λαιβ σε πάνω απο 8-10 παιχνίδια όλα παίζουν άριστα αυτό μου αρκεί....αύριο θα έχω και εντυπώσεις από την μπάρα sj9 σε σχέση πάντα με την αξιοπρεπή sj4 που είχα πάρει δώρο με την αγορά της τβ...τέλος να ενημερώσω για την εγγύηση της lg κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης μου είπανε ότι σχετίζεται με την απόδειξη αγοράς και όχι την τρέχουσα τιμή...όσοι λοιπόν πήρανε στα 1499 η επεκταση είναι στα 185 ευρώ αντιθέτως με την προσφορά 1600+32αρα που η επέκταση πάει στα 285....τώρα αν συμφέρει η όχι δεν ξέρω...πάντως ακόμη και για ένα καμένο πίξελ μου είπε ο υπεύθυνος με καλύπτει απόλυτα(θα μου το δώσει και γραπτώς αν αποφασίσω να την κανω τελικα)

Αν τα 1000 ειναι οριο για σενα και δεν θελεις 4κ σε λαθος νημα βρίσκεσαι...και δεν το λεω ειρωνικά εννοείται!
Δες 910 ή το νεο μοντελο oled που ειναι απλα fhd και παιζει κοντα στα 1000.

Ποιά είναι αυτή η τηλεόραση έχεις την καλωσύνη να μου δώσεις ένα link να δω ποιος την πουλάει;

Eντάξει δεν ειναι καλυτερο από την vt30 του 2011...σε ευχαριστώ για την ανεύρεση του ποστ....από το 2018 όταν και αν κατέβουν τα νεα μοντελα των oled του 2018 και βλέπουμε...μπας και δουμε καμιά ουσιαστική βελτίωση στην εικόνα που να δικαιολογεί την επενδυση...

Ποσό καιρό μετά την αγορά της τηλεόρασης έχω δικαίωμα να αρχίσω την έξτρα εγγύηση της lg?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ποιά είναι αυτή η τηλεόραση έχεις την καλωσύνη να μου δώσεις ένα link να δω ποιος την πουλάει;

Λογικα καποια στιγμη θα πεσει στα 1000 οπως ο προκατοχος της η 910. Αν δεις την εξελιξη τιμης ειχε φτασει στα 1100.
https://www.skroutz.gr/s/11796288/LG-55EG9A7V.html

Απο τις λιγες γνωσεις που εχω για τις τηλεορασεις ενα ειναι το πιο ξεκαθαρο.
Δεν υπαρχει τηλεοραση που να ειναι παντου καλη, καπου θα ειναι καλυτερη και καπου χειροτερη.
Αν θελεις να βλεπεις τελεια το απολυτο μαυρο σε μια ταινια με 4κ hdr και bolby vision και μετα να βλεπεις κρυσταλο Αντ1 ( παρεμπιπτοντως παιζει χειροτερο hd στην digea απο αυτο του αντ1) δεν νομιζω να ειναι εφικτο....

Συμφωνω απλά να παρουσιαζονται και τυχόν αδυναμιες καθε μοντελου οχι μονο τα θετικα ώστε ο υποψηφιος να αποφασίζει με τα δικα του κριτήρια. Δλδ θα βλέπεις "τζαμι" 4κ hdr αλλα αν αναλώνεσαι κυριως/ή και σε θέαση τηλεοπτικού υλικου υπάρχουν καλύτερες και σαφως φθηνοτερες επιλογες.

Συμφωνω απλά να παρουσιαζονται και τυχόν αδυναμιες καθε μοντελου οχι μονο τα θετικα ώστε ο υποψηφιος να αποφασίζει με τα δικα του κριτήρια. Δλδ θα βλέπεις "τζαμι" 4κ hdr αλλα αν αναλώνεσαι κυριως/ή και σε θέαση τηλεοπτικού υλικου υπάρχουν καλύτερες και σαφως φθηνοτερες επιλογες.

Κοινώς, οπως προανεφερα ''λαθος νημα'' αν αναλωνεσαι σε τηλεοπτικο σημα :)

πως βλεπουμε ποσες ωρες εχει παιξει συνολο η τβ?

Eντάξει δεν ειναι καλυτερο από την vt30 του 2011...σε ευχαριστώ για την ανεύρεση του ποστ....από το 2018 όταν και αν κατέβουν τα νεα μοντελα των oled του 2018 και βλέπουμε...μπας και δουμε καμιά ουσιαστική βελτίωση στην εικόνα που να δικαιολογεί την επενδυση...

Αν αυτό:

vt30.jpg

είναι το ίδιο με αυτό:

eg910.jpg

τότε πάω πάσο... :laugh:

Αλλά πέρα από την όποια διαφορά στην ποιότητα του upscale, που δεν έχει καμμία σχέση με την τεχνολογία απεικόνισης του πάνελ, υπάρχει και η χαοτική διαφορά στην αντίθεση, ανάμεσα στις OLED και τα υπόλοιπα μέσα προβολής, η οποία είναι εμφανέστατα ορατή από οποιαδήποτε απόσταση ή γωνία θέασης και σε οποιεσδήποτε indoors φωτιστικές συνθήκες... :rolleyes:

πως βλεπουμε ποσες ωρες εχει παιξει συνολο η τβ?

Μόνο από το service menu...

Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πως ακριβως φιλε μου

Δεν ειναι ευκολο .Με remote control που εχει την δυνατοτητα να παιζει τις εντολες in-start που χρειαζεται για να μπεις στο service menu ή κινητο που να εχει θυρα υπερυθρων και να να μπορει να λειτουργησει σαν remote control

https://www.youtube.com/watch?v=-cdqjjIbMxg&feature=youtu.be