LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Nαι θεωρητικά έχεις δίκιο. Αλλά προσωπικά δεν παρατηρώ κανένα judder στην εικόνα στα 60hz (47άρα lg 640s από pc με madvr). Αντίθετα όταν είχα δοκιμάσει παλιά svp έβλεπα πολλά σκαλώματα στην εικόνα μην σου πω και artifacts

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Eχω θεωρητικα και πρακτικα δικιο γιατι το judder υπαρχει. (σε ολους)
Για το svp ειναι αλλη κουβεντα. Τα σκαλωματα που εβλεπες ηταν μαλλον drop frames μιας και δεν εφτανε η επεξεργαστικη ισχυ και οσον αφορα τα artifacts, οντως το svp δινει artifacts ειδικα σε τουμπανιασμενες κινησεις.
Ομως ολα αυτα δεν εχουν σχεση με το σωστο κλειδωμα που συζηταμε για το παραπανω θεμα.

Αν δεν χρησιμοποιηθει F.I. η οθονη πρεπει να κλειδωσει στην ιδια συχνοτητα με τα καρε της ταινιας. Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να χρησιμοποιηθει μεγαλυτερη συχνοτητα ανανεωσης σε οχι σωστη τιμη, λογω του pull down 3:2.

Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σ'αυτα τα θεματα ειμαι τελειως ασχετοσ.παντα εβαζα στο vlc Mia ταινια κ επαιζε.τωρα με τα 4κ πελαγωσα.μεο mpc επαιξε απροβληματιστα στο 1' που ειδα με τη cpu πολυ χαμηλα.

ολες οι4κ ειναι 23?επισης γενικα να το εχω 60 κ στις ταινιεσ/σειρες να το αλλαζω;

ισως καποιο προβλημα στον player ειναι η ιστορια. Αφου επαιξε σωστα με τον mpc χρησιμοποιησε αυτον.
Ναι ολες οι ταινιες ειναι γυρισμενες στα 23.976 καρε/sec.
Yπαρχουν καποιες σειρες που μπορει να ειναι κατ' εξαιρεση στα 25 καρε. (π.χ. καποιες αγγλικες κλπ)

κατα την διαρκεια αναπαραγωγης του βιντεο στον mpc αν κανεις δεξι κλικ μεσα στην εικονα και πατησεις properties, θα δεις στις πληροφοριες μεταξυ αλλων και τα καρε της ταινιας/σειρας.

χιλια ευχαριστώ σε ολους για το χρονο κ τη βοηθεια σας.

Εχει βάλει κανείς καρφωτή την τηλεόραση στον τοίχο για να μας πει προτάσεις για βάση και εντυπώσεις;

Ευχαριστώ!

καλησπέρα και από εμένα...θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από τους κατόχους κατάφερε σε υλικό πχ από netflix να αναπαράγει εκτός από dolby vision και dolby atmos ήχο....έχω συνδέσει την sj9 soundbar της lg με την τβ που θεωρητικά υποστηρίζουν και οι 2 dolby atmos αλλά ενώ όταν ο ήχος βγαίνει από τα ηχεία της τβ βλέπω το αντίστοιχο σηματακι όταν ο ήχος προέρχεται από την μπάρα δεν το βγάζει....με τεχνικό της lg που μίλησα μου είπε ότι πιθανότατα να μην μπορεί να αναπαραχθεί dolby atmos ήχος από το υλικό του netflix....γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο?

σκεφτομαι και εγω σοβαρα να αγορασω την b7 και η χρηση που θα κανω ειναι η εξης,(ταινιες μεσου netflix+ποδοσφαιρο οτε+νοβα επισης θα ειναι συνδεμενη πανω στο pc συνεχεια θα σερφαρω κλτπ αραχτος στο καναπε)

ειμαι σε αυτη και αναμεσα στη( sony xe 9000)....τι λετε αξιζει η υπερβαση σε oled?

εαν εχεις επανω Pc πηγαινε καλυτερα στην sony.

χμμ και αλλος με το ειπε αυτο οτι ισως θα εχω θεμα (Οι oled κινδυνεύουν για burn in οπότε στατικές εικόνες πχ pc δεν είναι ότι καλύτερο)

τοσα χρονια led εχω λεω να κανω μια αλλαγη,δηλαδη τοσο μεγαλο θεμα ειναι αμα την εχω στο pc? (και η αληθεια ειναι οτι σερφαρω πολλες ωρες)

εαν σκεφτεις οτι θα εχεις συνεχεια στατικες εικονες,προφανως και αυξανεις τον κινδυνο burn in.

εαν σκεφτεις οτι θα εχεις συνεχεια στατικες εικονες,προφανως και αυξανεις τον κινδυνο burn in.

