LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κρασαρισμενα μευρα ηθελα να πω

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εμενα ειναι σκοτεινο στο ps4 pro hdr με 100 ρυθμιση oled και 95 αντιθεση

Προερχόμενος απο την lg oled 910 στο hdmi που ειχα το ps4 pro το ειχα ονομάσει pc για να εχω λιγοτερο input lag. Εκανα το λαθος και ειχα βαλει το ιδιο με την b7 και ετσι οταν έπαιζα game με hdr τα χρωματα ήταν κουκουρουκου. Οταν βαζεις pc στην b7 αφαιρεί καθε φίλτρο και επεξεργασία οποτε θελει προσοχή. Μα λεω και εγω ολοι λενε οτι διχνει σουπερ σε hdr gaming η δικια μου πως διχνει ετσι.
Τωρα ελπιζω στο επόμενο update της b7 να διορθώσουν και το game mode hdr και να το κανουν λιγο πιο ζωηρό.

Προερχόμενος απο την lg oled 910 στο hdmi που ειχα το ps4 pro το ειχα ονομάσει pc για να εχω λιγοτερο input lag. Εκανα το λαθος και ειχα βαλει το ιδιο με την b7 και ετσι οταν έπαιζα game με hdr τα χρωματα ήταν κουκουρουκου. Οταν βαζεις pc στην b7 αφαιρεί καθε φίλτρο και επεξεργασία οποτε θελει προσοχή. Μα λεω και εγω ολοι λενε οτι διχνει σουπερ σε hdr gaming η δικια μου πως διχνει ετσι.
Τωρα ελπιζω στο επόμενο update της b7 να διορθώσουν και το game mode hdr και να το κανουν λιγο πιο ζωηρό.

παρε μια ιδεα ρυθμισεων απο εδω.
ή κατι δεν κανεις καλα,ή εχει προβλημα η τηλεοραση.

Πως μπορώ να τσεκάρω αν εχει προβλημα; Μονο αν βρω καποιον αλλο που να εχει την b7 με pro . στο game mode hdr δεν ειναι σκοτεινό εσενα; Αν μπορείς να ανεβάσεις καποιες φωτο και σε τη ρυθμίσεις εχεις την τβ στο hdr για να μπορεσω να συγκρίνω. Αυτο το μου πεφτουν τα σαγόνια στο hdr gaming ουτε με σφαίρες.
Ακομα και σε ταινιες προσπαθω να μην εχω καθαρισμένα τα μαυρα αλλα να μην μου ξεθωριάζει ομως και το μαυρο σε hdr παντα. Ακομα το παλεύω να βρω τις σωστες ρυθμίσεις

Θα σου πω απλα οτι οταν ξεκιναει το φιφα με τον Ροναλντο εικονα στο loading σβήνει η οθονη στιγμιαία αναβει το hdr πανω δεξια γωνια και ΜΠΑΜ ο ροναλντο γινεται 2 φορες φωτεινοτερος!!! Θα προσπαθησω να τραβηξω 2 φωτο πριν και μετα το hdr.

κοιταξε εαν εχεις ενεργοποιημενο το deep color απο την τηλεοραση αλλα και το Hdr απο το sony.

κοιταξε εαν εχεις ενεργοποιημενο το deep color απο την τηλεοραση αλλα και το Hdr απο το sony.
Αυτα τα ειχα κανει. Αλλα λογο του οτι ειχα pc την ονομασία του hdmi τα χρωματα ηταν χάλια. Ηταν οπως αν παιξεις ταινια hdr σε pc που αν ο player δεν κανει σωστη αποκωδικοποίηση σου τα δειχει ξεθωριασμενα και πρασινοπα

Πως μπορώ να τσεκάρω αν εχει προβλημα; Μονο αν βρω καποιον αλλο που να εχει την b7 με pro . στο game mode hdr δεν ειναι σκοτεινό εσενα; Αν μπορείς να ανεβάσεις καποιες φωτο και σε τη ρυθμίσεις εχεις την τβ στο hdr για να μπορεσω να συγκρίνω. Αυτο το μου πεφτουν τα σαγόνια στο hdr gaming ουτε με σφαίρες.
Ακομα και σε ταινιες προσπαθω να μην εχω καθαρισμένα τα μαυρα αλλα να μην μου ξεθωριάζει ομως και το μαυρο σε hdr παντα. Ακομα το παλεύω να βρω τις σωστες ρυθμίσεις

Έχω το απλό ps4 και όντως στο hdr game mode, σκοτεινιάζει. Χρειάζεται να βάλεις το dynamic contrast στο medium ή στο high, βοηθάει πολύ. Επίσης oled 100 και contrast 100. Αυτά στο hdr game mode και νομίζω θα είσαι μια χαρά!

