LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οπα μικρο θεματακι.οταν εβαλα ταινια απο πσ το μικρο ηχειο (κεντρικο) δεν παιζει.τα αλλα παιζουν.μολις βαλω πχ νετφλιξ της τβ παιζει.υπαρχει εξηγηση;

Δεν ακούς διαλόγους? 4κ υλικό? Αν όχι σύνδεσε το pc στο bluray να δεις αν παιζει σωστα.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οι διαλογοι ακουγονται απ την τηλεοραση.4κ ηταν το υλικο

Το bd εχει καμια ένδειξη για το ποσα καναλια ηχου λαμβάνει? Tο sub παίζει? Περίεργο να παίζουν ολα εκτος από ενα κανάλι ηχου. Θα περιμενα να τα λαμβανει ολα μαζι ως ενα stream.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιζουν ολα πλην αυτου.οντως παραξενο

Μήπως κάποιος παρατήρησε προβλήματα με το Netflix; Κι εγώ και ένας ακόμα που έχουμε την B7V έχουμε το ίδιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή σειρών ή ταινιών μέσω της εφαρμογής του Netflix από την τηλεόραση.

Μήπως κάποιος παρατήρησε προβλήματα με το Netflix; Κι εγώ και ένας ακόμα που έχουμε την B7V έχουμε το ίδιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή σειρών ή ταινιών μέσω της εφαρμογής του Netflix από την τηλεόραση.

τι ακριβως?

Για όποιον ενδιαφέρεται, στα Mediamarkt την ρίξανε στα 1.699 και μόλις την βάλεις στο καλάθι σου κάνουν άμεσα έκπτωση -200 και δίνουν δώρο και ένα bluetooth ηχείο.
Κάτι παρόμοιο νομίζω παίζει και με Κωτσόβολο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό και δεν λένε κατευθείαν τιμή "ραφιού" 1.499
Ίσως να θέλουν να κρατάνε ψηλά την ονομαστική τιμή για να κρατάνε ψηλά και την 5ετή εγγύηση, γιατί απότι βλέπω την έχουν στα 249 ενώ στο black friday την είχαν ρίξει μαζί με την τηλεόραση στα 159 .

Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για όποιον ενδιαφέρεται, στα Mediamarkt την ρίξανε στα 1.699 και μόλις την βάλεις στο καλάθι σου κάνουν άμεσα έκπτωση -200 και δίνουν δώρο και ένα bluetooth ηχείο.
Κάτι παρόμοιο νομίζω παίζει και με Κωτσόβολο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό και δεν λένε κατευθείαν τιμή "ραφιού" 1.499
Ίσως να θέλουν να κρατάνε ψηλά την ονομαστική τιμή για να κρατάνε ψηλά και την 5ετή εγγύηση, γιατί απότι βλέπω την έχουν στα 249 ενώ στο black friday την είχαν ρίξει μαζί με την τηλεόραση στα 159 .

Μην αγοραζετε την πενταετη εγγυηση των καταστηματων ειναι ασφαλιστηριο συμβολαιο της Allianz που προβλεπει αποζημιωση στο 70 % της αξιας αγορας .
Υπαρχει η επεκταση εγγυησης της Lg με λιγοτερα χρηματα που μπορεις να την κανεις μια εβδομαδα πριν την ληξη της κανονικης εγγυησης και προβλεπει κανονικα αντικατασταση της τηλεορασης με καινουργια οπως η κανονικη εγγυηση .
Τα καταστηματα δεν λενε τιποτα γι αυτο για να πουλανε παρανομα ασφαλιστηρια συμβολαια (δεν διαθετουν αδεια και εκπαιδευση ασφαλιστικου συμβουλου )

Re: Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μην αγοραζετε την πενταετη εγγυηση των καταστηματων ειναι ασφαλιστηριο συμβολαιο της Allianz που προβλεπει αποζημιωση στο 70 % της αξιας αγορας .
Υπαρχει η επεκταση εγγυησης της Lg με λιγοτερα χρηματα που μπορεις να την κανεις μια εβδομαδα πριν την ληξη της κανονικης εγγυησης και προβλεπει κανονικα αντικατασταση της τηλεορασης με καινουργια οπως η κανονικη εγγυηση .
Τα καταστηματα δεν λενε τιποτα γι αυτο για να πουλανε παρανομα ασφαλιστηρια συμβολαια (δεν διαθετουν αδεια και εκπαιδευση ασφαλιστικου συμβουλου )

εδω παντως η εγγυηση που δινει ο Κωτσο,δεν αναφερει ποσοστο αλλα αντικατασταση.

τι προβλημα φιλε;εικονας;

Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Mανωλη, πες μας λιγο αν θες τις εντυπωσεις σου μετα τη ρυθμιση της LG.
Πως σου φανηκε η εικονα της ?
Ειδες να υστερει καπου ?
Ειδικα σε σχεση με αλλες OLED τηλεορασεις, αν εχεις δει καποιες...