Τι διαφορα εχει η στατικη εικονα απο pc με την στατικη εικονα του προγραμματος περιηγησης της B7 ή των apps που τρεχει?
Και με αυτα μπορεις να παθεις ζημια αρα μηπως απλα χρειαζεται λιγο προσοχη παραπανω ειτε για pc ειτε για Youtube?

επισης ποια τιμη θεωρειται καλη για να την αγορασει καποιος?νομιζω στα 1.499 που την δινανε αξιζε...να δουμε και στι γιορτες αν πεχτει καμια μειωση..

δεν βλεπω να κατεβαζουν και την 9005 καθολου...στα 1499 ειναι..

Τι διαφορα εχει η στατικη εικονα απο pc με την στατικη εικονα του προγραμματος περιηγησης της B7 ή των apps που τρεχει?
Και με αυτα μπορεις να παθεις ζημια αρα μηπως απλα χρειαζεται λιγο προσοχη παραπανω ειτε για pc ειτε για Youtube?

αλλο ειναι να εχεις ενα στανταρ desktop με εικονιδια και σορτκατ ακουνητο.

αν και ακομα και σε LCD να πας , εχεις κινδυνο για burn in (εγω εχω σε πολλα μονιτορ στη δουλεια και στην τηλεοραση που εχω για μονιτορ σπιτι) , ο κινδυνος ειναι μεγαλυτερος σε OLED , οπως ηταν και στις Plasma.
Για πολυωρη χρηση gaming και PC , καθημερινα, καλυτερα LCD-LED.

Δεν θα το αποφυγεις σιγουρα, απλα μειωνεις το κινδυνο.

λέει

Improvement
1) To improve Youtube VP9 HDR Contents SDR processing issue
2) To improve Smart Retune Deleted Reservations issue
3) To improve OLED Model Screen Saver occurrence issue
4) To improve issue of canceling favorite setting channel in European Standby Channel Update

Τα δείχνει όλα και τα παλαιότερα αν πατήσεις κάτω στο "Παραπομπή"

όλο
Release History
[03.51.20]
1. Improved shaking video periodically when connecting VideoCon STB.
2. Improved blinking screen when changing channel after close livezoom.
3. Improved UI moving slowly when playing store demo.
4. Improved lipsync issue on DTV in OLED model.
5. Improved ATV noise on bottom of screen.

[03.60.09]
1. Improvements in HDR (HDR 10/ HLG)
2. Bugs fix in Dolby vision
3. Improvements in shortcut key for apps on remote controller.
4. Improvements in Dolby Atmos

[03.60.15]
1. To improve T8 store stream equipment issue.

[04.70.06]
For 2017 OLED TVs (W7, G7, E7, C7, B7)
1. Support TrueHD audio format through HDMI
2. Technicolor Expert mode

For 2017 Super UHD 4K TVs (SJ)
1. Technicolor Expert mode

For 2017 Ultra HD 4K TVs (UJ)
1. Add an Apply to all input feature in Color Management Setting
2. Improving HDD detection speed
3. Add function for maintaining compatibility of remote controller

[04.70.10]
1. To improve Store mode OLED afterimage issue in Europe

[04.70.30]
1. To improve Youtube VP9 HDR Contents SDR processing issue
2. To improve Smart Retune Deleted Reservations issue
3. To improve OLED Model Screen Saver occurrence issue
4. To improve issue of canceling favorite setting channel in European Standby Channel Update

Μόλις το έβαλα... Μπράβο στην lg που επιτέλους έφτιαξε το μοναδικό θέμα που είχε μείνει.
Σωστό HDR στο YouTube app!
Δεν είδα κάτι άλλο... Είμαι πια απόλυτα ικανοποιημένος.
Αριστη κίνηση, κανένα near Black artifact, τέλειο Gamma tracking στα χαμηλά, εξάλειψη του Color banding (με τη σωστή πηγή), τρομερό HDR.

Σαφως και η πιο vfm αγορά της χρονιάς.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Μόλις το έβαλα... Μπράβο στην lg που επιτέλους έφτιαξε το μοναδικό θέμα που είχε μείνει.
Σωστό HDR στο YouTube app!
Δεν είδα κάτι άλλο... Είμαι πια απόλυτα ικανοποιημένος.
Αριστη κίνηση, κανένα near Black artifact, τέλειο Gamma tracking στα χαμηλά, εξάλειψη του Color banding (με τη σωστή πηγή), τρομερό HDR.

Γιάννη εντόπισες να έχει χαλάσει κάτι; Τα νέα firmware λύνουν προβλήματα αλλά καμιά φορά δημιουργούν νέα...

Σχετικά με το color banding, εγώ το βλέπω συχνά στη δική μου, κυρίως στο νετφλιξ. Κλασική σκηνή, το σήμα έναρξης του House of Cards όπου στο μπλε του ουρανού γίνεται χαμός... Ίσως είναι η πηγή, δεν ξέρω...