Το πληκτρολογιο απο το Youtube μπορει να αλλαξει στα ελληνικα ή υπαρχουν μονο λατινικοι χαρακτηρες ;

Το πληκτρολογιο απο το Youtube μπορει να αλλαξει στα ελληνικα ή υπαρχουν μονο λατινικοι χαρακτηρες ;
Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι... Μόνο αγγλικούς.. Αλλά αν βάλεις κάτι στην αναζήτηση σε greeklish σου βγάζει αποτελέσματα στα ελληνικα

και εγω με ps4 pro και fifa οντως με το που μπει το hdr μπαινει στην εικονα ενα φωτεινο στρωμα χρησιμοποιω την λειτουργια standard

Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι... Μόνο αγγλικούς.. Αλλά αν βάλεις κάτι στην αναζήτηση σε greeklish σου βγάζει αποτελέσματα στα ελληνικα

το αστείο είναι ότι το "κενό" & "διαγραφή" είναι στα ελληνικά.

Ο τρόπος είναι ο εξής: voice και λες κάτι. σε ότι βγάλει (αν δεν είναι σωστό) πατάς μέσα στο κείμενο που έβγαλε και πλέον έχεις full πληκτρολόγιο με πάνω αριστερά το "ΕΝ" που αν το πατήσεις σε γυρνάει στα ελληνικά.

Εγώ παίζω με το voice που είναι αρκετά καλό πάντως στα ελληνικά.

Το live playback ειναι το time-shift?

Γιατι ενω εχω usb πανω, κανει εγγραφη σε αυτο αλλα το live playback μου λεει οτι αυτη η συσκευή δεν κανει και πρέπει να επιλεξω αλλη.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

επίσης πηγαίνοντας εγγραφή στο PC βλέπω για κάθε εγγραφή ένα φάκελο με μια σειρά αρχείων. Υπάρχει περίπτωση να παίζουν σε υπολογιστή ή να ενωθούν ?
...
000000010000000aIDX
000000010000000aSTR
000000010000000bIDX
000000010000000bSTR
000000010000000cIDX
000000010000000cSTR
...

έχει διαβάσει κάποιος κάτι ?

έχει διαβάσει κάποιος κάτι ?

αυτα τα αρχεια δεν διαβαζονται απο κανενα αλλο μεσω αναπαραγωγης εκτος απο τον πλειερ της Lg.
αυτη η κρυπτογραφηση αρχειων εχει καθιερωθει τα τελευταια χρονια σχεδον απ`ολους τους κατασκευαστες.

Εμενα παντως παιζει τα 4Κ mkv αρχεια αλλα στα m2ts ή mpls κολλαει στα φουλ αρχεια απο iso 4Κ και δεν τα παιζει

Το 4.70.65 δεν κατεβαίνει ακομα αυτοματα. Αυτο λογικα ειναι το προβλημα που ανακοίνωσε η Dolby?

Το time shift σας παιζει? Θελει διαφορετικό stick? Από την εγγραφη.

Το time shift σας παιζει? Θελει διαφορετικό stick? Από την εγγραφη.

Με σκληρό δίσκο θα σου δουλέψει κανονικά. Όχι με usb στικ.

Ποια η διαφορα αφου στο στικ κανει εγγραφη και αναπαραγωγή. Το τιμε σιφτ λεει οτι η συσκευη δεν κανει

Ποια η διαφορα αφου στο στικ κανει εγγραφη και αναπαραγωγή. Το τιμε σιφτ λεει οτι η συσκευη δεν κανει

θελει πιο γρηγορο φλασακι.