Μήπως κάποιος παρατήρησε προβλήματα με το Netflix; Κι εγώ και ένας ακόμα που έχουμε την B7V έχουμε το ίδιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή σειρών ή ταινιών μέσω της εφαρμογής του Netflix από την τηλεόραση.
Για όποιον ενδιαφέρεται, στα Mediamarkt την ρίξανε στα 1.699 και μόλις την βάλεις στο καλάθι σου κάνουν άμεσα έκπτωση -200 και δίνουν δώρο και ένα bluetooth ηχείο.
Κάτι παρόμοιο νομίζω παίζει και με Κωτσόβολο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό και δεν λένε κατευθείαν τιμή "ραφιού" 1.499
Ίσως να θέλουν να κρατάνε ψηλά την ονομαστική τιμή για να κρατάνε ψηλά και την 5ετή εγγύηση, γιατί απότι βλέπω την έχουν στα 249 ενώ στο black friday την είχαν ρίξει μαζί με την τηλεόραση στα 159 .
Μην αγοραζετε την πενταετη εγγυηση των καταστηματων ειναι ασφαλιστηριο συμβολαιο της Allianz που προβλεπει αποζημιωση στο 70 % της αξιας αγορας .
Υπαρχει η επεκταση εγγυησης της Lg με λιγοτερα χρηματα που μπορεις να την κανεις μια εβδομαδα πριν την ληξη της κανονικης εγγυησης και προβλεπει κανονικα αντικατασταση της τηλεορασης με καινουργια οπως η κανονικη εγγυηση .
Τα καταστηματα δεν λενε τιποτα γι αυτο για να πουλανε παρανομα ασφαλιστηρια συμβολαια (δεν διαθετουν αδεια και εκπαιδευση ασφαλιστικου συμβουλου )
Μήπως κάποιος παρατήρησε προβλήματα με το Netflix; Κι εγώ και ένας ακόμα που έχουμε την B7V έχουμε το ίδιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή σειρών ή ταινιών μέσω της εφαρμογής του Netflix από την τηλεόραση.
Mανωλη, πες μας λιγο αν θες τις εντυπωσεις σου μετα τη ρυθμιση της LG.
Πως σου φανηκε η εικονα της ?
Ειδες να υστερει καπου ?
Ειδικα σε σχεση με αλλες OLED τηλεορασεις, αν εχεις δει καποιες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.