LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παντως εγω στη δικη μου 910v 1080p oled που το δοκιμασα μολις τωρα (εκανα πρωτα αναβαθμιση στο youtube οπου υπηρχε αναβαθμιση app) το youtube ΔΕΝ εκανε pause οταν μπηκα στο μενου για να απενεργοποιησω την οθονη απο το εκο.

Ίσως η 910 έχει άλλη έκδοση WebOS από την B7

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι εχει το παλιο αργο web os2.

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτο δεν ειναι mirror?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

περιπου. εχει εναι minicontroller παραθυρο με τις βασικες εντολες (play, volume κτλ) αλλα δεν βλεπεις εικονα στο πισι και μπορεις να το κανεις minimize.

ιδανικα και γω θα ηθελα να βλεπει shared folders ή δισκους χωρις να χρειαζομαι το πισι. φανταζομαι αυτο μονο με NAS γινεται;

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πως βλεπει τον σκληρο;

Ο media player ειναι ο med800x3d με ενσωματωμένο σκληρό και η B7 τον βλέπει μόνο αν του εχω ενεργοποιήσει το DLNA .

Υπολογιστή με win10 δεν τον βλέπει δικτυακά.
Με plex μια φορά κατάφερα να κάνω αναπαραγωγή στην B7, μετά δεν τα ξανά κατάφερα και το παράτησα .

Σήμερα που ανοίχτηκε ένας υπολογιστής με win7 , τον είδε η B7 αλλά δεν δοκίμασα να δω κάτι .

περιπου. εχει εναι minicontroller παραθυρο με τις βασικες εντολες (play, volume κτλ) αλλα δεν βλεπεις εικονα στο πισι και μπορεις να το κανεις minimize.

ιδανικα και γω θα ηθελα να βλεπει shared folders ή δισκους χωρις να χρειαζομαι το πισι. φανταζομαι αυτο μονο με NAS γινεται;
Με οτι εχει dlna και υπο συνθηκες. Τι router μου εχει αλλα δεν σερβιρει τους υπότιτλους πχ

Πάντως και στα windows έχει λειτουργία dlna που την ονομάζει media share ή κατι τέτοιο. Και εκεί όμως υπάρχει το πρόβλημα της μη εμφάνισης των εξωτερικών υποτίτλων. Και η Microsoft μάλλον δεν το έχει στις προτεραιότητες της γιατί όταν το έψαχνα έβρισκα άρθρα σε forums που διαμαρτύρονταν γιαυτό το θεμα, απο το 2010

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Το app γιατι παιζει οταν ειμαι σπιτι me wifi και οχι όταν μπαινω με vpn ? Παλι εσωτερικη ip εχω.

Η τν ριναι με ethernet.

Υποθέτω ότι εξαρτάται από τον έμπορο που θα αγοράσει κανείς.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Καλημέρα, πριν από λίγες μέρες που έτρεχε η προσφορά με την κάρτα Eurobank , την πήρα 1500 μαζί με TV LG 32". Η τηλεόραση είναι αστέρι. Ψάχνομαι ακόμα με τις ρυθμίσεις κυρίως για καλύτερη κίνηση από OTE TV. Το real cinema δεν μπορώ να το επιλέξω (είναι γκρίζο) , οπότε μόνο με το trumotion. Γενικά το έχετε on όταν η πηγή είναι ο OTE TV?

Ειδα σε καποια αγγελια εναν που πουλαει την 65Β7 στα 2300 με υπολοιπο εγγυησης 1,5 χρονο. Τι λετε αξιζει;

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά θυμάστε που είχα πει για το θέμα με το τηλεκοντρόλ που απο συνδεόταν και έκανε 'κολλήματα' ; Ήρθε ο επίσημος αντιπρόσωπος της LG στην Θεσσαλονίκη και αποδείχτηκε ότι όντως είχε θέμα. . Το αντικατέστησε με ένα καινούριο που είχε μαζί του και όλα λειτουργούν άψογα... ευτυχώς γιατί ανέφερε στο τηλέφωνο πριν έρθει. ..να ελέγξει πρώτα το κοντρόλ έτσι ωστε να αποφύγουμε να την πάρουμε για έλεγχο την TV. ..
Σε καμία περί θα απαντούσα γιατί το είχε το θέμα από την πρώτη στιγμή και θα απαιτούσα αντικατάσταση της TV και θα μπαίναμε σε περιπέτειες. ..
Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. ...

Αν και δεν εχω σε εκτίμηση την LG ( ελπιζω να αλλαξει η αποψη μου τωρα που πηρα την tv) ενα εχω να πω:

Once you go black, you'll never go back.

Η τηλεόραση μόλις μου έκλεισε μετά από 1,5 ώρα Netflix.
Είναι η 2η φορά που μου το κάνει στον 1 μήνα που την έχω.
Το αυτόματο κλείσιμο το έχω βάλει στις 4 ώρες και με τίποτα δεν το είχα ξεπεράσει ούτε τώρα ούτε τότε.
Χμμμ.....

Μονο στο νετφλιξ ?

Δεν την αναβω και συχνα αλλα ταινια 2-3 ωρες δεν μου εκανε κατι.

Δεν θυμάμαι τι έβλεπα την πρώτη φορά. Πιθανότατα πάλι Netflix.

βγαλτην λιγο απο την πριζα και αστην κανα 5λεπτο μεχρι να κλεισει το λαμπακι.
μπορει να εχει φαει κανα κολλημα το netflix.