Γιάννη εάν θες ένα αρνητικό της συγκεκριμένης τηλεόρασης ήταν η μειωμένη φωτεινότητα της σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχω ρυθμίσει αλλά όχι σε μεγάλο ποσοστό. Στα θετικά είχε πολύ καλή ομοιομορφία φωτεινότητας (5x3) με την μεγαλύτερη διαφορά στην αριστερή πλευρά με μέσο όρο μείωσης φωτεινότητας <2%.
Από χαμηλά «άκουγε» καλά δεν χρειάστηκε κάποιου είδους τρυκ για τα πολλή χαμηλά IRE.
Περίμενα καλύτερη κίνηση.

Λοιπόν, να αναφέρω λοιπόν τι συμβαίνει.
Ίδια τηλεόραση, 55 ιντσών το μοντέλο.
Ανοίγω το Νετφλιξ και πηγαίνω να δω το Blacklist. Ξεκινάει να φορτώνει, πάει μέχρι το 25% και σταματάει και δεν συνεχίζει ΠΟΤΕ. Άρα, παγωμένη εικόνα. Αν 2 στις 10 φορές συνεχίσει, φτάνει στο 99% και κολλάει εκεί. Πάλι πάγωμα. Αν πάλι 1 στις 10 μπαίνει μέσα, ξεκινάει το επεισόδιο αλλά αν προσπαθήσω να προχωρήσω μπροστά, πατώντας το σημείο που θέλω να πάω (πχ 20 λεπτά μπροστά), κολλάει εκεί. Το περίεργο είναι από εκεί και πέρα, κολλάει σε όλες τις σειρές (σχεδόν). Δηλαδή πρακτικά δεν μπορώ να δω τίποτα απο εκεί και πέρα. Και δεν λύνεται το πρόβλημα με κλείσιμο της τηλεόρασης!!!!!! Λύνεται μετά από 1-2 μέρες από μόνο του. Αλλά όταν ανοίγω να δω κάτι, η καρδούλα μου χτυπάει μήπως είναι από αυτές που θα κολλήσει το σύστημα.
Αυτά. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα, ας μου πει.

Να σημειώσω ότι μπήκα και από PS4 Pro, κατέβασα το app και δοκίμασα. Τα ίδια ακριβώς!!!!!!

εαν εισαι ενταξει απο συνδεση Internet,βγαλτην για λιγο απο την πριζα και αστην κανα 5λεπτο μηπως εχει φαει κανα κολλημα η εφαρμογη του Netflix(το εχω παθει σε Β6V.)

οπα..τωρα το προσεξα-και απο Ps4..??
αρα ειναι θεμα γραμμης.
ταχυτητα,επιγεια,ασυρματα..??

Φαίνεται ότι έχει θέμα η ταχύτητα του internet, κοίταξε μήπως παράλληλα λειτουργείς κανένα torrent client και σου δεσμεύει bandwidth στη γραμμή.

Δεν χρησιμοποιώ torrent client, η ταχύτητα του ίντερνετ είναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ πολύ καλή. Οπτική ίνα. Με καλώδιο ethernet στην ΤΒ. Πρακτικά δεν βλέπω τέτοιες ταχύτητες στο Downloading, αλλά στο speedtest.net μου βγάζει 152 Down / 62 Up. Αλλά και πάλι, δεν νομίζω ότι είμαι σε χειρότερη κατάσταση από ADSL που είχα. Δεν μπορώ να πιστέψω δηλαδή ότι έχει να κάνει με τη σύνδεσή μου στο ίντερνετ. Επίσης, ΤΟΝΙΖΩ, το ίδιο είδα όταν πήγα να το δοκιμάσω και σε γνωστό μου, σε άλλο σπίτι, με την ίδια ακριβώς ΤΒ. Κι εκεί τα ίδια. Δοκίμασα τη σειρά Blacklist γιατί εκεί μου έβγαλε το πρόβλημα.... κι εκεί τα ίδια. Μέχρι το 25% και κόλλημα.

Κάνε αν θέλεις μια δοκιμή με wireless να συνδέσεις την tv στο internet, αλλιώς θα σου πρότεινα να κάνεις ένα factory reset αν είναι εύκολο.

Έχει πάρει κανείς βάση της vogel; Ποια κάνει; Με ενδιαφέρει η 2245 ή 2345 αλλά δεν ξέρω αν κουμπώνουν καλά λόγω της ιδιόμορφης πλάτης. Ξέρω πως κάνει η σειρά NEXT της Vogel γιατί το διαφημίζει και η ίδια ως oled wall mount αλλά είναι πανάκριβη σειρά και θέλω να το αποφύγω.