LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οριστε παιδια
Το ίδιο έχουμε με Β7...αλλά δεν ξέρω τι θέλατε.πως να ειναι

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ίδιο έχουμε με Β7...αλλά δεν ξέρω τι θέλατε.πως να ειναι

πιο στιβαρη κατασκευη πιο prenium τα κουμπακια αλλγης καναλιου και εντασης ειναι εντελως ψευτικα το remote της samsung B8000 ακομα και τωρα 8 χρονια μετα ειναι πολυ πιο στιβαρη κατασκευη

Οκ ίσως να έχεις τα δίκια σου,εμένα δεν με χαλαει προς το παρόν...περιμένω να πάρω κοντό κ400 πληκτρολόγιο+ποντίκι και είμαι εντάξει μετα

Οκ ίσως να έχεις τα δίκια σου,εμένα δεν με χαλαει προς το παρόν...περιμένω να πάρω κοντό κ400 πληκτρολόγιο+ποντίκι και είμαι εντάξει μετα

Και το* αντί για κοντό...

Φαίνεται το ίδιο που έχω κ εγώ στην 850v. Εξαιρετικό. Δύο μειονεκτήματά βρίσκω: θα προτιμούσα από κάτω να είναι επίπεδο για να κάθετε σταθερά όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω με το ένα χέρι σταθερό κάτω κ να είχε κουμπάκια play/stop/rewind κλπ για τον ενσωματωμένο media player. Εξαιρετικό και σαν air mouse.

Το σημαντικότερο για εμενα σε ολα τα τηλεκοντρολ ειναι τα φωτιζομενα πληκτρα. Στις συσκευές μου το εχω μονο στον marantz που εχει κουμπι ενεργοποίησης στο πλαϊνό.

Η αλήθεια ειναι οτι εναι σαν 14 crt σε ξενοδοχειο σε εμφανιση

To σωζει το γεγονος οτι ειναι air-mouse αλλιως ναι δεν λεει κατι το ιδιαιτερο......

Φωτογραφία από την δική μου vt-30

https://ibb.co/b8p2pb
b8p2pb

Αυτή η φωτό είναι όμως από τον ANT1HD, όπου δεν επεμβαίνει το upscale της τηλεόρασης. Τί να δούμε και να συγκρίνουμε από εδώ; :nounder:

Καλησπερα, υπαρχουν πουθενα οι ρυθμισεις που πρεπει να κανει κανεις στην τηλεοραση;

εκανα το τελευταιο update αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τα προφιλ της εικονας ετσι οπως ειναι σεταρισμενα.

παραδειγμα το sports ενω εχει καλα χρωματα στις γρηγορες εναλλαγες της μπαλας, η μπαλα τρεμοπαιζει κατι που δεν συμβαινει στα υπολοιπα προφιλ.

βεβαια τα υπολοιπα εκτος του vivid ειναι αρκετα σκοτεινα.

υπαρχει κανενας μπουσουλας διαθεσιμος;

Επισης τα 4Κ βιντεο του youtube δεν φαινεται να μου παιζουν σε 4Κ αναλυση. Μηπως φταιει εδω το 24mbps ιντερνετ που εχω; δεν βρηκα επισης επιλοφη για να ορισω εγω την αναλυση του βιντεο.

Τελος, για να κατεβασω εφαρμογες (διαφορετικο broswer ας πουμε) πρεπει να αγορασω καποιο εξωτερικο tv box;

Αυτα τα λιγια για αρχη :)

Κατι αλλο που εχω παρατηρησει τελευταια οταν βλεπω ταινιες 4Κ ( και συνηθως hdr) απο σκληρο δισκο στον player της tv ειναι ο υψηλος θορυβος στην εικονα.
Εχει να κανει με την μορφη των αρχειων ή με τις ρυθμισεις της τηλεορασης?
Η τηλεοραση μου ειναι ρυθμισμενη στο ''technicolour''.

βαλε το sharpness στο 0....

Το τεκνικολορ απο μονο του , εφαρμοζει εντονο sharpenning.... αν θες πιο ηπια εικονα, βαλε καποιο απο τα isf και το sharpness παλι στο 0.

βαλε το sharpness στο 0....

Το τεκνικολορ απο μονο του , εφαρμοζει εντονο sharpenning.... αν θες πιο ηπια εικονα, βαλε καποιο απο τα isf και το sharpness παλι στο 0.

Eυχαριστω πολυ θα το τσεκαρω!

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Προσπάθησα να κάνω manual update, ακολούθησα όλη την διαδικασία η TV αναγνώρισε ότι υπάρχει καινούργιο λειτουργικό, αλλά γύρω στο 26% σταμάτησε η ενημέρωση και με ενημέρωσε ότι θα γυρίσει στο προηγούμενη λειτουργικό.
Όταν προσπάθησα να ξανακάνω την διαδικασία έγινε το ίδιο 1-2 φορές και στην συνέχεια η ΤV δεν αναγνωρίζει ότι το φλασάκι περιέχει νέο λειτουργικό.
Έχει κανείς καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κανω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

παιδια για επιγεια καναλια nova και ΟΤΕ TV στο ποσο βαζουμε το contrast? τωρα το εχω στο 80 το δωματιο το πρωι εχει ηλιο

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Προσπάθησα να κάνω manual update, ακολούθησα όλη την διαδικασία η TV αναγνώρισε ότι υπάρχει καινούργιο λειτουργικό, αλλά γύρω στο 26% σταμάτησε η ενημέρωση και με ενημέρωσε ότι θα γυρίσει στο προηγούμενη λειτουργικό.
Όταν προσπάθησα να ξανακάνω την διαδικασία έγινε το ίδιο 1-2 φορές και στην συνέχεια η ΤV δεν αναγνωρίζει ότι το φλασάκι περιέχει νέο λειτουργικό.
Έχει κανείς καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κανω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

δοκιμασε καποιο αλλο φλασακι,το οποιο να μη περιεχει τιποτ'αλλο μεσα.